Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 593
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Дами, къде четете за тази “Зона”.Сега се блещух е нета в една страница….нищо не схващам 🙄

# 466
# 467
Духче,според таблицата млякото,за да е 1блок трябва да е 220г(1ч.ч.)
Да, но ако е нискомаслено от 1.5%, когато е пълномаслено или се дели на половина като грамаж, или се смята за два блока. На мен ми е по-лесно с нормална масленост от 3%, за да не трябва да вадя три Бадема и да балансирам с тях. Поне аз така го схванах, ако греша ще се поправя за утре.
ДХЗ - много е лесно, наистина. Особено ако консумираш едни и същи храни, точно за два дни си ги научила на изуст. И е много удобно за на вън - винаги можеш да си купиш кисело мляко от някъде или на ресторант обикновено има грамажа на всичко в менюто, а и да го няма бързо човек свиква как изглежда дадена храна

# 468
Не, аз нещо с тези блокове и как се разпределят не схващам.

# 469
И аз,но пък се запалих и ще се опитам да схвана и пробвам.
Благодаря ви момичета.

# 470
Аз си намерих листите с рецепти от зоновото предизвикателство, така че ако някой иска, да ми пише мейл да му ги пратя.
Мисля, че през определен период Катина обявява такова.
За да се изчисли блоковете протеини в 100гр, се взема протеинова храна и се делят протеините й на 7.
За въглехидратите се дели на 9. За мазнините на 1.5.
Примерно 100гр пилешко филе има 30гр протеини. 30:7=4блока. Значи 1 блок е 100:4= 25гр. месо.

# 471
Пиши ми ако искаш да не спамим тук, че малко на зоната го обърнахме, надявам се да не им е досадно на останалите.
Определят се от таблица, в която има вписани грамажите и респективно блоковете.

# 472
Духче,не намаляш количеството,когато е пълномаслено млякото,а просто не добавяш мазнини.

# 473
А, благодаря

# 474
Само мен ли ме мързи да тренирам в това топло време. Вчера едвам направих тренировката за крака вкъщи.
За вечеря пиле с ориз, днес за обяд същото.
Дух, колко пъти седмично тренираш и колко време ти е една тренировка?  Според мен ако увеличиш тренировките ще имаш много по- добри резултати, от която и да е диета. Знам, че имаш бебче и най- вероятно времето ти е огранично, но като поотрасне малко.

# 475
Нона, аз съм на мнение, че храненето е в основата на всичко, спортът е бонус и може да помогне за оформяне и прекомпозиране на тялото, но не може да се свали само с него.
Днес съм на лекар ендокрилог. Извадих си старите изследвания между 2007-2015. Не мога да повярвам какъв батак е било тялото ми. И не мога да повярвам как са оставили едно 19 годишно момиче да си ходи с толкова завишени показатели. Само ще кажа, че кортизолът е бил два пъти над горната граница. Все тая. както тогава съм успяла така и сега.

# 476
Нона, аз съм на мнение, че храненето е в основата на всичко, спортът е бонус и може да помогне за оформяне и прекомпозиране на тялото, но не може да се свали само с него.

Не, аз не твърдя да не спазваш някакъв режим, а да увеличиш натоварването.

# 477
Ми за мен да тренирам със Сидни Къмингс 4 пъти в седмицата по 45 минути и всеки ден да имам около 7-12 км ходене е маска. Повече от това не мога. Евентуално мога да се напъна за 5-6 пъти тренировка, но не знам дали ще се получи чисто логистично.

# 478
Мнееее аз не съм на това мнение ,щитовидните и са на долна граница не и трябва повече стрес от тренировки,тази програма е достатъчно натоварваща +малко дете и разходки е достатъчно.
Храната вчера - мляко с овесени ядки
Навън -пиле със сметана
Вечерта-малко ядки кашу -коремът ми страшно се поду ,после два джина с  тоник навън и като се прибрах два домата  на салата.

# 479
  • Бургас/Пз
Изцяло подкрепям мнението на Бийч.
Дух, продължавай така. Резултатите няма да закъснеят. Зоната ще ти хареса, а като й свикнеш, става още по-лесно

Общи условия

Активация на акаунт