Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 590
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ани защото принципно клека е много ставно базово движение обхваща целите крака. С по широк разкрач или пулсации акцентът може да се премести основно в дупето, но не и да го изолира напълно. С тягата същата работа. Аз ме знаеш че не съм фен на изолираните движения имам предвид, за мен една хубава долна част е от атлетични бедра и дупе. И една тренировка за долна част трябва да е изградена от минимум 2 базови и 1 изолиращо. Това си е лично мое мнение, но за мен да правиш само изолиращо било то хип тръст, ритници и прочие. Играта, с повторения, серии, почивки, също е важна.
А сега да се отчета вчера няхх доста гладнс странно откакто забременях все по рядко съм гладна, сигурно още е рано за големия апетит
1 3 филишики с домашно сладко от ягоди
2домашем сладолед шоколадов
3 голяма купя овчарска салата, пилешки шницел с гъбен сос
4 сладолед на клечка Бос бял,горски плодове ок 300 грама
5 купа с накъсана пастърва, спанак, домат киноа, печени зеленчуци, броколи.
6 3 нектаринки, скир ванилия

# 451
С Брет, както и с почти всеки друг читав треньор могат да се постигнат доста добри резултати стига да се следва програмата (тренировки и хранене) стриктно.  Мисля, че месечният му абонамент е около 30 долара.

В последно време броя калории, но не и макроси. Имам лека промяна, но нищо впечатляващо. За ваканцията може би ще ми се наложи да премина на интервално хранене, за да ми стигат калориите за що-годе прилично ядене и чаша вино.

# 452
Момичета пишете си тук, на мен също ми е интересна зоната. Имам минус 500гр 😂 Много ми се ще на месец да свалям по 3 кг, ама явно ще е в друг живот.

# 453
И аз бих се включила в партия за програмата на Брет

# 454
  • here, there, everywhere
И аз ще следя за делването с Брет. Да видим колко ще се съберем. В 30 долара е и хранителен режим ли, не само трен.програма?

# 455
Вчера прекалих със солта, и днес съм +1.5кг. Знам се аз. Уф. Пуканки ядох, те са ми слабост.

Менюто за днес е домати и пиле. Полудяла съм за домати, зимата не ги докосвам. Става ми студено от тях.
И ми е вкусно да не смесвам вкусове. Две неща са ми идеални.

Вчера и батат ядох, прекалих със въглехидрата. Ще го намаля за 1 седмица, и ще пиша какво се случва.
Ще вкарам повече йога от днес. Имам страшно много свободно време, и ще го оползотворя качествено с любими занимания. Smile

# 456
ами от това , което съм видяла аз

https://linktr.ee/bretcontreras

храненето е 130 долара…ихааа
а другото е месечен абонамент за booty by bret CLUB където е описано какво качва… , годишния е с 20 процента по - малко

# 457
В книгата му The Glute Guy има някаква  програма ,ще я изровя от киндъла и ще я потърся на някакъв етап ,тук се вижда частично https://bretcontreras.com/how-to-design-an-optimal-glute-training-program/

# 458
По принцип не пиша тук, а в тренировките, но виждам, че се чудите за Брет.
Клоуи тинг има програма, в която тренировките за долна част са създадени с него. Пробвайте, ако искате. Не са лоши. Аз правех директно повторенията за последната седмица.
https://chloeting.com/program/2020/get-peachy-challenge.html

# 459
Имам лек спад в теглото, от както опитвам да съм по Зоната. Отчитам дневно меню и мкароси
1404 калории,  Протеин - 105 грама, Въглехидрати - 125 грама, Мазнини - 47 грама
Закуска - кафе със 110 мл прясно мляко 3% - 1БМПВ
Хляб вита ръжен - 22 грама (1БВ) + пуешка шунка -32 грама (1БП) + 32 грама пълномаслен кашкавал (1БМ) в този случай не добавям мазнина, защото кашкавалът има. Общо - 2 блока от всичко.

Обяд - 3 кюфтенца от тиквички (1,5 БМПВ) Домат (200 грама + краставица 200 грама - 1БВ) суров сусам 3 грама (1БМ) 35 грама моцарела Лайт ( 1 БП) общо 2,5 БМПВ

Сз - кисело мляко Боженци 2.2% (1БПВ), скир Пилос 65 грама (1БП) Праскова 1БВ, суров бадем - 6 броя (2БМ)

Вечеря - "манджичка" - 105 грама пуешка кайма 3БП, стар лук 70 грама - (0.5 БВ), карфиол - 135 грама (0.5БВ), доматено пюре -220 грама (1БВ - тука вече се обърквам на някои места доматът е 330 грама за блок, на други 240 ама все тая за 90 грама домат) и 6 - 8 грама масло (3БМ). Манджата е 3 блока протеин, 3 блока мазнини и 2 блока въглехидрати +1 чаша червено вино (1 блок въглехидрати)

10.5 блока до тука. Може и още нещо да хапна, не съм съвсем сигурна.

45 минути тренировка на Сидни за цяло тяло.

# 460
Здравейте, четях ви само досега, но се мотивирах от Дух и се включвам.

Почнах и аз Зоната преди 4 дена. С поднормено тегло съм, години на ядене на лоша храна така ми разбъркаха хормоните, че преди Зоната бях 43 кг при 158 без грам мускул, без апетит и т.н.

Откакто започнах режима за пръв път от години ям стабилно и пак едва достигам 11 блока, които би трябвало да ям. Явно ми се е свил стомаха.

За днес:

Закуска - овесени трици, сварени с настъргана ябълка, малко канела и кокосови стърготини/ 2 белтъка на тиган със зехтин, 30 гр риба тон

2ра закуска - 100 гр цедено мляко и бяло грозде, без мазнина, че млякото беше 10%

Обяд - 140 гр извара, 300 гр домат, 6 маслини, малко зехтин, бяло грозде

Следобед - таратор с 200 гр мляко, бяло грозде 80 гр, 2 белтъка, 1 малък пуешки кренвирш

Вечеря - 1/4 нектарина, 3 лешника, 80 гр сьомга, 45 гр картофи, 70 гр печени чушки, малко зехтин и оцет

Преди лягане - не съм решила, но таратор и пуешка шунка ще има със сигурност

Благодаря Дух 💖- от 1000 диети си прецаках хормоните много, дано със Зоната да си помогнем. Засега се чувствам с енергия, спя добре, не съм гладна и качих едно кило.

# 461
Аз си признавам, че съм непрекъснато гладна. Е, не точно непрекъснато, но два часа след ядене съм гладна. Пише, че ако правиш всичко както трябва би трябвало да издържаш с 3 блока по 3-4 часа, при мен се получава, но вкарвам воля. Ама то пък не може и все сит и в калориен дефицит и слаб... Та туй то. Гладна кокошка Simple Smile

# 462
Ами то аз гледам да ям само зелени храни в таблицата, освен картофите, та понякога са огромен обем храни, днес опитах 3 блока наведнъж и направо ме заболя корема, просто място нямаше. Предполагам, ако включа хляб ще е по-малко количество, но искам да опитам първо така.

И не огладнявам освен, ако не минат 4 часа чак, на 2 часа ям по програма.

Абе нито много кг, нито малко са ок за женския организъм. Все е мъка общо взето. Но понеже съм била и с наднормено тегло определено като по-пищна се чувствах по-добре чисто физически.

# 463
Ммм да, обаче не Joy само хлябът ме спасява мене в момента - закуската я изядох между тренировката, душа, приспиването на бебето и прибирането на прането. Най-много време да си приготвя нещо имам вечер, като заспи той. Днеска ме видя че си ям следобедната закуска и зор да яде и той... Та тая закуска 40 минути я ядох. Физически нямам време да изям една глава айсберг за 1 блок въглехидрати Joy

# 464
Духче,според таблицата млякото,за да е 1блок трябва да е 220г(1ч.ч.)

Общи условия

Активация на акаунт