Dizilah ме обнадеждава все пак... 

А с тези от вас, с които не сме винаги на една вълна - ами хубавото на света е, че е шарен. Обичам да се поставям в обувките на другите и да гледам света през техните очи. Това ми дава ценен опит и ме развива като личност, така че не спирайте да пишете, момичета. Винаги е удоволствие да ви чета, без значение дали сме на едно мнение или не. 
Не знам как е било в предишни години (миналото лято все пак бяхме в пандемия), но през това лято ще имаме нашествие на летни сериали. 
и не , че не вярвам , че това може да се случи, просто публиката ме притеснява и не вярвам, че ще получим втори шанс. Международните зрители може и да се увеличат , ако сериалът е започнал и в други държави , но турската публика...там е зор
Ще съм доволна да стартираме с рейтинг 4-4,5 и да го задържим 2 месеца ще е чудесно.

сигурно заради клюките, че имала връзка с Керем така се настроих към нея още от лятото 
За мен важи максимата - всяко зло за добро. Нито рейтингът ме притеснява, нито го мисля. Нито напускането на Мелиса ще ме вълнува повече от час-два. Вече дори забравих за нея. За Ферит съм съгласна - аз също го харесвам и нямам търпение да видя какво е подготвила Айше за него. Магията на сериала за мен я има и винаги ще я има, без значение какво се случва, просто защото този сериал ми влезе под кожата. Докато Ханде и Керем ги има в “Почукай на вратата ми”, всичко е наред за мен.
Моите шеги общо взето заслужават следното, сравнени с твоите: “Сядай си! Двойка.”
Славена, обожавам твоите постове - страшно оригинални са, винаги се усмихвам под мустак... имаш едно особено чувство за хумор, преплетено с тънка ирония, която много харесвам.
Блага вест, Линде, ти наистина си “блага”. Позитивна като мен. Ти си най-големият “ХанКер” шипър! Винаги ме усмихваш и разсмиваш с поредната новина за годеж, сватба, бебе, която ни носиш.

Препоръчани теми