Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 847
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 980
Въобще не е вярно, че Кейт се облича най-бюджетно. Или изобщо бюджетно.
Могат да се дадат стотици примери, в които кралици (а не далечни кандидатки за такива) се обличат доста по-бюджетно, че и по-добре от нея. Летисия и Максима вече ги споменах, особено Летисия е пример за бюджетно повтаряне на рокли, а е доста над Кейт като ранг, вкус и класа. Максима е като че ли една идея по-разточителна, но пък тя повтаря често и, както вече казах, рангът и класата са съвсем други.

# 1 981
  • София
То да беше само тренча - обеците от дубайците (от най-големите радетели за човешки права) изобщо, ама изобщо бяха от най-подходящите пандемични обеци.
Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против да си носи който иска каквито иска скъпи дрешки и бижута, всичките обсъждани дами имат възможността и е редно да са добре облечени. На някои се получава, на други не винаги. Но да наречем, която и да е от тях бюджетна с обеци на драйв-ин кино за стотици хиляди...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 22:25 от Lana

# 1 982
  • Варна
Някои би ли сложил, ако не е проблем, информация за личните финанси на Летисия и на Максима? Интересно ще ми е да направя сравнение. Защото някак ми се струва, че собствените пари на Катрин й позволяват да се облича луксозно, повече отколкото на тези двете, въпреки че са кралици. Да не говорим, че някъде беше споменато, че Катрин и Меган (докато беше на кралска служба) получават дрехи и бижута, плащани от Чарли, което значи от неговите печалби от Корнуол. А те бяха май значителни. Та ще ми е интересно да чуя с какви пари разполагат много по-класните Летисия и Максима. Да не се окаже, че са кралици на титла, а празни в джоба.

Наскоро бях чела, а и публикувала тук линк към статия, че тази година парите на испанците, отпускани за плащане на такива неща, търпят промяна. Да не се окаже, че на Летисия й се ще да се облича марково, но не може да покрие марковите дрехи?

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:39 от Не се сърди, човече

# 1 983
Абе тяхното бюджетно и моето бюджетно са от небето до земята.
И честно казано, за мен много по-важно послание би било да се носят наличните дрехи редовно отколкото да са бюджетни.
Бих се радвала и в устойчиви и етични брандове да ги виждам, защото на бюджетните само цената им е красива.

А Кейт при заниманията тия дни ако беше облякла някакви скъпи ежедневни дрехи, щеше да е кофти сигнал. Та няма какво да я хвалим за това.

# 1 984
Чарлз и Камила днес са в Clapham:

# 1 985
Ризата

Не съм сигурна за марката, може би jigsaw

# 1 986
Чарлз е развил много Cornwal, от приходите плаща на двамата си сина по равно. Директно линк от отчета за 2019 и 2020 https://www.princeofwales.gov.uk/annual-review/2019-2020/income- … nditure-and-staff през 2020 е разделил 5.6 млн по равно между двамата братя. Тези пари отиват към офисите на Съсекс и Кембридж.
Оттам идва и гардероба на Меган за над 0.5млн за година в КС, оттам са и евтините, и скъпите дрехи на Кейт, всякакви разходи направени от съсекс и кембридж покрай дейностите им.

Този януари е спрял да плаща към Хари, затова и беше оплакването в интервюто на Опра как баща му му е спрял финансовата издръжка.  Пропуска да спомене, че говорим за почти 3млн паунда годишно към Съсекс, не за някакви си джобни. Браво на Чарлз, че все пак е плащал една година бличо 3млн паунда на сина Хари въпреки, че не е бил работещ роял и не е имал дейност.

Когато Чарлз стане крал Уилям ще вземе Cornwal, нали?

# 1 987
Когато Чарлз стане крал Уилям ще вземе Cornwal, нали?

Да, всичко отива при Уилям.

# 1 988
Цитат
То да беше само тренча - обиците от дубайците (от най-големите радетели за човешки права) изобщо, ама изобщо бяха от най-подходящите пандемични обеци.

Всяко скъпо и ефектно бижу е подходящо за носене от кралски представители. Няма как бъдеща кралица, изпратена от настоящата кралица, с позволение да носи кралските обици, да носи перлички от битпазара. Не искам нито Кейт, нито която и да е друга роялка да носят евтинии или масови дрехи. Искам да се носят кралски, където и да са. Не искам и да тичат по някакви инициативи. Нито да правят благотворителни фондации - по цял свят що народ прави, а кралете са малко. Нека се държат тежко, кралски, леко надменно даже.
Иначе се превръщат в инстаграмски "който и да е", с каквито е пълно навсякъде и вече пресищат.

Нямам против и Мегън да носи скъпи, дори противоречиви обици https://glasove.com/categories/skandalyt/news/megan-markl-saudit … amantenite-obetsi .

# 1 989
  • Някъде там
Разкошна Камила днес.
За жена на нейната възраст роклята е супер. Свежа, пролетна, закачлива. Браво на нея.
На посещение на местни бизнеси в граф Клафам.

# 1 990
  • София
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигат на церемонията по закриването на Общото събрание на църквата на Шотландия. Кейт е прекрасна и с това синьо!

И още една снимка, която видях днес - херцогиня Катрин се е срещнала с Мила, като наистина е спазила обещанието си - да бъде с розова рокля!

# 1 991
Цветът е чудесен, но не ми харесва как стои на раменете и ръкавите. И някак твърде отворено на шията/деколтето ... сякаш е гола отдолу.

# 1 992
Мила стана по-известна от някой от децата на членове на кралското семейство.

Катрин е страхотна!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 18:35 от Glasberg

# 1 993
По принцип и харесвам подплънките, но не и на това палто. Твърде широки и правят раменете. Иначе е красиво, в хубав цвят. Бижутата са чудесни.

# 1 994
Ох, тия вежди като прави черти не ми харесват. И от мен критики за палтото.

Общи условия

Активация на акаунт