Пазаруване от НМ, тема 51

• 47 632
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Явно сме цяло ято свраки... 😁😁

# 571
Много съм доволна ,днес си намерих тая тениска,която дебнах от сума ти време и все изчерпана и в магазините я няма .Отивам днес и те на щендер ,тъкмо ще ги излагат.Направо си грабнах една без да губя време .
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0762558087.html
Не съм я мерила даже,доста голяма изглежда,но ще я вкарвам в дънките на които не върви пусната,аз харесвам обемни дрехи.
И много странно,колана който в сайта е 20 лв,а аз взех за 13,тука също е 20.Като цяло,онлайна обаче повече ме кефи .В магазините са много занемарени обувките,едни прашлясали и с мъхове по тях.
Едитвам се,има до нас един чичко с кинкалерия и шие,ще потърся такива брошки за обувки И аз съм свракичка,ако бяхте ме видели днес как се бях барнала 🤭🤭🤭🤭

# 572
Аз съм слагала обици с клипс, но пак зависи колко място има, за да не падат.

# 573
Азалия, такива украшения за обувки съм си правила още като гимназистка- имах едни скучни дюс цикламени балеринки и ги украсих с чифт блестящи обеци с клипс- всеки ме питаше откъде са.
Правила съм и украса със сатенена панделка и камъни върху скучни черни сандали на ток- лепях със секундно лепило.
А платнени еспадрили съм разкрасявала с мъниста и бродерии.
Моят съвет е ако не откриеш такива специални за обувки, да търсиш обеци клипс- винаги може да се изкриви с подходяща извивка задната част, за да пасне по крака.

# 574
Благодаря за идеите, мислила съм го и аз, ама ми се иска да изглежда пó така... майсторски. Аз също обичам да доправям недоправени неща и по дрехи, и по чанти, по обувки, но обичам да е изпипано. Мислех да сваля брошките от тия розовите гуменки, но обувките са златни всъщност и това розово на нищо не се връзва. Дрехи тепърва подбирам. Купих обущата за тази рокля https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0908728004.html
https://d29c1z66frfv6c.cloudfront.net/pub/media/catalog/product/ … 9e5aed2_xxl-1.jpg
Но имам още няколко визии, за които са подходящи. Тази риза с черен панталон https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0767473009.html
И някоя от тeзи с тъмно син панталон
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 15:56 от Анонимен

# 575
Азалия,тази леопардова риза я гледах,но не знам дали беше в плюс серията,само я пипнах.Голям изкуственяк ми се стори,иначе харесвам такъв десен и й бях хвърлила око,но много ще изпотява .

# 576
Тя е толкова ефирна, че няма как да изпотява. И учудващо дори за мен, стои много шик, нищо че е фолкаджийски десен. С "кожен" панталон е трепач.

# 577
Продавам ги за 20 лв /23 номер но са един номер уголемени според мен Simple Smile Някой ако ги иска да ми пише

# 578
Получих това горнище и това долнище на бански заедно с някои детски неща и съм много разочарована.
Долнището е умалено, но, да речем, там сама съм си виновна, че не съм догледала, че моделът е с 38 н-р. Обаче освен това на талията е с някаква силиконова лента, която няма никаква еластичност. Тоест трябва да си промушиш ханша през обиколка, която е за талия. Не съм го мерила точно, но горе-долу 60 см за 36-и номер. Направо безумно.
Горнището е наистина много пъш-ъп, трябвало един размер чашка по-нагоре да взема, но освен това е със супер кофти закопчаване. Металната кукичка трябва да мине през примка от плата, но естествено там платът е двоен и много дебел, а примката много тясна. Сама абсурд да си го закопчея на гърба, а дори и разкопчаването е много трудно. Ще ми трябва асистент Joy
Иначе е хубав и ефектен банският и ме е яд, че ще го връщам, но няма да рискувам да поръчвам друг. С долнището изобщо не мога да преценя какъв размер да взема с тази липса на еластичност.

# 579
  • Mostly in my mind
Някой поръчвал ли си е бански с висока талия? Добре ли стои? Отговаря ли на номера?

# 580
Виж назад мой пост за един такъв бански- според мен конкретния модел, който съм показала отговаря на номерацията.
Миналата година бях взела друг модел с висока талия - няма го него сега, останах доволна, затова тази поръчах и още един, този, арт. н. 0930966001

# 581
А някой може ли да препоръча горнище на бански за след кърмене 😅

# 582
Някой поръчвал ли си е бански с висока талия? Добре ли стои? Отговаря ли на номера?

Бях поръчала това https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0922464001.html  и си отговаряше на размера, но го върнах, защото не се харесах. Имам един бански от мин. г. със средно висока талия и той си отговоря. За дамите с хубава талия и бедра препоръчвам с висока талия. Blush

# 583
  • Варна
Всички бански на ХМ, които съм пробвала се закопчават така. Не е толкова трудно като му хванеш цаката.

# 584
Че аз изобщо не мога да закопчая ни сутиен, ни бански отзад сама.
Закопчавам отпред, завъртам и тогава намествам презрамките.

Общи условия

Активация на акаунт