Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Минавам и заминавам...
Честито на именниците!

https://www.gecce.com/fotogaleri-flas-gelisme-serenay-sarikaya-o … e-ercel-in-oldu/5

Kлюкина от тези дни, кой кого последвал, пък се отказал, не че разбрах нещо, но се споменават Йанде, Керем и Серенай и някаква тяхна обща позната

На Мави белята и е мъчно за аби Керем

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:22 от Slawena

# 496
  • София
Вчера Гамзе беше написала под тази снимка с Мави:  Оййй, болното ми агънце...

Понеже информацията около нашите сладурчета е оскъдна, то ние ще я търсим и около техните най-близки хора.  

Ето едно много забавно видео, което ни е качил зетя Джанер.
Озаглавил го е:
 Още един класически карантинен ден с вас

https://www.instagram.com/p/COf6JdUB0up/

Прочетох, че днес ще оперират рамото на Джанер  

Утре си правя операция на рамото!
Чао, чао мускули, чао, чао екстремни дни...

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:46 от БлагаВест

# 497
БРО, днес е ден 6 или "Сцена на ЕдСер, на която си се смял най-много."
Позволявам си да започна:
Най- забавна сцена на Еда и Серкан...
1. Влизането в колата с белезници или "Серкан срещу колата"

Честно казано, в първия епизод има толкова много хумор, та ми беше трудно да се спра само на един момент. Обаче моментът, в който Серкан осъзнава, че е закопчан със белезници и не може да кара колата си, е безценен. Серкабн, опитващ се да влезе в колата, помагайки си само с една ръка и едва побирайки се в тясната си спортна кола. И става още по-забавно, когато чистачките се включват, а краката на Серкан се удрят в стъклото, докато той най-после се намести в мястото на пътника. Черешката на тортата, обаче, е влизането на Еда. Елегантно и спокойно влиза в колата, сваляйки тавана, а арогантния Серкан откача и прави златна физиономия, сякаш се ядосва, че не се е сетил по-рано за това. Тази сцена беше кратка презентация на тяхната връзка - единият прави драмата, а другият чака спокойно шоуто да свърши. 😀

2. Ревнуващ Серкан или "Изпразни басейна, Сейфи"

Тази май е любима на всички ни. Керем и Алиджан се справиха блестящо с комедийната част. Като се започне от подхвърленото от Сейфи "мислех, че няма да предложите"  когато Серкан му каза да седне, и минем през ревността на Серкан. А тази ревност... Опитва се да работи, да чете книга, да пие кафе и накрая реши да прекрати урока по плуване точно след самото му начало. Моментът, в който видяхме някакви чувства у Серкан, въпреки, че той не позволяваше на Еда да се доближи до него буквално и преносно. Инструкторът беше нает от самия Серкан, а Еда беше видимо разочарована, че не Серкан ще я учи да плува и все пак го покани в басейна с тях. Учителят не показваше привличане към Еда, беше си професионалист, който знае, че това е годеницата на Серкан Болат и не е давал поводи за ревност, но Серкан откачи. Откачи, та чак помоли да се изпразни басейна, за да приключи всичко това. Бонус към сцената е реакцията на Серкан при вида на банския на Еда. Само дето не се задави с кафето си. 😀

3. Приключения в хижата

Не знам кое обичам повече от този епизод.. дали избухването на Еда в хижата, опитите на Серкан да я накара да му прости, течащия  покрив, сцената с дъжда или споделянето на едно легло... обаче пръскането на спрей в очите на Серкан беше върха. Той ядосан напуска хижата, защото тя не иска да му прости - тя иска просто едно извинение, а той не знае какво да направи. Но щом напуснал, трябва и да се върне, разбира се. Ние го знаехме, но Еда - не. Тя, подгизнала след душ, завита в нещо като хавлия, си стои и изведнъж влиза някакъв мъж с качулка. Какво ще направи? Ще пръсне някакъв спрей, кой знае какъв е... реакцията на Серкан и после на Еда беше върховна. И после Серкан, преструващ се, че ефекта на спрея не е отминал, за да може Еда да продължи с грижите ми е друг любим момент.

4. Предполагаемата бременност или "Аааа, ти не си бременна"

Епизод 17 ни показа как един много образован млад мъж всъщност идея си няма за отглеждане на бебета, всяко едно доближаване до бебето беше много смешно. Хареса ми как изнесе лекция на бебето за историята на архитектурата и как постоянно гледаше в корема на Еда невярващ, че ще става баща. Как настояваше да се храни здравословно едновременно ми топли сърцето и ме кара да се търкалям по пода от смях. Най-забавно обаче ми беше първоначалната му реакция с теста за бременност в коша и как Серкан мина през всички емоционални състояния в рамките на няколко минути. Керем е много добър в тази сцена, обожавам неговото "NEE?!" 😀

И тъй като стана много дълго ще включа някои без да се обяснявам:

5. Успокояващи кексчета или напушени Еда и Серкан:

6. Тези импровизации:

# 498
Пише, че е ново Wink

П.С. На мен и тази сцена ми беше забавна - пияният Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:10 от mi_si

# 499
  • Пришълец
Бро, вярно, пропуснах да отбележа днес ред на какво е... Магия го е направила вече Kissing Heart

Сещам се за поне няколко забавни, сред които са и споменатите от Аквамарин и Магия - изпразването на басейна, също и като попаднаха там двамата пък в този момент пристигнаха гостите им, съмненията за бременност или пък първия (може би и единствен) път, когато  Серкан Болат отива на пазара...

Но, повечко внимание ще отделя на този момент в Анталия Grinning Heart
Е: Къде отиваш?
С: На специално място.
Е: мога ли да дойда с теб?
С: Не можеш.
Е:: Ще бъдеш сам?!
С: Да.
Е: Сутринта ли ще си дойдеш?
С: Да.
Е: Ще ми кажеш ли къде отиваш?
С: Не.
Е: Защо?
С: ”Защо” е забранено. Освен това започна да задаваш отново много въпроси.
Е: Ако не си против мога ли да дойда с теб?
С: Казах, че не можеш да дойдеш.
Е: Но на мен ще ми е много скучно сама в стаята.
С: Не можеше да дойдеш, ще се измориш.
Е: Няма да се изморя. Не се изморявам.
С: Права си, не се изморяваш. Не се изморяваш и да говориш.
Е: Добре, няма да дойда.
С: И аз казах, че няма да дойдеш.
Е: Добре, няма да дойда. Не искам. Дори да кажеш да дойда, няма да го направя. Не искам...
С: Не казвам.

Е: Добре, че настоя.
С: Не съм настоявал.
Е: Настояваше, настояваше! С очите си видях. Много искаше да дойда Joy Joy Joy

П.П. С напушени Еда и Серкан по едно време се смях без да знам защо, прихванах от тях Joy Но като цяло не ми е по вкуса тази сцена, както и начина, по който изкараха Айдан навън благодарение на мардинския чай....

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:30 от Маргарита Н.

# 500
Съгласна съм с теб, Марги. Много са забавни сцените, но и аз не съм съгласна, че това е начина да помогнеш на някой да си преодолее страха или пък да накараш двама души да прекарат време заедно. Това и аз не го одобрявам, но пък не мога да не кажа, че ми беше много смешно. 😀

# 501
Минавам и заминавам...
Честито на именниците!

https://www.gecce.com/fotogaleri-flas-gelisme-serenay-sarikaya-o … e-ercel-in-oldu/5

Kлюкина от тези дни, кой кого последвал, пък се отказал, не че разбрах нещо, но се споменават Йанде, Керем и Серенай и някаква тяхна обща позната

На Мави белята и е мъчно за аби Керем

За клюкината кой кого последвал и замесени Ханде, Керем, Серенай, тяхна позната ...Прочетох в турската преса в sabah.com.tr ,че когато през 2019 година Керем и Серенай са се разделили после е имало проблем за Серенай , свързан с общия им приятелски кръг . Някой от общите им приятели са се дистанцирали от бившата му  приятелка.  Конкретно се споменава актрисата Ясемин Йозилхан , която е близка приятелка на Керем , та и тя се е дистанцирала от Серенай. Но по- интересното е че Ясемин е последвала Ханде в Инстаграм и двете се сближавали, което означавало , че я харесва. Ясемин Йозилхан е омъжена и майка вече на 2 деца.
Отбелязват също , че е важно за Ханде  освен семейството на Керем да я приеме, също толкова важно е и приятелите му да я одобрят.
Сега доколко това е вярно не знам, споделих какво прочетох.

# 502
  • София
Ето я нашата Бамби!  Не ни е забравила.

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2567563103290083967/

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 14:20 от БлагаВест

# 503
  • София
Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
Любима забавна ЕдСер сцена? Трудно мога да избера само една. Толкова много са... Вие сте описали голяма част от тях, но ето още няколко, които са сред любимите ми:

Особено момента със смарт уотча, който издава пулса на Серкан около Еда... Heart Eyes

Също така, пиян Робот Болат:

Този диалог конкретно, с това “спалнята ми е горе”:

“Добре, ще поговорим, но първо да те измием / изкъпем.”

“Хайде, ставай. Да тръгваме!”

“Спалнята ми е горе.”

И един паралел, сцените от който също са ми топ любими забавни ЕдСер моменти. Heart

“Какво има в куфара ти?”

“Къси панталонки, тениски, джапанки...”

“Ще взема куфара ти.”

“Какво си сложила тук - джапанки?”

Сега, като се замисля, забавните моменти в нашия сериал са много и хуморът е на ниво. Не сме типичният плосък ромком. Но сме си и ром, и ком, и малко драмеди. Казват, че сол и пипер са нужни на всяка манджа (образно казано), за да е вкусна. В нашия сериал “подправките” са точно подбрани и добре разпределени. Лично на мен “манджата” ми беше вкусна. Макар и понякога да съм недоволствала, сериалът за мен си остава любим... винаги и завинаги! Revolving Hearts

# 504
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит Гергьовден....На всички празнуващи "наздраве"
За всички с името Георги...

Скрит текст:

Най смешна забавна сцена....Отново въпрос с повишена трудност....

Този момент е показван, но на  мен, най ми беше забавно не влизането в колата, а как Серкан залепна за седалката, когато Еда демонстрира шофьорските си умения...

Уменията на Фифи също бяха точно в десетката....

Май днес ще сме на тази вълна, а преговора на 10 серия ще се постарая да го направя утре...

# 505

Това е една много забявна компилация с любими моменти от сериала.
P. S.
Извинявам се, ако някой я е пращал преди това.

# 506
# 507
  • Плевен / София
При бързият преговор стигнахме до една от тъжните серии...Еда беше на кръстопът....Да се раздели ли със Серкан, или да рискува живота и репутацията му....А Серкан беше готов да хапне и ягоди от любов към Еда...Как да го приема после твърдящ, че в живота му я има само Селин...

# 508
Започва излъчването на сериала в Италия. Relaxed

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/1390297163066789898

А след малко и нещо ново от Nocturn.

# 509
  • Плевен / София
Днес коментираме най смешните моменти, но аз се сетих за един от най тъжните за мен....Това е момента, в който Серкан пред очите на Еда избра пръстен за Селин...../30 серия/
И за да не ви развалям повече настроението....
Непълнолетните моля да го пропуснат...
Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Общи условия

Активация на акаунт