Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 753
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 60
Харесва ми как обличат испанските момичета - като деца, каквито все още са. Избързването с модите го имаме при твърде много други младежи, така се отличават.

# 61
  • Варна
За какви моди става дума, аз за дънки и тениска говоря. Или за панталон с риза при официални мероприятия. Тия ужасни рокли с които ги навличат, в комбинация с още по-ужасни обувки, са по-зле отколкото ако се появят спортно облечени. И вече не са точно деца. На границата между деца и тинейджъри.

# 62
На мен ми харесва Летисия като мартеничка. Има ретро привкус, все едно е сложила някаква носия.
На 30 април 2013 е била коронацията на Вилем. Излизат ми много снимки от тогава:

Добро решение на вече възрастната Беатрикс да абдикира в полза на сина си. Така коронацията става радостно събитие, а тя може да го види като крал.
Реално в традиционния случай коронацията има много тъжен привкус на един вече отишъл си живот.

# 63
  • Майничка
Стратегически подхождат испанците при представянето на двете принцеси. Пресата вече не е толкова благосклонна и затваряща си очите за евентуалните изцепки на кралското семейство, така че визията им на все още послушни деца, а не на "стандартни" тийнове, им осигурява известно медийно спокойствие. Освен това, този имидж ги разграничава от "златната" аристократична младеж, на чиито шумни забавления не се гледа с много добро око последните  2-3 години. Също така, освен масовите бюджетни марки, промотират испански дизайнери. А и като са две на близка възраст и винаги заедно, вниманието не се фокусира само върху едната.

Аз виждам и още едно предимство - носенето на рокли и костюми реално би ги подготвило за по-сериозни бъдещи изяви в такова облекло, все пак си има чалъми как да седнеш, как да излезеш от кола и да влезеш, изобщо, личи си кой е школуван и кой тепърва се учи.

# 64
  • Някъде там
Лошото при Беатрикс е, че има и щастието от коронацията и на сина и болката за другия  .
Нали в миналата тема го обсъждахме. Най вероятно абдикира точно тогава, заради Фризо, да е близо до семейството му, докато е в кома.

# 65
В Пинтерест ми харесаха някои снимки на Максима, които много ми харесаха.
Скрит текст:

Тази рокля е много интересна, но ужасно се мачка явно. Има снимки, на които въобще не изглежда добре.

На сватбата на Уилям и Кейт най-много визуално ми допадат кралицата и Керъл Мидълтън. И двете изглеждат чудесно.
И снимките, и видеото по повод годишнината им ми харесаха. Роклята въобще не е моята, но пък самата Катрин грее.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 10:31 от Welt

# 66
  • Варна
Тук Максима дори и на мен ми хареса. Когато е сресана и НЕ права експерименти с безумни тоалети, може да бъде много представителна.

# 67
  • Sydney
Днес Сара чато има рд. Тя е дъщеря на Маргарет, нали?

# 68
  • София
Лошото при Беатрикс е, че има и щастието от коронацията и на сина и болката за другия  .
Нали в миналата тема го обсъждахме. Най вероятно абдикира точно тогава, заради Фризо, да е близо до семейството му, докато е в кома.
Останал съм с някакъв спомен, че и майката на Беатрис - Юлияна, както и баба ѝ Вилхемиа също абдикират от престола в полза на дъщерите си.

# 69
Да, тя е дете на Маргарет.

# 70
  • Някъде там
Останал съм с някакъв спомен, че и майката на Беатрис - Юлияна, както и баба ѝ Вилхемиа също абдикират от престола в полза на дъщерите си.
Точно така е, но не е задължително, няма такъв закон.
Самите те решават.
За момента в случая говоря, че най вероятно за това е избрала тогава да абдикира.

# 71
https://people.com/royals/kate-middleton-wears-new-diamond-neckl … niversary-photos/
Предполагаемият подарък на Кейт за годишнината е диамантена огърлица на стойност 12 350 долара. Хубава е.

# 72
Малко хубави тоалети през годините на Летисия -
Скрит текст:
И една страхотна вечерна рокля на Шарлот Казираги -
Скрит текст:

# 73
  • Варна
Не мога да я харесам Летисия и това е. Ако я гледам от шията надолу, ок. Но лицето й винаги ми изглежда зловещо, дори и като е усмихната. Винаги ми създава впечатление на студен, пресметлив и властен човек, който се крие зад заучени пози.

# 74
Летиция от къде го извади това костюмче Joy
Максима и Мери имат много красиви официални тоалети и снимки. Някак тежки, кралски...

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 19:44 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт