Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 756
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Sydney
Има нещо, което не отчитате и то е, че не династастическата линия Уиндзор, Кобургите и която е да е друга държат съществуването на кралската институция. Дали ще е баба, Чарли, Уили, Фелипе и тнт няма никакво значение. Значение имат хората, които подкрепят съществуването на институцията.
Затова и някои хора имаха проблем с разбирането й.
И тези, които наследяват короната са готвени за това с години, не я дават на мен или на вас без да имаме идея какво да я правим тая длъжност.
Вероятно на времето се е смятало, че Елизабет няма да се справи, че след абдикацията на чичо й ще се разпадне... ми не се. Хората им харесва да живеят в монархическо управление. И не става дума само за плебса, ами и има една камара лордове и прочие аристокрация...

Както и да е. Постът ми е в мейн стрийма този път.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 03:31 от benitabeni

# 2 071
Чудна рокля на Максима

Малко скъпичка,  обаче е много хубава

# 2 072
Е, то там е работата, никой не се учудва изобщо на това, че главната цел на посещението им е да задържат Шотландия, това се каза още миналата седмица като замина Уилям.
Изненадващо и за мен недалновидно е да правят от тази среща такава тайна изкуствено и да разпалват ненужно страстите.

# 2 073
По-възрастното поколение си харесва монархията и я иска, но след тях идват младите хора, за които не е сигурно дали ще я искат за в бъдеще. То никой не вярваше и в Брекзит, ама той взе, че мина. И според мен не е все тая кой ще стои начело на монархията. Важно е и още как.

# 2 074
  • Добрич
Да се изкажа и аз за розовата Кейт.
Мил е жестът, че е в розово, но ако бях Мила щях да съм много разочарована. Детето иска истинска принцеса с костюм на принцеса ( то се е облякло точно така)  А роклята на Кейт е ..... ами всичко друго но не и принцеска. Моделът в горната част е делови, в долната опит за оригиналност, но на Кейт не и се е получило и като цяло няма никакъв намек за принцеса.  Само материята, може би. Детето е искало розова  принцеса като от приказките, а влиза една жена тип учителка. С две думи моделът на роклята ми идва прекалено строг, а не ефирен като за принцеса.

# 2 075
И аз си го мислех това, че можеше да е малко по-принцеска роклята вместо да има 2 розови цвята.

Не намирам поста, дано не е заминал, но имаше снимка на Кейт в една бяла рокля с дантела, ако беше облякла нещо такова в розов нюанс щеше хем да е стилна, а не тюлена хем по като принцеса от приказките.
Детето сигурно е щастливо от срещата.

# 2 076
Детето изглежда щастливо от срещата и явно й е харесала Кейт, с роклята която е избрала. Всъщност,  това е най-важното.

# 2 077
  • Sydney
Максима е с Оскар де ла рента рокля и палто, няма как не е хубава. Роклята ми харесва повече от палтото, което ми идва твърде шарено.

Историята познава много недалновидни, луди, извратени и прочие крале и кралици, след тях монархията продължава да съществува като форма на държавни управление. Приемете, че това е една представителна длъжност, която олицетворява определена управленска структура, зад която седят много интереси и пари. Те са просто лицето.

# 2 078
Да се изкажа и аз за розовата Кейт.
Мил е жестът, че е в розово, но ако бях Мила щях да съм много разочарована. Детето иска истинска принцеса с костюм на принцеса ( то се е облякло точно така)  А роклята на Кейт е ..... ами всичко друго но не и принцеска.
Идеална е така. Представям си колко нелепо щеше да бъде, ако Кейт се беше облякла с някоя натруфена розова рокля. Simple Smile

# 2 079
И според мен е очевидно, че КС и правителството на Великобритания  искат Обединена монархия. Отделяне на Шотландия не е сред интересите им и съответно правят всичко възможно да задържат сегашното положение. Любопитно ми е какво ще стане.

# 2 080
Да, палтото и на мен ми е шаренко Grinning

Клипче, как казват на Мила, че ще срещне Катрин
https://www.instagram.com/p/CPYpeRClcoe/?utm_medium=copy_link

Мила, подскача от щастие

https://www.instagram.com/p/CPYmvyXHuH3/?utm_medium=copy_link

Виктория и семейство на кръщенето на Оскар преди 5г, видео. Нещо Вики не изглежда много доволна в началото.
https://www.instagram.com/p/CPYEtG1H0J6/?utm_medium=copy_link

# 2 081
Страхотно колие на Моза

И още едно много хубаво на Кейт

# 2 082
  • София
Чудна рокля на Максима

Малко скъпичка,  обаче е много хубава

Може ли линк (или поне марка, модел) - не че ще си я купя, де, но ей така да се полюбувам - страхотна рокля!
Мернах, че  е Оскар де ла Рента, но не съм сигурна.

# 2 083
  • Някъде там
Мете и Хаакон посещават пострадали от атентати преди 10 години.

Шарлийн благодари на отряда за борба с бракониерството.
Браво на Шарлийн, това се казва смела и важна мисия, лично за мен.

# 2 084
  • София
Макар, че много харесвам Максима, не мога да не отбелжа този моден компромат, от вчера. Разбирам, че теренът е изисквал по-подходящи обувки от стилето, но само това ли беше налично?

Общи условия

Активация на акаунт