Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Цъ, 39-ти номер нося аз, ама и не се виждам с кецове на Снупи, дърта съм вече hahaha

# 616
  • Бургас
Аз наближавам възрастта за вдетиняване, така че ми е простено да се заглеждам по кецки със Снупи Grinning

# 617
Какво приказвате ,хора?Аз до 28 само в черно ходих от до,целогодишно и ежедневно.
Я ме вижте сега-само цветно ,едни черни дънки и то измити.Колкот одъртявам,по-голяма гарга ставам

# 618
Тъй, тъй и аз така
Ма аз цял живот все синьо, че ми отивало на очите... вече синьо да не видя. Шарения само

# 619
Навремето имах една колежка, тогава около 50 годишна, а аз на 20! И облечена от горе до долу в черно. Тя като ме видеше и от далече ме почва: ех, вие, младите... не знаете как да се обличате! Носете светли цветове, носете коприна! Какво все в тия черни дрехи се мъкнете, на гарвани сте заприличали. А тя беше с впечатляващи размери и висока, и едра, но след нея винаги се вееха шалове, поли, ефирни дрехи...
Та от нея ми е останало това - през лятото обичам бяло, светло, екрю, пастелни цветове. Не че имам много такива; просто, защото като за моя размер няма много, но харесвам. Сигурно съм колкото айсберг като се облека в бяло, обаче пък обличам светло с удоволствие!
Но 50%, ако не и повече, от дрехите ми са сини! Simple Smile

# 620
Да, ти ако си айсберг,аз съм мечката до айсберга. Айде, айде, много сме си хубави, стилни и женствени,пък да ти кажа аз
Па и дрехи се намират Joy Рових тия дни из гардероба,срам ме е що нещо имам Joy
За лятото- рокли,поли, цветя, воали, финтифлюшки Hug купища ...има,има Simple Smile
И пак ровя из приложението Joy сакън да не изпусна някое рокле

# 621
😆
За имане - има... Магазин да отворя има! Аз отдавна не страдам по размери, само искам като се облека, да изглеждам прилично в дреха. Но за големи хора шият или торби или нищо. Рядко има свестни неща. Та да са живи HM с техните дънки и блузи/ризи към тях, облечена съм. Щом и рокля си купих... 😃

# 622
Е как да няма рокли. Плисирана рокля, рокля с прехвърляне и т.н. ги кръщават, са ми любими Simple Smile Ежедневно, но със сако става офис, за морето става,не гладиш, абе жестоки са. И размери от хс до ххл.

# 623
Поръчах си тези сандали https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0890272001.html още не са пристигнали. Показах ги на майка ми, вика стари оглеждали, а ММ - "не ме кефят" 😭

# 624
Трудно се ходи на толкова дебела отпред платформа, но като свикнеш е удобно... Имах сабо - отзад 13 см, при пръстите 6. Ходенето с него беше изкуство. Като свикнах, всички ме питаха как ходя с това чудо, а аз с височина 174+13 се извисявах над света и бях колкото мм висока (той е 188, ма моята къдрава коса ми вдига още 3 см отгоре, та и над него)! 😃

# 625
Неогъваща се платформа, като танкове, имала съм подобни и често си кривях стъпалата, но се чувствах висока. На мен много ми харесват на външен вид, цветът също - тъмножълт и благороден някак. Мн.ми харесват. Дано не тежат много или поне бързо да свикнеш и да не се контузваш! Simple Smile Хубави са.

# 626
Видях ги и аз, но хич не им се зарадвах на тези платформи, че се връщат на мода.

# 627
Още по-малко на балеринките се радвам.
Имах подобни сандали едно време, подобни платформи де, едва вървях,до момента в който тръгнах на две големи от един бар до друг. Ей като отворих пергела,едва ме стигнаха .

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:08 от Bobchita

# 628
Ох, бе Бобчи, смея се с глас! Joy

Балеринки също не харесвам, подбиват ми петите, а и обичам да имам някаква височина.

# 629
Някои сандали и обувки на платформа са адски удобни

Общи условия

Активация на акаунт