Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 583
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
И аз да се отчета с един качен килограм.
Няма разлика в см, ама тоя килограм ми вади очите...
Иначе как става това да не ви се хапва лятото?! На мен целогодишно ми се яде по много и никакви метеорологични условия не ми повлияват апетита.
На 2000ккал не мърдам с месеци, ама явно като спрях да ги броя и ги надвишавам..
Отделно бяхме на почивка, а аз съм ужасно претенциозна на тема храна. Ям определени неща, приготвени по определен начин и се ядосвам като ги няма😄 И от капризи, накрая огладнявам зверски и се тъпча...
Малко са нещата, които успяват да ме ядосат повече от липсата на храната, която искам.

П. С. Дез адмирации за дисциплината и постоянството!

# 436
Нека и аз се отчета за вчера
1 Скир ягода, малко пъпеж, шепа къпини
2 Смути от горски плодове, кокосово мляко, банан
3 4 малки супени печени чушки с киноа, пилешко и гъби, около 200 грама картофено пюре.
4 Полвин пастърва на скара, тиквички, гъби и чушки на грил тиган смесени с домати и краставици на салата.
5 смути пъпеж, ягода, бадемово мляко.

# 437
И аз се отчитам-1500 калории
Протеин 113
Въглехидрати -112
Мазнини -66
Закуска 400 мл кефир и 6 Бадема
Обяд +130грама моцарела, 330 грама домат, 60грама ръжен хляб Вита силует.
Сз- 100 грама кисело мляко, 65 грама скир, 100 грама праскова, 6 грама фъстъчен тахан

- 100 грама кисело мляко със сол на айрян, че кръвното ми беше 100:50

Вечеря -190 грама в сурово състояние пуешка кайма, 130 грама чушка,70 грама стар лук, 50 грама червен боб, 6 грама кокосово масло (направих си чили кон карне по зоната и без царевица).
11 блока.
Главата още ме боли много силно от кръвното.

# 438
Закуска : кисело мляко с овесени ядки и лешников тахан .
Обяд :две кюфтета с  зелева салата
След обяд ,че прегладнях:чипс от кафяв ориз.
Вечеря Хек на фурна и домат

# 439
здравейте, много се чудя дали да не си купя програма на брет контрерас.. обачее цената е доста солена, но по това което е качил в интернет на момичета с транформация — почти и само дупето им се е увеличило, което и искам!! не искам квадрицепс никакъв….  знам че има книга, знам че има много клипове , но се чудя дали няма да е по добре програма.. не знам и аз, та ви моля за мнение

п.п. не съм начинаеща, имам опит във фитнеса

# 440
Либертат, може би в съседната тема за тренировки в домашни условия ще има повече момичета, които да вземат отношение. Лично аз нямам наблюдения върху тази треньорка или треньор.

На мен ми е много интересно да се храня по зоната, научвам ново неща и това предизвиква любопитството ми. Така например един продукт, който е 3 блока мазнини, протеин и въглехидрати като кюфтета от тиквички, може да е със сто калории в повече, спрямо друг продукт, който също право три блока, като например 3 кюфтета от тиквички + домат + авокадо, + шунка. Уж би трябвало да са равностойни по отношение на количеството протеин, въглехидрати и мазнини, но като калории второто е със 100 по-малко. Интересно ми е. Любопитно ми е и ми е приятно. Моята приятелка, която е много слаба за два месеца не е свалила нищо, но тя не и целяла това, но пък е махнала 9 см от талията си.

# 441
  • на последния етаж
Отдавна чета за зоната, пробвах да я разуча, но ми се стори много сложно и зарязах. А трябва да започнем и двамата с мъжа ми, като целим по-скоро постигане на хормонален баланс и евентуално сваляне на някое кило.

# 442
Не е сложно Simple Smile ако мога с нешо да бъда полезна съм насреща

# 443
  • на последния етаж
Изчислих, че трябва да приемаме съответно по 11/14 блока дневно. Сега трябва да измисля примерно меню, като най-сложна ми е закуската, тъй като имаме малко свободно време сутрин, макар и да ставаме преди 6.
Дух, ти какво закусваш? Беше писала за капучиното. Обичам да пия голяма чаша капучино сутрин (около 300 мл) - това колко блока са?

# 444
здравейте, много се чудя дали да не си купя програма на брет контрерас.. обачее цената е доста солена, но по това което е качил в интернет на момичета с транформация — почти и само дупето им се е увеличило, което и искам!! не искам квадрицепс никакъв….  знам че има книга, знам че има много клипове , но се чудя дали няма да е по добре програма.. не знам и аз, та ви моля за мнение

Колко струва -може да си я делнем,Не се хаби с книгата не можеш да просеснеш ефективно инфото ,чела съм я ,нищо особено....

# 445
Не че нещо но за мен Брет Контрерас е доста прехвален.😉

# 446

Колко струва -може да си я делнем,Не се хаби с книгата не можеш да просеснеш ефективно инфото ,чела съм я ,нищо особено....

оо , супер , навита съм! но като гледах сайта му малко се объках кое точно да избера?  в единия вариант е на месец по 30 долара , другия е по 130 на месец, като храненето май е отделно.. за 130 не съм  навита Grinning

или  той има една книга за 4 седмици с програма снимки и всичко, дали пък не нея ?

# 447
Изчислих, че трябва да приемаме съответно по 11/14 блока дневно. Сега трябва да измисля примерно меню, като най-сложна ми е закуската, тъй като имаме малко свободно време сутрин, макар и да ставаме преди 6.
Дух, ти какво закусваш? Беше писала за капучиното. Обичам да пия голяма чаша капучино сутрин (около 300 мл) - това колко блока са?
Ако искаш за да не спамим тук може да ми пишеш на лични. Ако млякото е пълномаслено от 3% 330 мл са 3 блока, ако е нискомаслено 1.5-2% са 220 мл за един блок протеини и въглехидрати и в този случай добавяш 3 Бадема, за да балансираш мазнините.
Закусвам мляко с кафе, следобяд ям кисело мляко с плод или филийка вита с пуешка шунка и кашкавал. Ето менюто ми за днес:
Закуска кафе с мляко пълномаслено 110 мл - 1 блок
Обяд - три кюфтета от тиквички, 330 грама домат, 25 грама шунка.-3 блока
Следобяд - (това беше най голямото ми хранене, гладна съм основно следобяд) - филийка вита ръжен, 25 грама шунка, 50 грама нискомаслен кашкавал на Лидъл, 9 бадем, кафе с мляко, едно варено яйце, една голяма праскова 180 грама  -4 блока
Вечеря - "пица" с блат от тиквичка и овесени ядки, отгоре 50 грама нискомаслен кашкавал, 32 грама пуешка шунка, чаша червено вино - 3 блока
Общи за деня -11 блока, което в макроси е 1239 калории, 82 грама протеин, 98 въглехидрати, 49 мазнини.

Ако искаш ми пиши, за да не досаждаме на останалите Simple Smile

# 448
  • Бургас/Пз
Аз съм от феновете на Брет. Обаче това само с Д.... То не знам как се получава. Може би трябва да е до мен на живо и да ми показва. Имам резултат там, но и в квадрицепси имам. Как да го изолира с клекове така и не разбрах. Simple Smile

Зоната е много приятен начин за хранене. Научи ли се веднъж човек, става като начин на живот. Simple Smile

Напоследък не се отчитам, защото си карам по моя си начин за хранене. Естествено залитам както всяко лято със сладоледа и някой друг коктейл, но всичко в рамките на нормалното. Държа нещата под контрол като в основните хранения залагам само на протеин и зеленчуци. Ако ям въглехидрати е под формата на киноа, елда, ориз или сладък картоф, но в по-малки количества Simple Smile

# 449
Ще ги разгледам програмите и ще пиша 130 долара на месец изключено ,разбира се ,нещо до 20- 30 лв е ок .
Днес закуска- мляко с овесени ядки и капини.
+Рибена чорба след тренировката
Обяд фрапе +безалкохолна мента -не бях гладна
Вечеря -свински късчета +зеленчуци +картофки на сач.

Общи условия

Активация на акаунт