Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

Тази снимка от кой проект на Керем е? Може да изиграе един модерен Тарзан.

Ето от този филм от 2010г е
https://m.imdb.com/title/tt1619880/
Всъщност Керем се бие с някакво морско чудовище Joy това е един от филмите, които е снимал в САЩ преди да се върне в Турция през 2013г.

# 256
Чета в Туитър, че са подписали за 13 епизода. В зависимост как вървим с рейтингът може и повече.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 00:00 от midnight__sun

# 257
Нещо ми е меланхолично и гледам моменти от 1и 2 епизод. Серкан Болат колкото и да го раздава железен, още на втория поглед и започва да гледа Еда премрежено, а до вечерта вече и не знам какви мисли му минават през ума. Сигурно и там е виждал Малдиви, той и Еда по белия пясък, тя се къпе в тюркуазенте води на окена, а той и се наслаждава от брега и не заради друго, ами страх го е да не взлезе във водата за да не ръждяса. А на следващия ден хем гледа странно, хем преглъща, все едно Еда Йелдъз му е приседнала на гърлото. Хич не си личи, че още в началото е хлътнал по нея, както се казва. Но все още няма " маски долу", само джентълмена недодялан Серкан бей. Отивам да гледам 3 еп, на коя фаза е вече в погледи, мисли и фантазии... С една дума " Красива си Еда Йелдъз и не знам какво да правя с теб , а със себе си още повече."

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 00:21 от Slawena

# 258

Добро утро, момичета! 💙
С пожелание за ден, изпълнен със усмивки, смях, много слънчеви лъчи и пролетно настроение! 🤍
Аз няма да ви изброявам всички, за да няма сърдити, но искам да ви кажа, че всички вие правите темата това, което е - красив оазис за бягство от реалността! 💙

# 259
Вижте на какво попаднах от Мелиса Дьонгел в инстаграм. Вероятно е провокирано от мнението на хората, че не е трябвало да започва нов сериал, докато се снима в друг.

# 260
  • Пришълец

Питала съм ви за татуировката на Керем и си спомням, че ми отговорихте, но това е първото, което ми мина пред очите като отворих Туитър тази сутрин.  В превод нещо от рода на Изглеждай какъвто си или бъди какъвто изглеждаш, беше ако не греша... Отива му.

Магия, много хубава сцена припомняш - Серкан с какво доволно изражение върна пръстена на мястото му. Flowers Cherry Blossom

Честит Ден на труда!

# 261
Flowers Hibiscus Добро утро прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 262
Мелиса призовава хората да не се бъркат в живота й, а да си гледат своя, или грешно разбирам?
Ако е така.. леееко ми пада в очите, а я харесвах. Защо не пита Ханде и Керем какво им е, когато постоянно някой им навлиза в личното пространство, дава им оценки на личните избори и т.н.? Аз веднъж не съм видяла нашите да правят такива изявления, грозно е. Да, може индиректни да са правили намеци "Аз съм до Ханде/ Керем", но толкова директни да кажеш на феновете, които те подкрепят "Гледайте си работата"... не знам.

# 263
Добро утро! Честит Ден на труда!

# 264
  • Пришълец
Каквото е решила в крайна сметка, но не одобрявам да се оттегли - от позицията на зрител. Една такава глезла е, но много са ми сладки с Ферит.
Пък на него му симпатизирам от самото начало, даже и като показваше близост с Каан, намеренията му не са били чак толкова лоши. Просто не обмисляше последствията.

# 265
  • Кърджали
Тоя пост на Мелива май е свързан с нешо с личният ѝ живпт. Пишв " Приятвли, излезналите новини нямат истина в тях. Имам някой в живота си. Затова няма нужда от комемтари. Може ли всеки да си живее живота си и да не се бърка в чуждия"
Май бях попадала на статии, които ѝ приписваха връзка с някой, но не помня с кой

# 266
  • Пришълец
Историята на Еда и Серкан (1-39 еп.) в 39 секунди Revolving Hearts

https://twitter.com/i/status/1388146465818791938

# 267
Добро утро на Велика събота!
Аз също свързвам Ханде и Керем повече с Халит Ергенч и Бергюзар Корел от култовия"1001 нощ',отколкото с главните герои на РП/чисто физически не ми допадат,не следя творчеството им/.
При Халит и Берг всичко започна на снимачната плащадка с тъпите въпроси дали са заедно или не,ако са заедно защо,ако не са пак защо.Те минаха през много перипети,но вече повече от 10 години за щастливо семейство с две дечица и третото е на път.Та техните трепети и вълнения,любов и отдаденост ги оприличавам на тези между Ханде и Керем.Сигурно има и други вдойки,но аз правя паралел между тези двете.И може би поради тази причина с цялото си сърце се надявам и вярвам,че всичко е истинско и безкрайно.

# 268
Благодаря за превода, Алекс 💙 Явно е за онова интервю, в което казва, че няма никой до себе си и никой не я харесва.. сякаш вчера се завъртя из темата

# 269
Мелиса е писала по повод новината, че се е загаджила с Екин Коч. Явно не е вярно и е реагирала Kissing Smiling Eyes До вчера ни беше любимка като Джерен, а днес вече ни е черна, защото ще е в друг сериал ли...

-------------

Халит и Бергюзар се познават от преди 1001 нощ, даже се твърдеше, че са имали мимолетна връзка, след това Халит беше женен за една Гизем, а Берг беше с танцьора Тан Сатюрк... Другото е известно.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 13:07 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт