Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 743
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 145
За пръв път да намеря Вилем за секси, не съм очаквала изобщо, че е възможно Blush

Ули, къде го сложи при секситата Joy
Фелипе, Карл Филип са, Вилеем ми нормален.

Не мога да се сетя някой друг открояващ се.

Маделин живееше в Сащ или бъркам. Много са й хубави чертите! Въобще не мога да повярвам, че е сестра на Виктория, толкова са различни! Виктория е с много остри черти.

# 2 146
Верче, питаш ли ме мен, три пъти гледах дали наистина е Вилем Joy
Ама така отдолу сниман, с дънките, тениската, че и с брада, направо секси ми дойде Blush
Вчера имаше ли брада Stuck Out Tongue Winking Eye толкова не го заглеждам, че реших, че за една нощ я е пуснал.

Маделен беше с САЩ и в УК, сега май пак са в САЩ, но не съм сигурна.
Много са различни Виктория, Карл-Филип и Маделен, ако ме знаех никога не бих предположила, че са брат и сестри.

# 2 147
Маделин или Маделайн (не съм сигурна как точно се пишеше) - сестрата на шведската кралица.
Дъщерята на шведската кралица е това, не сестра ѝ.

Максима и Вилем много готини днес. За първи път виждам Вилем с дънки.
Моя грешка. Понеже тук се пускат основно снимки от ангажименти на Виктория, ми е останало като спомен, че вече е поела трона.

# 2 148
  • Някъде там
Маделин си е само в САЩ. Връща се в Швеция само на гости и ако има някаква инициатива на фондацията ѝ.
Офиса на фондацията се премести в САЩ.
На мен Крис ми е симпатичен.
Някой май беше писал че му прилича на сериен убиец. Или за Даниел беше ?

Още  не се е връщала, откакто има пандемия.

# 2 149
Крис е много хубав с брада .
Браво на Мадито, добре се е уредила Simple Smile

# 2 150
  • София
Даниел беше серийният 😂
На мен ми е симпатичен, Вилем също - откакто ходи с брада ми напомня на един англ. актьор, когото много харесвам

Рисунка на Катрин на Ст. Андрюс от 2002,  за благодарност към Шотландия. Много красиво! 😍 Good job, Kate!

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:44 от Lana

# 2 151
Клипчето с Ема Стоун и Ема Томпсън:

# 2 152
Какви са шарени

# 2 153
  • София
И Максито по дънки

# 2 154
  • София
Утре ще бъде кръщенето на бъдещата херцогиня Алба, сега бебе Росарио.

Картината върху поканата за сватбата на Пипа, също била дело на Кейт:

Хубави са и показаната вече в темата, и тази.

# 2 155
Даниел някой го беше сравнил, не съвсем без основание, със сериен убиец Simple Smile

Чудо, на първата снимка Крис ми е почти симпатичен. Все се чудя и не мога да преценя какво така ме отблъсква във физиономията му. Но децата им са големи сладури, както всичките деца всъщност.

Кейт е много творческа личност явно, снимките й са страхотни, може да рисува.

Лана, замисли ме на кого ти прилича Вилем, предполагам на кого, но името ми бяга.

# 2 156
  • София
Цитат на: Ули
Лана, замисли ме на кого ти прилича Вилем, предполагам на кого, но името ми бяга.
Том Бърк за мен 🙂

# 2 157
  • Sydney
Матилде пак с Армани:

https://www.instagram.com/p/CPbqqSCnwRB/?utm_medium=copy_link

От всичките сравнения правени тук най-любимо ми е Джизъса за Карл Филип 😂 като го видя и това е първото, за което се сещам.

Още от Максима:
https://www.instagram.com/p/CPbse53n-Qt/?utm_medium=copy_link

# 2 158
И аз си го мислех това, че можеше да е малко по-принцеска роклята вместо да има 2 розови цвята.

Не намирам поста, дано не е заминал, но имаше снимка на Кейт в една бяла рокля с дантела, ако беше облякла нещо такова в розов нюанс щеше хем да е стилна, а не тюлена хем по като принцеса от приказките.
Детето сигурно е щастливо от срещата.
Моята дъщеря един ден ме пита “Мамо,има ли истински принцеси?” И аз реших да ѝ покажа някоя от йорките, че нали иска истински, но тя се намръщи. После показах Шарлот и тя пак се намръщи и ми вика ама те не са облечени като принцеси. Не са истински. 😀Тогава лапето беше на 4-5 някъде.  Чак като показах снимка на Лилибет с наметалото и вика, ааа тя е кралица наистина.

# 2 159
Инициативата на холандците е част от ежегодна доброволческа кампания по пролетно почистване, дело на патронаж на Максима.
Ето снимки от минали години. Беатрикс също се е включвала.

Вилем определено трябва да запази брадата. А Макси пак е много артистична с косата 😂

Общи условия

Активация на акаунт