Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Между козунаците, боядисването на яйцата и обяда се позиционирам за кратко и тук. И едно нещо, което ми се е забило като пирон в главата - смятам, че тези двамата сладури може вече да са в Америка. Някакси вярвам в това, но все още не съм установила пряка връзка с кораба - майка. Хубав ден, слънчеви момичета.
Благословени празници.

От веча са въздържам да го напиша, да не разваля магията. Но точно вчера от две места прочетох, че нашите, след като са се врекли на Малдивите, вече имат и билети за САЩ.  Трябваше да заминат още на 29-ти, но понеже Ханде е имала ангажимент за някаква реклама са го отложили за вчера или днес. Не знам с точност. Гледам обаче, че и на двамата сторито е изтрито и няма раздвижване, та си мисля, че вече летят. Там трябва да вземат благословията на мама Джидем. Очакваме да ни зарадват и със снимки. Дай Боже. Но си мисля, че снимки ще имаме, когато се завърнат.

# 286
"Животът е чудо, а съвпаденията са знаци."

Знаците за мен бяха - сериала "Почукай на вратата ми" и Керем Бурсин. Чудото стана когато ви открих.

Здравейте, съкровища!

Изгледах 39 епизод. Не знам какво точно е оформило в мен убеждението, че този епизод нямаше да го има, ако екипа(актьорски и снимачен) не бе настоял да ни поднесе нещо завършено. Може би не искаха да ни подвеждат с пуснатия фраг. Затова очаквах този епизод като подарък и с послание към нас, зрителите.
Това е един от малкото епизоди след 20-ти, който съм изгледала с български субтитри. Въпреки някои слабости епизода е много лек, с фин хумор и се гледа с усмивка почти до края.
 Обичаен работен ден в офиса за Ферит: Ердем - шеф; на работа - с каравана; служителите ги няма. 😃
 Пъръл и Енгин - вълнения "момче или момиче" и главен експерт Лейля: -" медицината само ще потвърди думите ми." 😃 Даа..а, и тя е най- подходяща да уведоми дядо за пола на внучето.
 Айдан и Кемал бей - никога не е късно да срещнеш любовта. Много естествена и професионална игра.
 Еда и Серкан - след детективско изпитание следва строго наказание. Наказание довело до приключения, актьорстване, ревнива Еда. "За да не изядат вълците пилето." Много красиви сцени на взаимност и споделяне.
 Ще се спра само на последната. Изобщо не ми приличаше на индийски сериал, където 5 минути изследваме един "замръзнал" кадър от всеки ъгъл на 360 градусовата окръжност. По мое мнение сцената бе изиграна много майсторски, без думи, от усещане за пълна безизходица до огромна надежда. Успях да "прочета" всички преминаващи чувства по лицето на Еда: очудване, невяра, шок, разочарование от насподелянето, болка, съпричастност, приемане, решителност. В същото време: съжаление и вина от Серкан, че не е споделил тъмнината в която се намира. Безнадежност. И силата на съзнаването, че животът е сега, в този момент. Безмълвният вик на душата му: -в тази пустота, в тази тъмнина, ти си моята звезда, ти си моята светлина, ти си моят живот, ти си всичко, което искам и от което се нуждая.

Интересно решение за филм във филма, както определи Гости. Аз бих казала филм за филма. Не знам дали това решение е част от предварителния сценарий или е спонтанно,  предвид стеклите се обстоятелства. Уважавам умението да се видиш с очите на другите и пораснеш, стъпвайки на егото си без обида и с добро чувство за самоирония. Филм за работата на актьори, режисьори, сценаристи, и за очакванията на зрителите. Поднесен с лек хумор и огромна, широка усмивка:
- за актьорите-лица от улицата, въпреки "уважението им към изкуството"
- за актьорите с чудесна "костна структура на лицето, изразителен поглед, добро телосложение"...."внушителен глас"(къде ли съм го чувала това?)
- как се става звезда с 5 реплики?
- нужни ли са и колко са важни целувките? (дали само Феза чака  нетърпеливо целувка с Кайла?)
- и как се снимат целувки в турските сериали
- за болното фенство
- за допълнителните сцени и "всичко може да се промени внезапно"
- за безсънните нощи на сценаристите и голямото мислене на сценария
- за "метафизиката", "метаморфозите",  и "метафорите" в сценария 😃
- повлияват ли сценария отношенията сценарист- актьор, личния живот на актьорите и техните заложби
- за смесването на "нещата", като "смесвам дни и нощи" 😉, плодове и зеленчуци, договори и сценарии.

Семейна идилия!

И посланието на екипа (според мен):
Не задълбавайте много! Никой не е съвършен. Усмихвайте се! Животът е прекрасен! На вашата любов отвръщаме с любов и ви чакаме следващия сезон.

Светли празници, скъпи момичета! Насладете се на близостта с любимите си хора! Бъдете здрави! ❤

# 287
  • София
Ханде:  Керем, ти чуваш ли ме?   
Отговорът на Керем...             

# 288
Здравейте дружки Heart Eyes
На мен Мелиса ми е симпатична , и ако е решила да пробва нещо друго , нейна воля . Малко е импулсивна за вкуса ми , но да го отдадем на възрастта и Grinning Ние е темата на Неслихан много харесаме Екин Коч и се зарадвахме на новината , но явно е било поредната измислица за ашк м/у актьори . То истината излиза наяве , ако връзката е истинска . Що се отнася до фалшивите новини или до забежките за кратко , те си остават в небитието Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си харесах Хандето в нашия сериал , преди не съм се интересувал от нея , защото видях актьорските и способности ( тогава силно казано ) , но визуално ми хареса точно , защото е естествено красива . Не ми харесват тези намеси , които правят жените да изглеждат еднакви . Дразня се , когато се развяват наоколо актриси с еднакви джуки и вежди и даже не можеш да ги разпознаеш .Да не говорим ,че някои от тях изглеждат направо гротескно Anguished
Във вратата всички актриси  са красиви , само малко Неслихан прекалява с грима Stuck Out Tongue Winking Eye , но и се прощава , защото в сравнение с другите е най възрастната .( е , без бабата )
Приятен ден Heart

# 289
Знам, че тук Керем бей си го тачите една идея повече, Satisfied но аз припадам по Ханде. Relaxed Sparkling Heart

Оставям една класация за "Най-добра двойка в сериал" и "Идеална двойка".
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWF34PEi4hMnDnE7vwhdua … Imo-XASg/viewform

# 290
Не ме разбирайте погрешно, не съм искала да хуля Мелиса. С моя развален турски толкова разбрах от поста й.
Вероятно ще вкарат нов персонаж на нейно и на Фифи на мястото, поне така си мисля аз. Жалко, много ми се искаше да ги съберат с Ферит, но си мисля, че и на Мело й е време да намери любовта, та като нищо ще ги гаджосат.

# 291
Още нещо, което са уловили агентите от Туитър. Ханде слуша неговият плейлист в Spotify. Simple Smile

# 292
Като гледам това видео виждам 90% Ханде и Керем и само 10 Еда и Серкан. И във всички сцени на близост  след12 епизод са играли просто себе си!🤭

За мен са заедно от 8-9 месеца! 🥰🤗
За Мелиса не виждам нищо лошо, че е приела нова роля! Все пак това е работа, главна роля, повече пари, повече възможности!

# 293
  • София
Това не е ли Азур,  кучето на Ханде?   Какво прави при Гамзе?        
Очаквам включване от Америка      

# 294
Ще ме уморите от смях! 😁
Една чака включване от Америка, друга от кораба майка! 🤭
Не, че аз съм по-различна де! 😜
Ще ме извинявате, но тези кучета на Ханде са много грозни! 🙄Може са са породисти, но аз не обичам такива "голи" кучета! Ама щом тя си ги харесва със здраве да си ги гледа! 🤪Мен Хектор по ме кефи! Обичам блондини! 🤭😁

# 295
АзуЛ, Линде Hug Grinning
А шоколадовата болонка ?
Гамзе и Джанер понеже много постват с кучетата , вече не знам кое чие е Joy
Дайте снимки и на другите на Ханде , все им забравям физиономиите .А Азул гледа много тъжно , особено когато малката хулиганка я мародерства Stuck Out Tongue Winking Eye

# 296
  • Пришълец
Като гледам това видео виждам 90% Ханде и Керем и само 10 Еда и Серкан. И във всички сцени на близост  след12 епизод са играли просто себе си!🤭

За мен са заедно от 8-9 месеца! 🥰🤗
....
Самопоздравявам се с тази песен, пък и какви хубави моменти са подбрани, в които са себе си Heart
Лаура, от онзи ден ги мисля думите ти, че според теб Ханде и Керем са заедно приблизително от времето, когато Еда и Серкан и.се чудя възможно ли е да си права... Както и да е... Но съм чела коментари, че изживяват любовта си на екрана, та ми стана забавно. Sweat Smile

Фили, споделям мнението ти.
Цитат
Аз си харесах Хандето в нашия сериал , преди не съм се интересувалa от нея , защото видях актьорските и способности ( тогава силно казано ) , но визуално ми хареса точно , защото е естествено красива .
Допреди това я намирах за сладка, но за пръв път ми се стори така красива. Естествено красива. Пък талант не коментирам понеже не съм я гледала другаде, но в ПнВ си е съвсем убедителна.

# 297
Маргаритка Hug
Гледала съм я в няколко епизода в Любовта не разбира от думи - сладуранка , ама играта и - без коментар. Отделни моменти в Перлата и в Дъщерите на Гюнеш .Същата история , играта и под всякаква критика , а аз обичам да се наслаждаваме на таланти .С любимка като Неслихан , летвата ми е много висока Grinning .После четох добри отзиви за нея за сериала с Буура Г. Но дойде времето на Вратата и аз видях едно много различно момиче - женствена и развила таланта си .Даже мисля ,че има още по голяма разлика от началото на сериала до към средата .Браво на Ханде , явно любовта дава крила и на таланта Grinning
Има обаче още да учи , надявам се да продължи да се усъвършенства .Много е хубава и външно и като човек. Желая им много щастие с Керем Heart

# 298
  • Пришълец

Ооо, на теб наблюдения не ти липсват Фили. Съгласна съм - има още да учи. Но те всъщност и най-добрите винаги има какво да научат...

За Любовта не разбира от думи предполагам се отнасяше коментара на една съфорумка, че с партньора ѝ там са сладки и нищо повече - ”два чифта пърхащи мигли” Sweat Smile Ако и ти имаш предвид сериала с Бурак Дениз значи говорим за едно и също.

# 299
На мен Азул ми идва много меланхолична, но самата порода ми харесва. Намирам я за грациозна. Мисля, че Биге има същата.
А Хектор, този мушморок малък ми изглежда, че е голям калпазанин. Animal Dog

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 22:23 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт