Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вай,
съгласна съм с теб, само искам да допълня нещо от мен - изненадана съм и то неприятно, защото лично аз съм принципен човек и преди да приключа едно нещо, не се захващам с друго. Хванала се е на хорото с нашия сериал, героинята й получи доста екранно време от един момент нататък и е важна брънка в цялото нещо. Не съм никак доволна от напускането й. Дано само други актьори не я последват. Иска ми се да получим смислен и логичен завършек на сериала и на историите на всички герои, било то главни или второстепенни. Simple Smile

Вече попаднах и на статии, че вторият сезон е предварително обречен на провал. Че сериалът вече е съсипан. Сценаристите са развалили историята и образите на героите, много от добрите актьори са напуснали сериала (споменават се Биге и Мелиса) и рейтингите на втори сезон ще са незадоволителни за канала, така че се очаква да бъде спрян и дори да не изкара летния сезон. Тези писаници ме натъжават. Надявам се да не се окажат истина и продължавам да мисля позитивно. Стискам палци на екипа вторият сезон да има успех, защото го заслужават! Hug

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:25 от Бърборанка с розови очила

# 241
Част от интервю на Мелиса Дьонгел
Красавицата с изненадващо откровение...

Младата актриса, която зрителите у нас в момента гледат в ролята на Сюрея в мелодрамата "Намери ме" по NOVA и която преди седмици я свързваха с италианския диджей Гуидо Сения, разкри, че е необвързана и отворена за любов.

"Имам време за любов, но никой няма време за мен. Всеки има гадже, не и аз. Аз съм свободна", каза русокосата красавица. / звучи тъжно, коментар от мен/

"Нямам срещи и това ме изненадва", допълни още актрисата, която започва снимки на втория сезон на "Почукай на вратата ми" на 20 май.
Възможно е Джерен да я пратят да се лекува в клиника в Швейцария или да откирие офис в Лондон за да са заедно с Фифи... Може пък и да е само клюка, не се знае точно какво става.

Бърборанке, във връзка с посления ти коментар. Има сериали, на които втори сезон не издържа дълго. Някак си според мен се губи нишката на последователност в действията. Особено , ако едни персонажи си отидат и биват заменени с други герои , я братовчедката от Анадола, или на лелята на бабата на сестрата племенница, някой изпаднал в забвение приятел и т.н.. Колкото и да очакват с нетърпение следващата част от разказа за приказката, феновете вече са претръпнали, липсва част от магията, разсеяла се във времето.  Надявам се да не се отнася и за този проект и да издържи до края. И само се чудя една Айше как ще оправи кашата, която забъркаха предните сц. И да се допълня, оттук нататък реала ще бъде по интересен от сериала. Ще се търси в коя сцена Серкан е Керем , а Еда Ханде.
Не съм гледала сериала с Халит Ергенч и Бергюзар Корел, " Ти си моята Родина" май беше. Ако някой го е гледал да сподели в спойлер как играеха и търсиха ли реала в героите им.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:38 от Slawena

# 242
Вай,
съгласна съм с теб, само искам да допълня нещо от мен - изненадана съм и то неприятно, защото лично аз съм принципен човек и преди да приключа едно нещо, не се захващам с друго. Хванала се е на хорото с нашия сериал, героинята й получи доста екранно време от един момент нататък и е важна брънка в цялото нещо. Не съм никак доволна от напускането й. Дано само други актьори не я последват. Иска ми се да получим смислен и логичен завършек на сериала и на историите на всички герои, било то главни или второстепенни. Simple Smile

Съгласна съм.

Трябваше да довърши сериала и на есен, когато започва новият сезон, спокойно можеше да се включи в нов проект. Изненадана не съм, по-скоро разочарована. Ситаре е разбираемо защо напусна, но тук образът и беше достатъчно развит. Усещам едно главозамайване при нея, бърза популярност, последователи, харесвания, покани за реклами. На 21 е, малка е още. Simple Smile

# 243
Официално е, в сряда е подписала договор. - "Актрисата ще изиграе една от главните роли в новия летен сериал на Фокс"

Сериалът ще е "турския римейк на корейския rom-com „Хитра самотна дама“

Според DigiLUP нашите са на 3-то място Wink

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:38 от mi_si

# 244
За писанията не се трогвам. Те нас от 15 епизод ни зануляват, но изкарахме вече 39 и се готвим за 2 сезон. Айше и екипът има време да мисли и се надявам да получим едни хубави летни епизоди. Дали ще са 10-15 или 20 нека са хубави и Айше както започна красиво тази приказка, така и да завърши.

Замислям се сега, че Джерен не ми беше и толкова интересна последните епизоди. Мело по ме радваше.

Замислям се и че от фантастичната четворка не остана никой. Но то не е ли така по принцип? "Приятелите", които имах на 20, на 30 вече оредяха. Съвсем действителна си е ситуацията. И щеше да е много помпозно и нереалистично ако всичко беше цветя и рози само.

Лек ден, отивам да се трудя. До довечера дано и Ханде и Керем не са напуснали. Smile

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 16:45 от midnight__sun

# 245
  • София
Миднайт,
моите усещания са същите като твоите - и за главозамайването на Мелиса и относно това, че е малка още и има какво да учи. Талантлива е, хубава, чаровна, но съм разочарована от това й решение. Не е колегиално. Разбирам, че иска да играе главна роля, да е в центъра на прожекторите, но аз не бих постъпила така на нейно място и сигурно затова в момента изпитвам такива емоции... Желая й успех все пак, млада е още, дано помъдрее с годините. Simple Smile

Относно сериала и колко още ще продължи - права си, че ни зануляваха от миналата есен насам, а ни чака втори сезон след месец и малко. Лично аз нямам претенции да продължаваме твърде дълго. За мен трите летни месеца са ни достатъчни, за да си доразкажем и завършим хубаво историята. Абсолютно ще съм доволна на финал в началото на септември, макар като го пиша... да ми става леко тъжно и носталгично. Но всяко нещо си има начало и край. Нашата приказка също. Sparkling Heart

Този коментар на нелюбимите ми Grinning Dizilah ме обнадеждава все пак... Wink

# 246
Аз не харесвам чисто визуално Мелиса Дьонгел, нито пък играта и. Постна ми е, превзета и доста преиграва.

Тази снимка от кой проект на Керем е? Може да изиграе един модерен Тарзан.

# 247
  • Кърджали
За главозамайването на Мелиса - аз това усещане го имам отдавна. Беше се забъркала в един-два скандала от типа "Ти знаеш ли аз коя съм", но младостта и бързият успех често до това водят.
Иначе очаквах в паузата да има и напуснали. Те масово са на върха на славата в момента, ще ги искат и ще искат, особено ако става въпрос за по-главни роли.
А за приемането на роли едно през друго съм на мнение, че в един момент ще започне да играе лоша услуга на актьорите. Не може до вчера да са те гледали в една роля, а от утре - в друга. Губи се достоверността на ролята. Затова  и по- интересни са ми актьорите, които снимат по-рядко. Така ти е интересно и успяваш да се потопиш в света на героя.
Поне за мен е така.
Значи още не е почнал сезон 2, а вече го финализират медиите. Нишо, не им се трогвам. Те от толкова време го приключвст, а толкова серии направиха, че и нов сезон. Аз им стискам палци Айше и екип да пресъздадат една красива приказка през лятото. Малко ме е страх, защото почти няма сериал на който втори сезон да ми е харесвал, но искам да вярвам, че нашите щв са едно красиво изключение

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 22:49 от Aлекcандрa

# 248
  • София
Алекс,
бъди сигурна, джанъм! Нашите за пореден път ще ни изненадат приятно и ще бъдат поредното хубаво изключение. Съгласна съм с всичко написано от теб. Въобще... уморих се да го повтарям след постовете на няколко от вас, затова ще го кажа така - има няколко дами в темата, с които си четем мислите. Елинор, Миднайт, Алекс, Вай, Мира (която се завърна и това ме радва), Блу и Ирина (които напоследък пишат рядко, но знам, че не ни изпускат от поглед), сигурно пропускам още няколко момичета, простете ме за което! Хубаво е да срещаш съмишленички. Hug А с тези от вас, с които не сме винаги на една вълна - ами хубавото на света е, че е шарен. Обичам да се поставям в обувките на другите и да гледам света през техните очи. Това ми дава ценен опит и ме развива като личност, така че не спирайте да пишете, момичета. Винаги е удоволствие да ви чета, без значение дали сме на едно мнение или не. Simple Smile

Btw, сега прочетох, че освен втори сезон на нашия сериал това лято ще стартират още 7 нови дизита. 🤯 За разлика от миналата година това лято ще е лятото на летните сериали. Grinning Не знам как е било в предишни години (миналото лято все пак бяхме в пандемия), но през това лято ще имаме нашествие на летни сериали. Joy

Има и нещо друго - може след успеха на нашия сериал другите продуцентски къщи и сериали да са се надъхали да го повторят, че и надминат. Кой знае... Wink

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 18:09 от Бърборанка с розови очила

# 249
Бърборанка, аз не съм попадала на такива статии, но не мога да отрека, че има донякъде резон в написаното. Да стартираме ударно юли ще е да се възродим като феникс от пепелта Joy и не , че не вярвам , че това може да се случи, просто публиката ме притеснява и не вярвам, че ще получим втори шанс. Международните зрители може и да се увеличат , ако сериалът е започнал и в други държави , но турската публика...там е зор Joy Ще съм доволна да стартираме с рейтинг 4-4,5 и да го задържим 2 месеца ще е чудесно. Blush
Наистина се оказва голяма конкуренция това лято откъм сериали. Колкото и епизоди да имаме все ще съм доволна. После ще се наслаждаваме на Ханде и Керем , заедно или поотделно, надявам се заедно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не очаквах Мелиса да напусне , но се радвам да нея , че е получила главна роля, дано има успех. Макар че не съм й била фен , нещо не ми излъчваше положителни вибрации Joy сигурно заради клюките, че имала връзка с Керем така се настроих към нея още от лятото Joy
Надявам се Ферит да остане и да ни покажат неговата нова любов и неговият щастлив край. Ако имаше анкета за любим второстепенен герой щях да избера него. Hug

# 250
Две от четири....

# 251
  • София
Мики,
аз съм положително настроена, както винаги. Grinning За мен важи максимата - всяко зло за добро. Нито рейтингът ме притеснява, нито го мисля. Нито напускането на Мелиса ще ме вълнува повече от час-два. Вече дори забравих за нея. За Ферит съм съгласна - аз също го харесвам и нямам търпение да видя какво е подготвила Айше за него. Магията на сериала за мен я има и винаги ще я има, без значение какво се случва, просто защото този сериал ми влезе под кожата. Докато Ханде и Керем ги има в “Почукай на вратата ми”, всичко е наред за мен. Simple Smile

Допълвам се относно няколко съфорумки, защото в предишен пост изброих тези, с които си четем мислите, но пропуснах да коментирам няколко много важни и колоритни дами в темата. Налбантова, сис, благодаря ти за уникалното чувство за хумор! Твоите постове всеки път ме карат да се чувствам като Къци. Grinning Моите шеги общо взето заслужават следното, сравнени с твоите: “Сядай си! Двойка.” Joy Славена, обожавам твоите постове - страшно оригинални са, винаги се усмихвам под мустак... имаш едно особено чувство за хумор, преплетено с тънка ирония, която много харесвам. Wink Блага вест, Линде, ти наистина си “блага”. Позитивна като мен. Ти си най-големият “ХанКер” шипър! Винаги ме усмихваш и разсмиваш с поредната новина за годеж, сватба, бебе, която ни носиш. Hug

Ей, всички останали, които не споменах, не ми се сърдете! Не искам да копирам Марги, тя много добре описа голяма част от нас. Моята идея беше друга - исках да спомена момичетата, с които винаги съм съгласна или поне в 90% от случаите, защото клавиатурата ми се изтърка от писане на “съгласна съм на 100%”, но не мога да не спомена и момичетата, чиито постове обожавам по други причини. Wink

И накрая... черпя всички ви с малко лично творчество:

# 252
Добър вечер на всички ви Simple Smile
Цитат
Не съм гледала сериала с Халит Ергенч и Бергюзар Корел, " Ти си моята Родина" май беше. Ако някой го е гледал да сподели в спойлер как играеха и търсиха ли реала в героите им.
Скрит текст:
Славена, аз съм го гледала и мога да кажа, че в паметта ми са останали полковник Джевдет и Азизе. Играеха съпружеска двойка, но войната направи от всеки един поотделно изключителна личност. Много силно присъствие имаха и двамата. Въпрос на сценарий. Докато го гледах, въобще не се сещах, че и в реала са семейство. Спомням си, че Берг не е искала да участва в проекта, но Халит я агитирал с думите - тази роля е точно за теб. И се получи нещо незабравимо, макар и с тежък край.

# 253
  • Кърджали
Мики и моят любим второстепенен герой е Ферит. Проато ми гражна сърцето. Многомго разочароваха, пренебрегваха, врвме му е да бъде наистина щастлив

# 254
  • София
Nature Moon Лека нощ, момичета! Nature Moon

Общи условия

Активация на акаунт