Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 746
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Фреди много е побелял, като му стане по-дълга косата и много личи.

Полага венец за загинали в бомбардировки на 7 и 8 май 1945

# 2 131
Уау, първата снаха е прекрасна! Втората не ми хареса - нито сватбената рокля, а в лице ми е безлична. Че е изящна като фигура - е.

Виктория ми е любима роялка, но роклите ѝ са рядко грозни Laughing.

Мегън не харесвам като човек, но стил за обличане има, как да отречеш. Дори и пеньоарите ѝ биват.Smiley

# 2 132
Да, и на мен не ми влизат в концепцията за "пеньоар". Всъщност ми харесват всичките рокли, особено "работническите манти". На тях им казвам рокля- риза.

# 2 133
На Меган тоалетите от сако, панталон/пола и риза са наистина шик и елегантни, но никога не бих ги нарекла младежки, креативни или оргинални. Скучни и униформени като роклите палта на другата херцогиня. Даже още по-тривиални, понеже жени в костюми къде ли не може да видиш.
Рокличките с коланчета не са лоши, но така наредени една до друга ми приличат на една рокля на Кейт, която имаше в бяло, жълто, синьо и сигуно още три цвята.

# 2 134
Да, мантите на Меган и на мен ми харесват. Те с единственият вид от всички показани рокли, които бих носила.

Черната с фауната май е единственият й тоалет, който толкова не ми е харесал, че съм го запомнила като такъв Simple Smile

# 2 135
  • Някъде там
Слагам малко Гита чийто стил много харесвам в скрит текст.
Скрит текст:

И аз така мисля, Лана.
Това са пеньоари за мен.

# 2 136
Слагам малко Гита чийто стил много харесвам в скрит текст.
Скрит текст:

Много е хубава в лице тази мадама. Не знам как се казваше. Харесват ми и платформите.

# 2 137
Маделин или Маделайн (не съм сигурна как точно се пишеше) - сестрата на шведската кралица.

# 2 138
  • Някъде там
Маделин Шведска е това, Верче.
Аз също в харесвам много. Има жестоки очи. Тя ми е най симпатична от тримата.
Макар че и Карл Филип не е зле.

# 2 139
Ох, сложили сте испанските девойки, днес нямам много време да чета, но после ще ги разгледам подробно, подозирам че доста ще ми харесат.

# 2 140
# 2 141
  • Някъде там
Маделин или Маделайн (не съм сигурна как точно се пишеше) - сестрата на шведската кралица.
Дъщерята на шведската кралица е това, не сестра ѝ.

Максима и Вилем много готини днес. За първи път виждам Вилем с дънки.

# 2 142
  • София
Пролетно почистване - тамън са загряли, дали да не ги викна и у нас 😂
Сладури са!

# 2 143
За пръв път да намеря Вилем за секси, не съм очаквала изобщо, че е възможно Blush

Сега остава някой да пусне снимка на мъжа на Маделен, на която да ми е симпатичен и ще обявя деня за пълен с изненади Joy

# 2 144
София е прекрасна булка. Много повече ми харесва от Белен. Малко бих променила горната част, но иначе роклята е красива. А аксесоара в косата е като на балерина от Лебедово езеро:

Общи условия

Активация на акаунт