Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пришълец
Кате, за Халит и Бергюзар нямах представа, че се познават отпреди 1001 нощ...

Мелиса е направила своя избор, като не се отнася за актьорите в главни роли сякаш не отдавам чак такова значение... Колкото до Джерен - признавам не ми е любимка. Нито тя, нито друга от приятелките на Еда. В смисъл такъв, че са ми част от общата картина - едни от най-скъпите ѝ хора, заедно са в добро и лошо, но поотделно не са ми интересни. За разлика от Фифи и Мело, Джерен я разгърнаха повече като образ. С Ферит мисля, че си подхождаха и  пак да си кажа, че ако усетя отсъствието ѝ ще е точно заради това.
И другото, което си мислех - ако Ферит остане дали ще го съберат с Мело 😁 Ердем едва след заминаването на Фифи погледна на Лейля с други очи, та по пътя на логиката...

# 271
Здравейте,  работата на Ферит и Ердем е " като не е с тая, ще е с оная". 😊
Да му мисли Керем бей, ако реши да прилага това правило 😈😉

# 272
  • Пришълец
...работата на Ферит и Ердем е " като не е с тая, ще е с оная". 😊
А, точно Joy
И освен това на Ферит все му се пада някоя мацка, на която да лекува раните от несподелена любов.

# 273
Добро утро на Велика събота!
Аз също свързвам Ханде и Керем повече с Халит Ергенч и Бергюзар Корел от култовия"1001 нощ',отколкото с главните герои на РП/чисто физически не ми допадат,не следя творчеството им/.
При Халит и Берг всичко започна на снимачната плащадка с тъпите въпроси дали са заедно или не,ако са заедно защо,ако не са пак защо.Те минаха през много перипети,но вече повече от 10 години за щастливо семейство с две дечица и третото е на път.Та техните трепети и вълнения,любов и отдаденост ги оприличавам на тези между Ханде и Керем.Сигурно има и други вдойки,но аз правя паралел между тези двете.И може би поради тази причина с цялото си сърце се надявам и вярвам,че всичко е истинско и безкрайно.
И аз. Blush От самото начало. И не само защото са брюнетка и блондин (условно казано, де), а и защото ми направи впечатление някъде в началните серии как го прегръща Ханде. Такава една прегрътка съм гледала на клип в реала от Берг - с притискане на тяло, с блажено лице, притворени очи ..., това е прегрътка на обич. А и отношението на Халит много прилича на това на Керем - мъжествено, без колебания, искрено, закрилящо, възхищаващо се и уважаващо жената до себе си. Може би Керем е мъъъничко по-импулсивен от Халит, но това може да се дължи и на възрастта. Та дано! Flowers Four Leaf Clover

# 274
Добро утро, момичета ! Relaxed Flowers Hibiscus

Оставям още едно фенско видео, което ме разсмя.
https://twitter.com/BayaFckingCool/status/1388188307482456072

# 275
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте! Flowers Cherry Blossom

Аз съм за. Ако Айше и екип предварително знаят с колко епизоди разполагат, за да си доразкажат и завършат историята, ще се получи много по-добре, отколкото да пишат на крак и да се влияят от рейтинг. Ще могат да си предвидят какво искат да се случи в тези 13 епизода, да имат поглед върху голямата картинка и по един логичен начин да ни отведат до щастливия финал. Simple Smile
Чета в Туитър, че са подписали за 13 епизода.

# 276
# 277
  • София
Не знам за Керем, но аз съм влюбена в Ханде! Heart Eyes

Толкова естествена красота, чар и доброта има в това момиче, че ме оставя безмълвна...

# 278
Gift HeartХанде е невероятна ... Wink

и след 5 мин. вече Зетят я е харесал Wink Gift Heart

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 13:01 от mi_si

# 279
Между козунаците, боядисването на яйцата и обяда се позиционирам за кратко и тук. И едно нещо, което ми се е забило като пирон в главата - смятам, че тези двамата сладури може вече да са в Америка. Някакси вярвам в това, но все още не съм установила пряка връзка с кораба - майка. Хубав ден, слънчеви момичета.
Благословени празници.

# 280
Бро, нареди се на опашката за Ханде 😆😆

# 281
  • София
Ето това включване чаках. Мислех да напиша, че сега очаквам Налбантова да ме предизвика на дуел за сърцето на Ханде, но нека се съгласим, че то вече е превзето. Grinning

Бро, нареди се на опашката за Ханде 😆😆

# 282
Ооо, сладурче, само да узреят сливите и ме очаквай нарамила 4кг. Да видим тогава чие сърце е заето, разбито, превзето и на кого стомаха е по-здрав, да не говорим и за други човешки органи. Кака помни истории 😏
Знам какво ще стане - и двете ще сме поср..., но от опит глава не боли, нали? Тук друго ще боли, но живота обича смелите 😆

Да не говоря само глупости, за които е виновна Бро, да кажа, че Мелиса няма да ми липсва. Фифи - да, но тя - не. Не за друго, но когато подписваш даден договор, ти знаеш каква роля ще заемаш. Знаеш, че няма да си водеща фигура, знаеш, че не около теб ще се върти главната история. После да минаваме с номера като "Нямала достатъчно екранно време", ми е някак непрофесионално. Все тая.. Колелото ср върти Simple Smile

# 283
  • София
+1 Hands Clap Hands Clap

Да не говоря само глупости, за които е виновна Бро, да кажа, че Мелиса няма да ми липсва. Фифи - да, но тя - не. Не за друго, но когато подписваш даден договор, ти знаеш каква роля ще заемаш. Знаеш, че няма да си водеща фигура, знаеш, че не около теб ще се върти главната история. После да минаваме с номера като "Нямала достатъчно екранно време", ми е някак непрофесионално. Все тая.. Колелото ср върти Simple Smile

# 284
Някой ден ти ще ме попиташ кое е по-важно: моят живот или твоят? Аз ще ти кажа "моят"... и ти ще си тръгнеш без да знаеш, че моят живот си ти.

Общи условия

Активация на акаунт