Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Може би тези ,които са с по-ниско на пръстите са удобни,но нямам много опит с високи обувки.
Някой има ли този калъф?На мен ми се струва,че за дамска чанта може да се ползва ,или греша?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941344009.html

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 09:26 от Bobchita

# 631
Кой калъф, Бобчи?

Да, има много удобни платформи, но визията не е елегантна.

# 632
Редактирах се.Очаквам да ми четете мислите май 😁

# 633
  • София
Аз да споделя и да се оплача от този Безшевен сутиен Super push-up!
Никога, ама никога досега не съм оставал недоволна от сутиени или бельо, купени от HM и за това основно от там пазарувам последните години бански и бельо. Имам сутиени на по 5-6 години, сцепени от носени и са си като нови още!
Моделът на този е:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0707269011.html
Сложих го не повече от 4х, защото го взех за една блуза с дупки и само с нея го нося. Ами, заваля се безобразно, просто! Стана на топчета, там където трикото се трие в ръката. Материята му е калпава, та калпава! От вътрешна страна нищо му няма, но от вън изглежда на 4то слагане ето така (цветовете на снимката са ужасни, но все пак се вижда за какво говоря):
Скрит текст:

Иначе, стои красиво, като по картинка, но просто качеството е под всякаква критика!

# 634
Ми това за мен не иде да е просто дамска чанта, в който и цвят да е. Калъф си е.
(ушите са впечатляващи! И при толкова коса, специално да ги опърчиш най-напред...?! 🤔)

# 635
Нищо й няма. Да ги отреже ли? На мен чантата не ми харесва. Това е като голям несесер.

# 636
А, не, тя си ги вее съвсем спокойно доколкото виждам, аз само отбелязвам.

# 637
Чантата е интересна, ушите бива да се поприкрият.

# 638
Защо да ги крие? Момичето се чувства добре, защо трябва да се комплексира какво ще кажат другите и да се прикрива? Никой не е перфектен. Не разбирам такива коментари.
Има всякакви хора и е важно да се приемат такива, каквито са.
Като гледам и HM ги подкрепя. Не всеки ляга под ножа, за да се хареса на някой. Wink Толкова по този въпрос. И отново браво на HM, че снимат всякакви модели без да се притесняват. Добре е да виждаме нормални хора на снимките, не само преправени супер модели.

# 639
На мен ми прави впечатление, че тенденцията е да не се прикриват недостатъци при моделите, че даже понякога и да се подчертават. Допреди неотдавна всичко минаваше през програми за обработка и кожата и тенът на моделите бяха чак неестествено равни и гладки. Сега не се маскират несъвършенства на фигурите и кожата, моделите "запухкавяха", лунички, бенки, по-нестандартни лица. На мен това определено ми допада, стига да не се превръща в самоцел, разбира се.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 11:43 от Lúthien

# 640
Какъв нож бе моме. И аз съм с големи уши, не са така напред обърнати, но са ми големшки. Ми не ги навирам в очите на хората. То вярно свобода и права, но и естетика не е излишна...

Това ми е малко като гей парадите и показността им. Ми лягай си с който искаш, все ми е тая, ама защо е нужно да ми го навираш в лицето и да демонстрираш...не го разбирам това аз. С показността. Не другото.

Да кажа че обрах овации с панталона за 6 лв зеления вчера. Хайде пак така да понамалят нещо, може и чорап да е, пак съм ок...

# 641
Как пък сравни ушите с гей парадите? Съвсем различни неща са. Smile Казвам, че щом момичето не се крие, за нея си е ок. Крие се, който е комплексиран.

# 642
Е различни, колко да са различни...все са ела ме виж колко съм готин. Същото е...
Не говоря за ушите, говоря за политиката на ХМ да набляга на дефектите. Не да ги показва, а да ги ПОДЧЕРТАВА ДЕБЕЛО така че и сляп да ги види.

# 643
Ами сори,ама е така И за ушите и плюс сайз моделите Извинявайте,но ако тежа 130 кг скини и къс топ няма да облека.Нямам нищо против дамите с високо тегло,хората ги деля на добри и лоши само .Ми аз като имам целулит няма да ме видите с гащи до под г@за.

# 644
Тет, недей да лъжеш. Simple Smile
Даже 5.40 бяха. Stuck Out Tongue Winking Eye

Съгласна съм за естетиката.
Дефектите не трябва да се подчертават. Никой не е съвършен, но все пак малко усет не е излишен.

Общи условия

Активация на акаунт