Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Допълвам поста на О.А. - момченцето беше екранен син на героя Мустафа Керим Джан и си партнира с Керем в сериала “Великолепен тандем”, където Керем играе с Ибо. Голям сладур е малкият. Ето скрийншот на видеото, което е качил в Инстаграм:

С хаштагове е отбелязал себе си, Керем, нашия сериал и продукцията, а в самото видео е отбелязал профила на Керем:

(Фонът е тъмен, защото, когато избереш опцията да видиш кой е тагнат, се затъмнява останалата част от екрана.)

Чудя се обаче, ако пак играе син на Керем, не е ли много голям?? Скокът трябва да е от поне 6 години, мисля. Grinning

Аз също четох, че туморът няма да го протакват. Серкан ще се оправи, а Еда ще е плътно до него през цялото време. После ще ни ги покажат като родители. Чака ни романтичен сезон с много ЕдСер и забавни ситуации. Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 00:45 от Бърборанка с розови очила

# 601
А в туитър в момента се върти, че може това момиченце да участва , защото е последвала тези акаунти в инстаграм. Профилът на детето се управлява от майка му и тя е последвала акаунтите, но нито един от тях не следва профила детето Thinking голяма е сладурана и според мен има визуална прилика с Ханде.

# 602
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден изпълнен с много усмивки и положително настроение Wink

# 603
Добро утро, момичета! 💜
Днес е ден 9 или "Любима песен от момент на Еда и Серкан.
Аз за себе си изключвам Gold, защото тя си е ясна. 💙
Започвам първа с Bones. Или песента когато Серкан отива в лятната си къща, Еда го последва и следва сцената с пердетата:

Втората ми любима е If love is you. Серкан си е възвърнал паметта, в апартамента му са.. обичат се. 💜

И третата на Cem Adrian - Ben Seni çok sevdim. От сцената на 29ти епизод, когато Еда разхожда Сириус и поглежда към минаващия самолет....

И един колаж:
- Страхувам се... страхувам се, че нещо може да ти се случи. Страхувам се, че може да се нараниш.. Страхувам се да не те изгубя.
- Не се притеснявай, нищо не може да ми се случи.

# 604
  • София
Animal Hatching Chick Гюнайдън, къзлар! Animal Hatching Chick

Както казваше баба: “Рано пиле, рано пее, но и рано го колят...” Grinning

Днес съм от отбора на ранобудните обаче и бързам да ви навестя, че през останалата част от деня ще съм навън, радвайки се на хубавото време, и мисля да оставя моя телефон вкъщи, следвайки примера на Керем (дигитален детокс). Wink

Аз, също като Магия, имам много любими песни от сериала. Gold дори няма да я споменавам. Знаете - първият ми сватбен танц ще е на нея. След това се зарибих по песента на Башак. Първо по Sen Çal Kapımı, после по Bir anda и до ден днешен ги слушам. Много любими са ми англоезичните песни от сериала - Bones, Who do you love и If love is you. Обожавам и песента, която Еда изпя на караокето - Kanatlarım Var Ruhumda, както и тази, която пуснаха след срещата им на яхтата - Sen Beni Güzel Hatırla. Слушам ги постоянно. Не мога да не спомена и тази от танца под дъжда - Meleklerin Sözü Var, както и любимата ми Bu Kız от сцената, когато за първи път готвят заедно. Но... казали са любима песен от момент на ЕдСер, ще спазя заданието да е една и избирам Başa Sar от тази сцена:

Защото е последната, която чух, а се зарибих и я слушам нонстоп. Защото е от любима моя сцена и от любим мой епизод, с любими мои ЕдСер моменти, а вчера пропуснах да го спомена, като избрах епизод 38 на негово място. Та... да има баланс и за реванш. Simple Smile

Ето ви и самата песен. Enjoy! Notes

Nature Sun With Face Усмихнат, слънчев и позитивен ден ви желая! Nature Sun With Face

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 22:48 от Бърборанка с розови очила

# 605
  • Пришълец
Любима песен от сцена с ЕдСер, без да се замисля отговарям Gold, дори това използвам за подпис Stuck Out Tongue Winking Eye Тъй като всички аватари с изключение на този, с който съм в момента ми омръзват бързо, а исках нещо свързано със сериала да е част от профила ми тук...

Това са сцените, които ми харесаха озвучени с нея, останалите - в деня на сватбата и последната им вечер преди заминаването на Еда - не толкова....

Останалите песни, които харесвам от сериала са всички англоезични, а от турските - на Башак едноименната към сериала + тази, която спомена Бърборанка, Başa Sar. Доста се зарибих по нея.

# 606
Здравейте , прекрасни момичета !😌❤🌷🍀

Flowers HibiscusКрасивата , магнетична и  сексапилна Ханде излъчваща  женственост и чар  !

Невероятният и харизматичен Керем излъчващ мъжественост и сексапил !

Flowers Hibiscus Любима песен от момент на Еда и Серкан... Много са разбира се. А и вече Магия ,  Бро и  Марги доста изчерпателно са ги споделили. Ще спомена  някои  от любимите песни : Gold, Bones, If live is you , както и Bu Kiz /когато за първи път готвят/, Kanatlarim  Var Ruhumda / песента , изпята от Еда на караокето/ и още много други, защото музиката в сериала е подбрана и впечатляваща , успяваща много точно да предаде акцента и посланието в даден момент.

Flowers HibiscusВ неделния ден продължавам с опита си за  разходка  в бъдещето на Еда и Серкан.

" Почукай на вратата ми " - поглед в бъдещето/ втора част /

Този работен ден сякаш няма край. Толкова исках да приключа по-рано днес , а възникваха все важни и неотложни задачи. Е , стига вече за днес. Усмихвам се , защото ставам и тръгвам за вкъщи. Там в нашият дом ме очаква Еда. През деня ми се обади Сейфи , че е напазарувал и нагледал Еда, нищо обезпокоително. Тя си почива в къщата ни по препоръка на наблюдаващия лекар.  Еда ми донесе толкова радост , любов и щастие ! Тя преобърна моя свят с главата надолу. Внесе смисъл в живота ми. Преди дни беше сватбата ни. Казахме си заветното "Да" в присъствието на близките ни, приятелите и колегите. Всички те присъстваха на нашето сватбено тържество,което се състоя в градината на нашия дом. Еда пожела така. Майка ми беше във вихъра си, зае се с декорацията в градината , Айфер с менюто, двете подготвиха списъка с гостите и поканите.  Еда беше толкова красива , а усмивката и ме разтапяше и ме правеше блажено щастлив. Тя грееше като истинска звезда. Сватбеният танц, който беше в наша чест , прегръдките , целувките, поздравленията от гостите  стоплиха  душата ми . Да , определено това бе един от най- щастливите дни в живота ми. Повече никога няма да бъда сам ! Сега сме семейство с Еда и очакваме първото си дете. Притеснявам се за нея дали всичко е наред, добре ли се чувства, звънях и през деня , имам нужда да чувам гласа и, да слушам смеха и , това ме успокоява.
Прибирам се вкъщи. Еда не е сама. Дошла е Мело и май доста са се забавлявали. Направили са си шоколадова торта, курабийки, сладки , кекс...Ох, все вредни неща...Оставям едни пакети с покупки . Приближавам се към Еда и я целувам нежно. И и прошепвам :
- Любима , много ми липсваше !
Тя се усмихва сладко и ме прегръща.
- Зетко , ама ти си златен ! Толкова си грижовен към Еда . Чакай да те прегърна.
Звъни телефона на Мело.
- Да, Емир. Идвам след малко.
Тя се извинява и се сбогува с нас. От известно време Мело се среща с Емир. Много приятно момче. Двамата са се запознали на курса по бизнес-администрация , на който я изпратихме от фирмата. Оттогава се виждат и излизат.А Мело сякаш лети от щастие.
Питам моето момиче как е , добре ли е. И отивам да взема пакетите.
- Какво е това Серкан ?
- Специално ги поръчах и днес ги доставиха. Това са книги , които ще прочетем двамата. Трябва да се образоваме и да изчетем всичко за развитието на бебето в  утробата през различните месеци. Какво се случва, от какво има нужда...
- Ама ти сериозно ли ? Те са цял куп, че и поредица .....
- Да , съвсем сериозно. Вечер ще те прегърна и заедно ще ги четем и ще научим много неща за бъдещото ни бебе...
- Толкова си сладък...
Еда започва да плаче...А аз се стряскам и притеснявам.
- Еда, любима . Какво става , защо плачеш ?
- Ох, така се развълнувах,че не мога да си сдържа сълзите...Сигурно е от хормоните.
- А, да, да  хормоните. Ставаш много чувствителна. А да не забравя утре сутринта сме на  контролен преглед. Трябва редовно да се следи състоянието ти.
- И какво му е на състоянието ми ? Много съм си добре.
- Добре, радвам се да го чуя. Но все пак лекаря трябва да те наблюдава.
Време е за вечеря. Еда ми казва , че Айфер се е отбила и е донесла направени от нея вкусотии, включително от  Мардинската кухня...
- А , не Еда . Така не може. Не бива да се храниш с такава мазна и нездравословна храна. Абсурд е детето ми да хапва това...
- Защо ? Аз много обичам тези ястия.А леля ги приготвя чудесно.
- Да,  Айфер  готви превъзходно, но сега трябва да мислим за твоето здраве , както и за това на детето ни . А на всичкото отгоре днес ми се струва , че си прекалила със сладкото и шоколада.
- Е, много ми се прииска сладичко. А с Мело си направихме страхотни сладкиши , точно по моя вкус.
- Добре, Еда , но това трябва да е в редки случаи като толкова ти се иска нещо сладко. Сега ще
  приготвя набързо,  нещо здравословно и ще вечеряме.
- А и аз искам да участвам. Да пуснем и музика...
Развихряме се заедно. Еда не спря да опитва от това , от онова. Да танцува  и да се забавлява както само тя умее.
Вечерята приключи. Аз измивам бързо съдовете и отиваме в спалнята. Там гушкам моето момиче и започваме да четем с интерес за развитието на мъничето. Шегуваме се и се смеем , какви ли родители ще сме ?
По едно време Еда се преви и стана, отиде в тоалетната. Върна се пребледняла.
- Какво става Еда ? Как си ?
- Лошо ми е Серкан. Повръщах пак.
- Ето, ето какво става , ако не се внимава. Ядеш боклуци, не мислиш...Още утре ще взема нещата в свои ръце, под контрол.
- Ох, стига. Сега ще полежа и ще ми мине.
Прегръщам я и я милнам по лицето. Еда се успокои и изведнъж ококори очи.
- Серкан мина ми. Искаш ли да се поразходим малко на въздух.
- Да, разбира се. Стига да се чувстваш добре.
Разхождаме се в градината , гледаме звездите, мечтаем , говорим си. А после Еда заспа. Вземам я на ръце и внимателно я поставям на спалнята.
Сутрин е. Събуждам се и поглеждам Еда спи още сладко.
Поглеждам часовника. Да, време е ще я събудя за прегледа.
- Еда , любима. Събуди се....
- Ъъъъ....
Обръща се на другата страна. Аз продължавам с разсънването.
- Ох, Серкан още малко ще поспя. Спи ми се много...
Едва успях да я събудя. Еда става, запътва се към банята и се удря във вратата. Скачам да я хвана. Ох, Господи дай ми търпение....
Пристигаме  навреме за прегледа. Докторът  каза , че  е добре и всичко върви нормално. Няма поводи за притеснение. Трябва да продължи да пие лекарствата за повръщане при нужда, изписа и витамини, минерали. Препоръча да се внимава с храната, даде насоки. А също и когато се чувства добре е нужно движение.
Отиваме в едно заведение. Набързо пием кафе, а Еда хапна един огромен сандвич. Разделяме се, а аз и казвам  днес да очаква доста изненади от мен.
Така, така Серкан. Време е да се намесиш и да контролираш всичко от-до... Работата ще почака малко , но за бебето ще направя всичко. Обаждам се на шеф- готвача давам пълни наставления - меню закуска, обяд, вечеря, междинни закуски за бременна жена. Ястията да съдържат много витамини, минерали, аминокиселини, нужното количество протеини, въглехидрати, мазнини...Без пържени ястия, запечени , на пара...С много зеленчуци и плодове. Калориите да са пресметнати....С малко сладкиши...
Всеки ден лично на имейла да ми се изпраща менюто за одобрение. Започва веднага. Днес е първия ден. Храната да се доставя на адрес , в определен час.
После звъня на една жена- спортен инструктор. Обяснява ми, че има вечерен курс с подходяща за бременни жени гимнастика, а също тренират и дишането с упражнения, техники.Съпрузите по възможност също могат да присъстват. Разбира се, че ще съм там. Записвам ни в  курса. Довечера е първото посещение.
Лекарят препоръча и плуване. Да , ще плуваме заедно в басейна вкъщи. А също и разходки. Като трябва ще се разхождаме.
Да , за днес стига с това. Време е да се заема с рутинните си задължения. Отиваме на един далечен обект с Енгин , инспектираме как върви строежа, спазено ли е всичко. Свършваме и се прибираме в офиса.
След малко телефонът ми звъни.
- Серкан , каква е тази храна ?
- Еда, поръчах я специално за теб. Съобразена е с това ,че си бременна.
- И какво като съм бременна ?Да не съм болна ?  Смяташ , че аз ще ям това, което ти намираш за правилно ?
- Любима , менюто е изготвено и съдържа полезни и здравословни продукти. Не се ядосвай. Помисли.
- Виж какво Серкан Болат няма да се храня  по този начин. Не искам. Ти мен попита ли ме ?
- Любима , аз го направих за твое добро.
- Не , не мога да приема това.
Ох, направо побеснявам и излизам от кожата си от нерви. Започвам да разтривам челото си, потя се. Какво иска жена ми ? Аз се грижа за нея , а тя не мисли изобщо какво трябва да яде, кога да се храни, как да е приготвена храната...
Направо ще се побъркам докато се роди детето. Ах, Еда......
Излизам бесен от кабинета си и се сблъсквам с Енгин.
- Братле, какво ти е ?
- Нищо ми няма. Само Еда...
- Как  Еда ? Проблем ли има с нея?
- Не , проблемът май съм аз. Искам да направя всичко правилно и разумно, а тя даже не го проумява.
- Какво си направил?
- Поръчах храна от шеф-готвач и лично одобрих здравословно меню. А тя не иска да яде от тази храна.
- И защо така ще и се налагаш какво да хапва ? Не разбирам.
- Добре де , Енгин. Ти не се ли интересуваше какво  яде Пъръл, как е приготвена храната, има ли всичко нужно в нея ?
- Абе , братле. Ти и мен ще ме побъркаш. Пъръл си яде каквото и когато си поиска. Ставала е в полунощ , че и се прищяло шоколад.  Хапва си и заспива. Какво толкова...
- Шоколад ? В полунощ ? Как може ?
- Ами, така може. Бременна е приискало и се е. Една вечер ме побърка. Сетила се за сладолед , после за пица...Ходихме посред нощ да търсим. Свиквай с това братле. Не знам какво е. Сигурно е нещо хормонално.
- Ох, и аз не разбирам много неща. Старая се , а то става по- лошо.
- Затова се успокой малко. Остави Еда на мира . Каквото и когато и се прииска да хапва.
- Енгин, ако я оставя сама да си избира храната тя ще яде само торти, сладки и мазна Мардинска кухня. Пълен абсурд ! Детето ми да се тъпче с вредна храна.....
- Виж , Серкан . Ела да пием по едно кафе , да се поотпуснеш малко. Защото докато станеш баща колко странности ще видиш още, направо ще изпушиш....Жени, какво да ги правиш ? Така и нищичко не разбрах за тях.
- Така е. И аз не разбирам поведението на Еда, аз искам да помогна, да съм полезен , а тя по телефона сега така се кара с мен...
- О, оооо, не , почне ли да крещи или пък да плаче жената , братко - край. Вдигай бялото знаме и се съгласявай с всичко. Докато го разбера Пъръл що чинии изпотроши  вкъщи.
Малко дойдох на себе си. И тръгнах за вкъщи. Пристигам и влизам. И какво да видя ? Еда плаче...Сърцето ме прободе. Ех, Серкан виж какво направи?
- Еда, миличка защо плачеш ?
- Серкан , ти ще ме разболееш наистина.
- Ама как така ? Лошо ли ти е ?
- Да, наистина ми стана много зле. Без да ме попиташ и да искаш мнението ми ,  се налагаш и ме принуждаваш да се храня с това , което ти одобряваш, а аз не харесвам. Не искам, не мога така....
- Чакай , Еда. Не съм искал да те разстроя , да те нараня. Моля те !
- Ох, Серкан, ох.....
Еда продължава да плаче, а аз не знам какво да правя , как да постъпя ? Защо , защо е толкова трудно ?
- Еда, любима. Погледни ме. Успокой се. Не искам да плачеш. Кажи ми какво да направя ?
- Хвърли тая храна, не я понасям....
- Добре, добре.  Веднага ще я изхвърля, може да не ти е харесала....Стига само да се успокоиш. Така разстройваш и детето ни.
Грабвам всичко и го изхвърлям. Това е! Мир да има! Еда и детето да са спокойни и здрави.....
Звъни се на вратата. И ето майка ми и Айфер идват да видят Еда. Е , уцелиха точния момент за това.
- А сине, не си ли в офиса ?
- Бях мамо и се прибрах.
- Да не се е  случило нещо с теб Еда ? Нещо с детето? - пита притеснено Айфер, виждайки зачервените очи на съпругата ми.
- Не , лельо.  Всичко е наред , добре сме.
- А , Серкан , синко защо е тъжна Еда ? Какво става ?
Оф, досега едва се справих с Еда. А сега с още  две жени.....  
- Няма нищо мамо. Жена ми малко се разстрои, но и мина.
- Е, хубава работа как си допуснал това да се случи . Така ли съм те възпитавала.
Ето сега се започна. И виновен ще излезна.
- Мамо Айдан, лельо не се безпокойте. Наистина съм добре. Малко недоразумение се получи между нас, но мисля че съпруга ми ме разбра.
Еда сподели с майка ми и леля си за специалната храна доставена от шеф- готвача. Обясни , че от определени миризми и храни  и се гади и не може да ги понася. Айфер ме погледна учудено и каза :
- Е, как може така зетко ? Аз за какво съм ? Аз не мога ли да приготвя храна за моята племенница ?
- А , разбира се, че можеш Айфер. Не искаме да те притесняваме излишно. Ще се справим. - заявявам бързо аз.
- А аз синко , Сейфи , ние  за какво сме ? Как можа да не ни кажеш ?
Телефонът ми звъни. Влизам в съседната стая да разговарям. Наш клиент се обажда и иска да преразгледаме сключен договор. Обяснявам му нашите условия, но сякаш той не остава удовлетворен. Иска специално озеленяване и градина пред сградата. Казах му , че ще помисля . Разговарях и с Енгин какво можем да направим .  Забавих се доста.
Върнах се обратно в съседната стая. Майка ми и Айфер си бяха тръгнали. А Еда видимо беше по-спокойна. Дойде прегърна ме и започна да ме гледа дяволито с оня нейн поглед , на който не мога да устоя. Какво ли става ?Нещо май съм пропуснал.
- Любими , наред ли е всичко ?
- Да, Еда ,не се притеснявай. Оставам си вкъщи днес.
-  А искаш ли да са поговорим ?
- Да, разбира се.
- Мисля да направим така - в определени дни , когато  аз реша да ползваме услугите на шеф-готвача, поне докато се стабилизирам. Но менюто ще избирам аз. А пък леля и Сейфи ще приготвят нещо понякога.Разбира се вкъщи ние когато решим ще си сготвим. Какво ще кажеш ?
- Ами , добре . Имам само едно условие - храната да е в повечето случаи здравословна и полезна.
- Добре , ще внимавам.
Еда ме целува нежно. Хващам я за ръката и отиваме в спалнята......
Почиваме си малко. И аз подхващам разговор.
- Еда имам още една изненада за теб довечера. Но не знам дали ще ти хареса ?
- И каква е ?
- Виж , ако не ти допадне идеята ми , може и да не го правим.
- Серкан Болат казвай вече. Не разбра ли , че оттук нататък като съпруг и съпруга ще трябва да обсъждаме всичко в живота ни ?
- Добре , Еда. Довечера, ако пожелаеш може да отидем   на курс за гимнастика и дихателни техники за бременни заедно. Ще има и други двойки. Е , какво ще кажеш ?
- Мисля, че това ми харесва. Ще има и други бременни жени , може да си споделяме, да научим нещо. Май ще е забавно.
- Хубаво , значи решихме - отиваме там заедно след три  часа.
- А и още нещо има ?
- Слушам, Еда.
- Любими, смятам , че ще е добре да идвам в офиса поне за половин ден. Какво мислиш ?
- Да , и аз го искам. Защото много ми липсваш по цял ден. Лекарят каза , че засега всичко е наред. Обещай ми , че ако нещо се обърка и не си добре ще ми съобщиш.
- Да , Серкан.
Решихме за малко да поплуваме. Забавляваме се заедно в басейна. Спомних си как попаднахме за първи път в басейн ,  в къщата на родителите ми. Усмихнах се и се гмурнах.
Май започвам повече  да разбирам и усещам Еда.
Отивам до  жена ми и я вземам  в ръцете си. Тя пляска с крачета от удоволствие.
- Обичам те,   Еда Болат !Толкова  много и истински , че когато си до мен се чувствам още по -уверен и по- силен. Ти си моята половинка в живота, без която съм изгубен!
Еда ме целува  и започва да се усмихва, както само тя умее.
Колко непредсказуем е живота ! Когато се запознах със съпругата ми тя ме вбесяваше , дразнеше и предизвикваше в мен гняв и ярост. Никога не бих си представил, че това ще бъде бъдещата ми жена , по която сега копнея и желая да прекарам живота си с нея. А още по-малко да очаквам дете от Еда . Направо невъзможно ! Оказа се обаче, че всичко е възможно , когато Любовта почука на вратата. Благодаря на съдбата  ,че ме срещна с прекрасната и необикновена Еда , която обичам с цялото си сърце !

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 12:39 от akvamarin007

# 607
Добро утро Flowers Hibiscus
По заданието днес това е първият момент , който ми дойде наум , затова споделям него.

Желая ви прекрасен ден!

# 608
Днес в Турция е Денят на майката и по този повод Ханде е качила това стори. Пише "Ти си моето вдъхновение, моята сила, моята смелост.  Сякаш все още съм в ръцете ти.🌹"  

# 609
  • София
Цитат
Подготовката за вторият сезон е в разгара си. Актьорският състав ще се завърне на снимачната площадка след 11 дни. Скоро ще разберем, кой се присъедини към актьорския състав през този сезон и ще бъдем много възторжени от това. Според слуховете,  идва удивителен сезон.

# 610
Аз идвам с пост, чрез който ще можем да оценим поредната красива гледка от сериала. 💙

# 611
  • София
Аз идвам с пост, чрез който ще можем да оценим поредната красива гледка от сериала. 💙

Магийка, ти направо ни омагьоса с тази красота. Прииска ми се и аз да мога да съм там.

# 612
  • Пришълец
Цитат на: Есенна магия*
Любимата ми част от тази сцена, как пуска с едната, но веднага с другата си ръка улавя нейната. И гледката наоколо е уникална Heart

# 613
  • София
Я да видим откога тези двама мушмурока се задяват и флиртуват, а на нас ни обясняват как били "само приятели".

https://twitter.com/mybrightstarss

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Попаднах на информация, че Ханде е заснела филм, който са казва "Опияняваща любов". Но поради ситуацията с ковида не е пуснат по екраните.
Цитат
Добри новини! Дългоочакваният ирано-турски филм "Опияняваща любов" ще бъде излъчен по телевизия ICC съвсем скоро.
В мрежата също се появи информация, че филмът ще бъде разделен на няколко епизода и в резултат ще получим мини сериал.

# 614
  • Плевен / София
Момичета, аз съм в недоумение!  Какво иска да ...
А сега де? За всеки случай няма да е това което си мисля 🤔
Славена, честит нов аватар...
Здравейте момичета,
Не мога да кача клип на песен от телефона, но вие си знаете моят избор за любима мелодия....Разбира се "химна на темата" Kissing Heart
Честит празник...Ден на Европа или "День Победы" кой както го чувства...

Общи условия

Активация на акаунт