Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 565
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Popovo
Някой да е получил този топ, да сподели мнение.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0988521003.html
Имаше само ХС, пък нося М.
Поръчах го, понеже в Английския сайт са писали, че е много уголемен.
То се вижда и от снимките, че е доста широк.

# 646
Хора може ли мнение как се отнасят размерите на Зара към тези от HM?Става дума за сатенена миди пола -от ХМ имам такъв модел и S-ката ми е точно ,а по принцип съм М и сега се чудя на размера на подобен модел в Зара...

# 647
  • Бургас
Аз от НМ съм XS, от Зара взимам S
Но то пак е много относително, защото може и конкретния модел да е умален/уголемен

# 648
  • Sofia
Ех, тая натуралност, дето струи! Тотално да ти се отще да гледаш!
Да пускат бързо код за компенсация!
Скрит текст:

# 649
Не че нещо, но тази тема май от обсъждане за дрехи на марката, се превърна в съдилник за това как изглеждат хората/моделите. После защо някои ги е страх да бъдат себе си, точно заради това как хората гледат на тях, една била с големи уши и трябвало да си ги прикрива, друга пък имала окосмение под мишниците. Живеем в 21 век все пак, всеки е свободен да се облича/поддържа както си иска. Не ми е приятно да влизам в тема, в която главната идея е да се обсъждат дрехи, а всъщност фокусът се измества в тотално различна насока...Ако моделите са причината, която ще Ви накара да спрете да пазарувате дрехи на марката, това е друг въпрос.
Ще е хубаво, ако всеки от нас се опита да е поне малко по-позитивно настроен и отворен към света Flowers Hibiscus

# 650
Да, насочете вниманието си към дрехите. Няма да си купувате моделите. Wink Smile
A ако знаете кои и къде шият дрехите на сайта, трябва да го закрият. Joy

# 651
  • Sofia
Разбира се, че сме свободни да бъдем себе си. Но необходимо ли е тази свобода да ни бъде навирана в очите?
Щото аз вместо да гледам дрехи, виждам косми и клекнали жени. И не разбирам как тази натуралност ще ми помогне да купувам. Все пак се очаква от нас да гледаме, харесваме и пазаруваме. Нямам нищо против да се показват несъвършенства, даже ми е полезно да видя дреха върху такъв модел. Но какво се очаква - да преценя дали космите ще ми се виждат или като клекна като за нужда, ще ми се види нещо?

# 652
Не мисля че темата е само за обсъждане на дрехи. Основно-да, но не и единствено това. Темата е за веригата, така че спокойно може да се обсъждат и моделите на сайта.

# 653
  • Sofia
Не мисля че темата е само за обсъждане на дрехи. Основно-да, но не и единствено това. Темата е за веригата, така че спокойно може да се обсъждат и моделите на сайта.
Баш! Пък и като гледам и в сайта, и в магазините, няма много за обсъждане на дрехи и сие.

# 654
Моят коментар от вчера е изтрит, явно е бил много обиден...

Трябват ми тънки чисто черни и широки панталони. Дали има такива? Намерих едни с ластик, но предпочитам поне да имат връзка отпред, за да си ги затегна, ако не са точни на кръста.

# 655
Ако вчера са ми пуснали поръчката, кога ще дойде. Чакам я за подарък уикенда.

# 656
Не мисля че ще дойде до утре, в неделя еконт почиват, така че по-вероятно от понеделник нататък я чакай.

До сега не съм чела за такава скоролстрелна поръчка тук в темата..в смисъл да идва толкова бързо, за два дена.

Проследявщ номер на еконт имаш ли?

# 657
  • Варна
И на мен ми се струва малко вероятно да дойде утре. След като я "пуснат" обикновено минават към 2 дни, докато се появи в системата на Еконт, т.е. реално да пристигне при тях като пратка, а не като информация и вече на следващия ден я носят.

# 658
Влез в приложението на Еконт и виж там движението на пратката.

# 659
Здравейте,
някой дали има отзив за тази блуза?

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0974102001.html

Общи условия

Активация на акаунт