Серуми за лице, коса и тяло

• 87 187
  • 633
  •   1
Отговори
# 120
На Биосилк ползвам в момента - коприна с кокосово масло.

# 121
  • София
Аз ползвам такива кристали за коса вече над 10 години. Косата ми е с прав и гладък косъм по принцип, но с кристалите чак ластикът за коса се изхлузва и в същото време косата не е мазна. Не се боядисвам все още.

# 122
  • София
Дано не ме линчувате, но козметиката за косата на кучето ми е 100 пъти по-добра от човешката.
Ако на някого му е интересно, ще споделя.

# 123
  • София
На мен ми е интересно, но не разбирам какво имаш предвид?

# 124
  • София
На мен ми е интересно, но не разбирам какво имаш предвид?
Кучето ми е Йорки, а тяхната козина не е като на другите кучета. Изключително близка е до структурата на човешката коса.
Шампоана и балсама не съм ползвала, но кристалите са разкошни. И разните спрейове за разресване.

# 125
  • София
Разбрах. Аз наскоро разбрах, че точно тяхната козина е като човешки косъм. Даже ми ги рекламираха и като с не падаща козина.

# 126
  • София
Разбрах. Аз наскоро разбрах, че точно тяхната козина е като човешки косъм. Даже ми ги рекламираха и като с не падаща козина.
Така е, не падат косми от тях. Има и други такива породи.

# 127
+ 1 за кристалите на Биофарма. Като си изправях косата те ми бяха най-добрият помощник.
Аз влизам да оплюя серума Genifique на Ланком.Все си казвам че ще спра да купувам техните неща и все залитам нанякъде.
От този серум цялото ми лице стана в ситни пъпчици,особено челото и сърби неприятно.
Някой ако ще го купува първо да вземе тестер,че цената му не е много бюджетна.
И за феновете на корейските продукти,искам да похваля серума с астаксантин  Sidmool Secret of Red Astaxanthin 98.7% Concentrate. Това е първия продукт,който оказва положителен ефект върху петната от слънцето. Имах едно петно което борих с години и едно което получих наскоро заради една нескопосана слънцезащита. Първото почти го няма вече,а второто започна да избледнява и съм много хепи. Освен това,задържа влагата в кожата и я прави мекичка и пухкава. Препоръчвам го с две ръце

# 128
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте, някой да е ползвал Hyalu B5 на Roche Rosay или Bioderma atoderm intensive eye😊?

# 129
Vanessa и ние сме хепи, че споделяш за твоето откритие : Sidmool Secret of Red Astaxanthin 98.7% Concentrate .. Simple Smile
Хайде сега да ни издадеш от къде си го купи. В Yesstyle и Jolse  не го намирам...

И втори, сигурно тъп въпрос, но нищо не разбирам от състав :
като спомена по-назад в темата, че ползваш Mediceuticals една година нямаш ли притеснение, че може да има някакви bad последици за организма от някоя съставка. Търсих информация колко продължително може да се ползва, дори питах ЗР, но така и не разбрах. /аз съм ползвала бутилка и половина преди време и се чудя дали да подновя /

# 130
  • София
Аз серумите за скалп ги сменям след всяка опаковка, като най- любими на мен са ми Давинес гела и спрея на Симпли зен.

Споделете за серумите на Ла рош и на SVR, ако имате опит , че им се чудя от известно време.

# 131
https://narrsha.com/products/sidmool-secret-of-red-astaxanthin-concentrate-30ml
Имаше го и по други сайтове но цената беше 2-3 пъти по-висока
В състава на серумите на Меди не виждам нищо притеснително. Не съм химик разбира се,но продуктите са медицински и одобрени в ЕС така че,аз поне съм ок с тях.
Основно в състава са билкови екстракти,аминокиселини и пептиди. Един Полисорбат 80 само ми вади очите,но на фона на многото останали съставки едва ли е проблемен. А и не го приемам вътрешно.
Това мисля аз,ако има някой по-компетентен да каже какво мисли.

# 132
  • Пловдив
Ванеса, а ти колко пъти дневно ползваш серума на Меди и имаш добър резултат? На мен в ЗР ми казаха два пъти дневно, но честно казано всеки ден ми е невъзможно. Достатъчно ли е веднъж дневно или да ставам по-рано?

# 133
Производителят съветва за по-добри резултати да се ползва сутрин и вечер. Аз като го започнах,пръсках по предписание може би месец. После известно време само вечер,а последните месеци само при миене на косата,т.е. през ден.
Тогава търсех сгъстяване на косата и маниакално мажех,но последните месеци го ползвах за поддръжка. Свърши и сега съм с други серуми,но като свършат те ще се върна пак към Меди.
Ако бориш проблем,поне веднъж дневно го ползвай,ако нямаш възможност по-често

# 134
Подкрепям за серума на Меди, заедно с епруваж (който вече не намирам) и specifigue на керастас са ми любими и само тях си въртя, но сега като си пооправих косата и ми се посгъсти само след миене на косата ги ползвам не всеки ден,един вид за подръжка.

Etoile, за серумите на Ла Рош чувствата ми са смесени и няма да те обърквам с мнение, но SVR е тази марка ми легна на сърцето, имам страшно много продукти и серуми но напоследък си ползвам само тях, серума liftaine, (a)ampule и топ любимец зеления sebiaclear.
Зависи и какъв ефект търсиш от серумите и с каква кожа си, моята е мазна с разширени пори и не съм първа младост, търся изглаждане, озаряване на кожата, свиване на порите, без излишно омазняване и т.н, е тези се справят отлично при мен. Друг фаворит ми е на skincode cellular синия серум.

Общи условия

Активация на акаунт