Отговори
# 645
yakut, благодаря и добре дошла! Flowers Bouquet
Не зная защо реших, че е майката на Хакан Rolling Eyes Не изглеждаше възрастна. Еркан на 27 г., но Хакан трябва да е на възрастта на Демир - 43, нали са били състуденти.
Полицаите така и не стъпиха в конака на Яман след нападението и толкова ранени хора. Сега Фикрет и Фекели ще ги убеждават, че и в техния конак е имало нападение. Гаврят се с хората и никаква защита. Най - лесно им е да вярват на доносници като Шермин и Юмит.
Комисар Шади къде се покри.

Как не поискаха кръвопреливане на Юзюм - много удобен беше моментът да го хванат натясно. Или е напълно безчувствен.

Тцтцтц, само цъкам и не вярвам на очите си Rage Събраха се два изрода.

Защо Зюлейха ще отиде сама, защо не извика Фикрет.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 23:40 от LU4IQ

# 646
Добре заварила, Лучия. Хакан би трябвало да е малко над 40-те, сестрата е между двамата братя. Засега интересно започна четвърти сезон. Доста динамичен епизод. Хареса ми.
Юмит е  пълна психопатка. Отвлече Аднан и изнудва Зюлейха като си мисли, че тя знае къде е Демир.

# 647
Тя е психопатка от първия ден в Чукурова.
Не показаха Бетюл да наблюдава, само Хакан.
А ние увяхнахме, ще чакаме до следващата седмица.

# 648
yakut добре дошла!
Да, Хакан трябва да е на годините на Демир - около 43 години. Юмит е на 35 (стана ясно в разговора й с Фикрет за "бременността"), като и Фикрет (в разговорите им с Лютфийе стана ясно), а Йълмаз почина на 33 години (връстник е бил на Джихан, сина на Фекели). Точно като горе-долу смятахме и навързахме последователноста.
АКадир ми е доста противен. Има налудничава усмивка и смях. Хакан - да, бонвиван, малко ми напомни на Фикрет като отношение - леко шеговито, небрежно...но маниерите му са по-префинени и не е импулсивен като Фикрет, мисля, че трудно излиза "от кожата" си.
Не ми допада, че ще има коз срещу Зюлейха, но пък как ще го докаже?!
АКадир бил срещу нападение на деца и жени, а какво направиха в конака на Фекели?Там имаше ли мъж, за да нападат - не. Назира и Керем Али, а после Бетюл и детето. Можеха да не се спасят и малкото дете да изгори живо.
Джумали - негодник...но как е влязал в конака? Толкова хора наоколо...просто нямам думи.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 00:04 от dana78

# 649
Кого ще намерят в бялата кола. Дали Хакан няма да помогне на Зюлейха да метнат колата с Юмит в дерето.

# 650
yakut, добре дошла в купе "Чукурова" и благодаря за превода!
Много е злобна Бетюл. Нищо женствено няма в нея. Чака я изненада, когато разбере каква в действителност е Зюлейха.
Керем Али мина много премеждия за възрастта си.
Шермин спаси Аднан от пожар, Бетюл - Керем Али.
Бетюл натрупа много червени точки пред Фикрет, тя си го хареса още първия път като го видя.
Фекели май не реагира на фамилията Гюмюшоолу, може би знае Абдулкадир от миналото?
Хакан намина да си види холдинга, после конака на врага с бинокъл, накрая видя, че Зюлейха освен хубава на снимката, е и много страшна с пистолет. Опасно е да не се влюби!
Зюлейха действа още хаотично.
Шади и се обади, но не и каза кой е купил акциите, а вече би трябвало да е говорил с адвоката.
Значи Джумали и Юмит са свързани, кой ли им казва какво да правят: Абдулкадир?
Защо ни оставиха без превод?

# 651
Добре заварила на цялата група. Ще видим нататък как ще се развие историята.  Дано има висок рейтинг, че нещо феновете на Мурат Ю. доста се заканиха, но това сме го виждали и в други сериали. Важното е сценаристите да спазват същата линия от предните сезони.

# 652
Момичета и момче, много ми е странно, защо Хакан ще го осведомяват за враговете, ако той е следял Яман през годините или поне в последните няколко месеца. Дори и в последно време имаше много изписано и изговорено сред хората в Адана и за Зюлейха, като бизнес дама и като дейна в обществото; за нея като майка, за сдобряването Фекели-Демир, враждата Фикрет-Демир и признанието накрая за брат. Съвсем накратко му бяха представени тримата - Фекели, Фикрет и Зюлейха и сякаш ги виждаше за първи път. Ясно е вече, че АКадир има своя игра и разполага с повече информация, като насочва и нахъсва Хакан, но чудно ми е за Хакан...дали всичко това е ново за него или се прави, че е ново, а реално знае много повече от това, което му казва АКадир.

# 653
Ваня, не зная защо в другата група спряха да гледат онлайн и Галина се пренесе в преводаческата, но изглежда ѝ е неудобно да превежда там, все пак те чакат пари за превода утре.
За рейтинга може да се притесняваме следващата седмица - започва Барбаросите. Но който си гледа Чукурова три години, няма да я изостави - надявам се.
Ваня, едва ли Джумали и Юмит са свързани отдавна - купила го е сега.

"Сляпата любов понякога може да сложи край на човек .." То па един човек - чудовище. Възглавницата още не е паднала.

https://www.instagram.com/p/CTnXhgfKfpt/

Дана, ако Хакан е живял из чужбина, може да не е следил всичко за Яман. Защо да се прави пред Кадир, че не знае. Нищо повече не научихме за него - много лъскаво беше онова помещение като склад, където преби наемника си.
Всичките му наемници са някакви малоумници - едва ли им каза да подпалят конака на Фекели с детето вътре. Или не знаят, че там има дете. Но знаят, че има газ.

# 654
Това ще го разберем в следващия или в следващите епизоди. Дано не е толкова наивен, та да се остави Абдюлкадир да го манипулира, защото би означавало, че още доста зверства ще се препишат на Хакан. А той не ми се струва толкова безкрупулен. А и не е никак глупав. Ще видим.

# 655
Фрагман 1 за еп. 104

"Търпението и времето са много силни борци"

https://www.instagram.com/p/CTnZ_9yoY46/

https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_172196

# 656
Лучия, благодаря за фрагмана! Flowers Hibiscus
Както ти предположи, Хакан и АКадир ще се погрижат за тялото на Юмит. Може би Зюлейха ще избяга панически и ще остави пистолета, Халан ще го вземе. Тя споделя всичко с Фикрет и Фекели. Фекели споменава нещо за война.
Струва ли ми се, или Хакан се представи като Мехмед Кара. Зюлейха го гледа леко захласнато. Дали е подготвена, че Хакан може да се представи под друго име, евентуално.

# 657
Дана, може името на купилия акциите да е Мехмет Кара.

А аз се захласнах как я гледа той Joy

# 658
Изненада - фрагман.

С рус. суб.:
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_223058

Фекели и дава наставления, а Зюлейха знае как да слуша.
Фалшивото име Зюлейха ще разбере следващия път, когато се чуе с Шади.
Ще се вземе в ръце.

# 659
Ваня, Flowers Bouquet
Да, Хакан - Мехмет Кара е купил акциите. Фикрет също не го познава - знае само името му. Ще е много интересно - кой ще го разконспирира. А Бетюл мнооого ще му се зарадва Joy Нямам търпение да видя физиономията ѝ под портрета на Аднан.

Общи условия

Активация на акаунт