Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря!

# 601
Здравейте, колко време след като сън върнала поръчка да очаквам да ми изпратят имейл, че поръчката е обработена?

# 602
Здравейте, колко време след като сън върнала поръчка да очаквам да ми изпратят имейл, че поръчката е обработена?
Аз получих съобщение на седмия ден, а на десетия, т. е вчера ми наредиха сумата по  посочената от мен банкова сметка. Много е индивидуално, в което се убедих и сама.

# 603
Е, как може кецове със Снупи за мъже, а за жени и деца да няма?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0986904001.html Sad

# 604
  • Бургас
Ооо, супер са за краци като моите, само дето цената не ми харесва, та ще мисля гимнастики Wink

# 605
Ооо, супер са за краци като моите, само дето цената не ми харесва, та ще мисля гимнастики Wink
Да, дамите с голям крак печелят. А другите като мен, продължаваме да цъкаме с език и да се чудим на новата модна вълна...

# 606
  • София
Май само дами купуват кецките, защото 40 номер е на изчерпване 😊

# 607
  • Бургас
Или тийнове, защото мъжа ми никога няма да обуе подобни. Всъщност, като се замисля и тийна вкъщи няма. Аз с удоволствие бих отнесла един чифт, ако имаше 39.

# 608
  • Mostly in my mind
Супер женски са тези кецове.

# 609
  • София
За украсата на обувките - няма ли да стане с някои по-лъскави обеци с клипс? В китайските магазини сигурно продават

# 610
Ами пълни са с мъжки къси гащи и тениски с розово ,дисни и т.н.Никога няма да сложи моят такова нещо,нито е дърт,нито е консерва.Ама розови къси гащя,кецка Снупи и тениска Дисни ,на мен ми е прекалено някак си.
Месечинке,един път да сме и ние с файда от дългите краци,аз често гледам мъжките обувки ,щото не са баш мъжки ест.

# 611
  • София
Не знам дали е така и с обувките на НМ , но мъжки номер 41 например се различава от дамски 41. На мен лично са ми по-широки и по-некомфортни някак си.
Имах кофти опит с Адидас и затова вече мъжки не взимам.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 21:09 от Happy Mijjj ツ

# 612
Имам мъжки найк и ню баланс,няма разлика,но ми е широко стъпалото.А и един Ванс също .

# 613
В Алито като напиша “shoe clips”, ми излизат хиледи готини варианти...

# 614
Поръчах от там, ама кога ще дойдат...

Общи условия

Активация на акаунт