Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 772
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 115
На мен Летисия много ми харесва.
Зелената рокля на Максима също.

# 2 116
  • Някъде там
Аз Летисия не я харесвам, но пък определено е имала в пъти по подходящи за случая и добре изглеждащи дрехи пасващи на фигурата ѝ. Няколко сета които според мен биха били подходящи.

Дори това със сако отгоре.

# 2 117
  • София
Аз Летисия не я харесвам, но пък определено е имала в пъти по подходящи за случая и добре изглеждащи дрехи пасващи на фигурата ѝ. Няколко сета които според мен биха били подходящи.

Дори това със сако отгоре.

А, именно - далеч по-елегантни! Със синия панталон най ми харесва, щеше да е в тон с Леонор и Фелипе.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 18:57 от bubanka

# 2 118
Летисия с белия панталон е супер. Има чудесна фигура и й стой.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 18:58 от bubanka

# 2 119
Аз нова не бих го нарекла точно пеньоар, по- скоро флорални рокли.
Има едни на едни ситни цветчета, във всякакви грозни цветове, къдрици и буфани, по- скоро те са ми пеньоари.
Пример:

# 2 120
Много хубави тоалети на Летисия, но май е права jasmin tea, с тях щеше да засенчи Леонор.

Тия пеньоари на Меган хич не са лоши. Вторият й е малко като харозан нагоре, като на Леонор днес, обаче ми харесват и двата.

# 2 121
  • Sydney
Мен пък белият аутфит с къдричките на Летисия от миналата седмица много ми хареса 😂 точно тези детайли ми допадат... както и тъй не харесваната тук рокля на Кейт от кръщенето на Джордж.
Към облеклото на Мегън почти не съм имала забележки, дори онази огромна рокля от поло мача много ми хареса.

# 2 122
  • София
Една интересна съпоставка от сватбите на двете снахи Алба:

# 2 123
Ако къдрите на Летините ръкави бяха една идея по-малки, щеше да е много по-добре. Тя е много дребна и ми приличат на криле Joy

Снахите много си приличат визуално.

# 2 124
  • Някъде там
Аз съм фен на стила на Мери.Там всичко харесвам.
Но много харесвам и стила на Рания, който е подходящ за нея.
Фен съм и на стила на принцеса Гита. Ето я тук с Рания на деня на Йордания.С черната рокля.

На Меган  както и на повечето други харесвам голяма част от нещата но има и такива които 🤐.

# 2 125
  • София
На мен след сватбата вече не ми приличат толквоа, има някаква сходство, но леко.
София ми е много красива! И на сватбата си повече ми харесва и въобще.

Аз съм фен на стила на Мери.Там всичко харесвам.
Но много харесвам и стила на Рания, който е подходящ за нея.
+ 1 за Мери, Рания понякога.

# 2 126
Рания... не мога да се сетя тоалет, който да не ми е харесал.

# 2 127
  • Sydney
Част от аутфитите на испанците днес:

https://www.instagram.com/p/CParWP8jutV/?utm_medium=copy_link

# 2 128
Двете снахи много си приличат наистина, така поставени двете сватбени снимки все едно са се оженили две двойки близнаци. Признавам си, че май правя разлика между двете.

# 2 129
О, на мен и Викито и Кейт ми харесват с тези пеньоарчета. Така пролетно ми стана като ги видях, че даже и обувките на Кейт преглъщам без да ми мигне окото Simple Smile

Припомних си на Кейт тоалета от кръщенето на Джордж. Харесва ми, това жълто е страхотно. Къдричките не с лоши. Онзиденшните на Летисия обаче не мога да ги преглътна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт