Серуми за лице, коса и тяло

• 87 197
  • 633
  •   2
Отговори
# 135
За серумите за коса в момента използвам Епруваж - много си го харесвам и преди съм го използвала.
Родих преди 40 дни и очаквам скоро по-засилен косопад. Надявам се да не дойде, но като се има предвид, че в последните месеци почти не ми е падала коса, надали Grinning
Та ми се ще още нещо да взема, може бие са ампулите Стамиген на Напура.
Има ли тук някой със скорошен опит след раждане?

# 136
  • София
Моят опит е с раждане преди 3 месеца и вече с доста засилен косопад. Днес прочетох отзив за едни ампули, но като ги купя и тествам ще дам отзив. Общо взето знам, че тялото се съсредоточава върху бременността и няма много сили за нуждите на майката. Съответно израстването на нова и здрава коса остава за след раждането.

# 137
  • София
Някой има ли впечатление от този продукт- Milk_shake Sweet Camomile Leave in Conditioner , кондиционер без изплакване за разресване на изрусена коса ?

# 138
  • волно калдъръмче
не съм чувала лоши отзиви за милк шейк. всички, които са ползвали серията, казват, че прави косата мека, жива и блестяща. обратно на тези отзиви аз мога да кажа, че тази серия не е за тънки и редки коси. корените се омазняват бързо и косата кльопва върху скалпа. не е моето, макар и косата ми да не е перушан.

# 139
не съм чувала лоши отзиви за милк шейк. всички, които са ползвали серията, казват, че прави косата мека, жива и блестяща. обратно на тези отзиви аз мога да кажа, че тази серия не е за тънки и редки коси. корените се омазняват бързо и косата кльопва върху скалпа. не е моето, макар и косата ми да не е перушан.
Благодаря за споделеното, може ли да препоръчате нещо за тънка и мека коса, нещо от което сте доволна и не сплесква косата.

# 140
  • волно калдъръмче

Благодаря за споделеното, може ли да препоръчате нещо за тънка и мека коса, нещо от което сте доволна и не сплесква косата.
Зя корените сух шампоан. До момента най-сполучливият, на който съм попадала, е Batiste за обем. За краищата Mythic oil на Loreal.

# 141
  • Седмото небе
Здравейте, някой да е ползвал Hyalu B5 на Roche Rosay или Bioderma atoderm intensive eye😊?
Серума е хубав, но трябва да се нанася минимално количество, на влажна кожа. Тогава попива бързо и прави кожата гладка, мека и свежа. Вече го има и в хубави комплекти.
От това околоочно “нещо” на Биодерма имах голяма мостра 8 мл и за мен е изключително глупав, безсмислен и нищоправещ продукт. Плюс това с много кофти състав. Рядко се изказвам толкова крайно за нещо, ама това си е такава тъпня и толкоз... за мен де, пак го казвам. При мен даже раздразва и хич никак не успокоява. Нито като грижа е хубаво, нито за почистване.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:20 от * SUPERMAMА *

# 142
Взех на SкinCeuticals Discoloration Defence Serum и околочен крем и се сдобих с проби C E Ferulic (исках много да го пробвам, защото 150 евро без проба - не ), Philoretin CF, Silymarin CS, Retinol 0.3 и слънцезащитата, но нея я познавам, ползвала съм я. Ще дам отзиви след някой друг ден, до колкото е възможно.

Скрит текст:
Вметка относно третирането на петна, използвам на дермалоджика C-12 bright serum от години и съм доволна, ама продадоха ми това, то не, че е трудно де, и ще видим Wink

# 143
От вчера и аз съм горд собственик на TO Niacinamid+Zink. Simple Smile
Не е проблем сутрин и вечер след като го нанеса, да продължа с обичайния крем за лице, нали?

# 144
ако нямаш вит. с в обичайния си крем - можеш спокойно 

този документ съм го букмаркнала и редовно го отварям, ползвам го за информация и за други серуми, които ползвам, много ми е полезен - клик

# 145
Bubanka, мерси много! Simple Smile
Денем използвам флуид за лице, а вечер чисто масло от карите, така че не  би трябвало да има вит. С Simple Smile

# 146
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте и от мен.Ползвам този серум от снощи,има лек аромат, попива много бързо.

# 147
Здравейте, момичета. Да се включа малко и аз с въпроси и молба за съвети от вас.
На 28г. съм, с чувствителна и склонна към акне кожа, имам широки пори и комедони. На приливи и отливи..особено сега към края на бременността кожата ми доста се влоши. Реших, че е време да включа и серум в грижата, но идея си нямам с какво да започна. Показвам какво използвам в момента.
Сутрин: редувам един от двата крема, след него слагам слънцезащитния и след него ББ крема на Миша, коректор ако има нужда някъде и една фиксираща пудра.

Вечер: редувам Eucerin и Teoxane /общо взето усещам какво е състоянието на кожата след почистване и ексфолиране/, акне аут използвам в краен случай когато кожата ми е доста възпалена. Понякога получавам изгаряне от него, затова внимавам доста.

Преди година пробвах ниацинамид на ТО, като 1 месец лицето ми беше уникално. И изведнъж една сутрин се събудих с ужасни ситни пъпки, които продължаваха да избиват, докато не реших по метода на изключване да разбера от къде идва проблема, та явно се оказа от него.
Какво ще ме посъветвате, дали да пробвам с ТО или  Revolution? Четох за биотен хубави отзиви.. 🤷‍♀️

# 148
До като си бременна, не е редно да използваш ниацинамид,както и аха киселини. Иначе бих ти препоръчала този на Революшън, както ID желето на Клинин в съчетание със синия серум, но трябва да изчакаш да родиш и тогава.
Има и друг момент, че сега заради бременността хормоните ти бушуват и са съвсем различни от преди да забременееш, та най-вероятно от там се е усилило акнето. Няколко месеца след раждането се регулират Simple Smile

# 149
Да, разбира се. Живи и здрави, този момент трябва да настъпи до края на месеца, та просто се интересувам предварително 🙂, а докато кърмя, дали ще може да ги използвам?
Какво мислите за състава на тези?

Общи условия

Активация на акаунт