Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 599
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Това е трудно и свалено да се закопчае, просто платът е релефен и много дебел.

# 586
Момичета, търся си чанта за през рамо, някой има ли тази https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0936721002.html ? Simple Smile

# 587
Аз я загледах за жълтите ми кецове,прекалено малка е според мен.За 45 лв си взех къде къде по-хубава и като изработка.

# 588

Здравейте, някой има ли тази рокля, дали стои добре ?

Поръчах я,като дойде ако искаш ще споделя.

Много е сладка рокличката,но много прозира,без подплата не става.

# 589
Аз я загледах за жълтите ми кецове,прекалено малка е според мен.За 45 лв си взех къде къде по-хубава и като изработка.
Simple Smile Bobchi, ние, обикновено, пазаруваме при намаление плюс кодчета, че да стане около половината от първоначалната цена. Раницата на моята тийн излезе 28 лв. от 45 и пак си мисля, че при изчакване можеше и по-евтина да я докарам.
Жълтият цвят чанта да пасне на твоите обувки-дали-или, ... нюанси много, рисковано е с цветовете, но има и попадения, ест.

# 590
Здравейте. Знае ли някой h&m има ли франчайз програма.

# 591
Велурените кецове прали ли сте в пералнята? Нещо особено?

# 592
Имитация на велур съм прала, живи и здрави са.

# 593
А чист велур кецове от НМ , прани в легенче и на ръка , станаха като шкурка твърди и направо неприятни на вид и на допир. То ясно, че велурът не се пере, а се поддържа с четка и не знам още к'во, но аз реших да експериментирам, щото бяха попаднали в дълбока кал ...и нямаше как да ги изтърпя.
Е, останахме без велурени кецове, но иначе -изпрани. Head Band

# 594
Ок, няма да пробвам Simple Smile
Естествен велур са

# 595
# 596
Аз моите естествен велур кецови, ония розовите, които всички си взехме тогава за двайсетина лева, си ги врътнах в пералня. Да, леко по-груб стана велурът, но си ги носех и след това. За мен..нищо необичайно не им стана.
 Не се изпраха много добре обаче, тоест..бяха доста вече захабени след две години носене, та не светнаха де...но не се и скапаха.

# 597
Камея,да ,не се изразих правилно.Аз на редовна цена рядко пазарувам каквото и да е ,извън неща от първа необходимост Но това чанте не ме грабна ,виж ако е 15 лв не бих се замислила.

# 598

Здравейте, някой има ли тази рокля, дали стои добре ?

Поръчах я,като дойде ако искаш ще споделя.

Много е сладка рокличката,но много прозира,без подплата не става.
Може ли дължина на роклята ?

# 599
Матеа дължината от рамото е 87 см,а от под мишницата е 63см

Общи условия

Активация на акаунт