Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 630
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Ще ходя до НМ да давам дрехи,днес или утре,по -вероятно днес.Някой иска ли нещо да гледам,да пипам?

# 556
Аз да питам - дали има в НМ едни такива неща, които се казват "клипси за обувки"? Украшения за придаване на по-официален вид на обувки са това. На сватба съм. Купих си едни обувки с отворена пета, но са ми някак недовършени и искам да им сложа нещо. Ето ги и какво имам предвид
Скрит текст:

И клипсите

# 557
  • София
Уауу! За пръв път виждам аз такова нещо! Много идейно! Не се сещам да съм виждала някъде. НО и да да съм го видяла, съм го подминала по вероятност. Blush

# 558
Има фантастични просто, променят обувката до неузнаваемост, но ако поръчам от Китай, един Господ знае кога ще дойдат, а в НМ има всякакви дрънкулки, но в магазина, в сайта няма. Та някой, ако ходи в реала и не го мързи да погледне... Ще съм много брагодарна!
Скрит текст:
И на чанта може да се сложи.

# 559
Мисля, че съм виждала подобни в магазин за сватбени рокли, чаши и подобни.
Иначе тези ги имаше преди в ХМ https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0929619001.html

# 560
И обущарите според мен може да имат такива работи и някоя кинкалерия.

# 561
  • Варна
Здравейте!
 Искам да да купя летни  дрешки за 7 и 11 години момчета ,предимно къси гащи и тениски ,няколко долниша и горнища.
Някой скоро да е посещавал магазина във Варна ( Гранд мол) ,дали е зареден добре?
 Ше ходя и до Уайкики ,но сякаш дрешките от HM  една идея са по -качествени.

# 562

Здравейте. Ако някоя от Вас има такава раничка,би ли споделила дали оцветява,ако се носи с по светли дрехи?

# 563
Имам подобна, моделът е с плюс две джобчета странични, от 44,99лв., кожата, виждам, е същата като на показаната. Не оцветява, качествена е.

# 564
Имам подобна, моделът е с плюс две джобчета странични, от 44,99лв., кожата, виждам, е същата като на показаната. Не оцветява, качествена е.
Благодаря!

# 565
Аз от дете съм като свраките и ме привлича всичко святкащо и бляскаво. В НМ бях миналата седмица и на Витошка и в МОЛ България. Та минах и през тези неща с едно око, че няма да взимам, но щях да видя и забележа-нямаше такова чудо, иначе е идейно и аз не съм се сещала и гледала преди. Та няма в НМ със сигурност такива джаджи, но си мисля дали с брошка някаква не можеш да сложиш и монтираш (не знам как ще стане, но това са си тип брошки си мисля )

# 566
Не са, Фани, с клипс е отдолу, не е с игла. Има и едни, които се слагат като магнитите на чантите, те са с дупчене на кожата. Но няма да продупча обувки за 140 лв, за да ги направя по-красиви!
Ето тези, с които се пробива кожата
Скрит текст:
И ето тези на щипка
Скрит текст:

# 567
Да де, то е ясно, че не става как да е, ама обущар би могъл да залепи примерно , не знам, нещо такова си представям и да се махне иглата. Иначе с клипс..може би някакви обици такива, знам ли... ама не е толкова ефектно. Клипса няма ли да пречи и убива обаче. Красиво е , ама..аз не съм ги виждала тези джаджи.

# 568
Ами явно е измислено някакво такова загладено и с подходяща извивка, за да не убива
Скрит текст:
Имам тези гуменки, но там брошката е зашита за кръглото платче и то е зашито за обувката, не е закачено по друг начин.
Скрит текст:

# 569
Ауу, страхотна идея!
Не съм виждала, но много ми харесва!
И аз си падам по такива украси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт