Серуми за лице, коса и тяло

• 87 346
  • 633
  •   1
Отговори
# 165
Обаче съществува и животно като бадемово етерично (поне така твърди Гугъл). Бадемовото олио само по себе си обаче не почиства чудно самостоятелно.  От къде знам? Снощи забърках бадемово, бадемово с олио и бадемово със зехтин. С олио свали най-добре, но определено остави доста в сравнение с другите ми, измивни масла. Признавам, че не съм особено наясно с по-бюджетни опции за олио/балсами, освен корейски с поръчка, но наскоро в Сефора имаше олио на Erborian (черното мисля) намалено на 33 лева, което взех и ХИЧ не е лошо. Опаковката също не е малка. Обаче бих стояла далеч от балсама на Сефора- супер гадна консистенция, нищо не чисти, оставя филм. Бляк.

# 166
  • София
NiaV, а колко време да отделям за почистването с масло? Дай препоръки за продукти ако са до 50 лева, но с ненатрапчив аромат, че съм като хрътка и често ми се вие свят ако миризмата не ми хареса.

# 167
Здравейте , на 22  съм с комбинирана  и акнетична кожа . От  няколко месеца съм се запалила по серумите за лице и коса.  Ползвала съм  Beauty of Joseon Calming Serum   сега ползвам  техният glow Serum  за вечерта  и Melano CC през денят  .  За масло за почистване съм доволна от това на на, но не съм сигурна дали маха всичко . Обикновенно преди него минавам с мицеларна вода

# 168
  • варна
Здравейте момичета,
Търся мнения за този серум. Ще съм благодарна, ако някой сподели , дали изпълнява обещаното.

# 169
За маслено почистване задължително си вземете специалните така наречени хидрофилни олиа или балсами. Те точно за това са направени, за да се разтварят после от водата. С бадемово, кокосово и т. н. най-много да си запушите допълнително порите. Аз съм със смесена кожа, склонна към запушване и черни точки и откакто правя двойно почистване нямам никакви грижи. Дори смятам, че успах да регулирам омазняването. Не пропускайте и тонера след почистването, за да може кожата ви да изпие всички следващи стъпки, които нанасяте.

# 170
Здравейте,
влизам аз да си похваля озаряващия серум на Lumene с Витамин Ц. Много добре ми действа на кожата, особено като ми се появят пъпки по брадичката от маските, мирише много приятно, само малко бавно попива. Бих казала, че  харесвам цялата им козметика. Ще ми е интересно ако някой друг го е ползвал, да сподели мнение.
Скрит текст:

# 171
Здравейте!
Търся мнения за серията Forget Your Age на Biomed. Ще съм благодарна, ако някой, ползвал продуктите, сподели впечатления.

# 172
За първи път ползвам серум за лице на Мария Галанд, много ми допада. Слагам по две-три капки, смесени в един супер сух крем за лице-озаряващ на Filorga.

# 173
Бях изключително доволна от хидратираща крем на SVR, та реших и серумите да пробвам. Взех себаклиър и този с витамин А.. и от двата така хубаво се обривам... (Ползвах всеки по отделно, за период от месец, отгоре запечатвах а хидратация). Вече не знам как да вкарам нещо с грижа за първи бръчки, от всичко цъфвам

# 174
Charmes пробвай нещо с по-изчистен състав,с не толкова химия.Според inci-то има няколко комедогенни и дразнещи съставки в серума ти,може би това е причината да се обриваш.

Ani пробвай и ампулите на Dr.Grandel.Не са скъпи,а са страхотни и много икономични.Моята козметичка ми ги беше препоръчала

# 175
Момичета, има ли такива от вас които са доволни от ампули, крем, серуми, които имат лифтинг ефект? На 30 съм, нямам някаква изразени бръчки, но гоня стягане  и ах, тези назобиални.

# 176
Дами споделете за продукт за дехидратирана кожа. Имам на Хада Лабо с 5те ХК ( и от корея и от ДМ ) не забелязвам подобрение ( и ефект от тях ) За възраст 40+
Рутината ми вечер включва и Сквалан ( на ТО )  над крема.

# 177
Дами споделете за продукт за дехидратирана кожа. Имам на Хада Лабо с 5те ХК ( и от корея и от ДМ ) не забелязвам подобрение ( и ефект от тях ) За възраст 40+
Рутината ми вечер включва и Сквалан ( на ТО )  над крема.
И аз не останах очарована от Хада Лабо от ДМ.
Препоръчвам лосиона на Saff, много добре хидратира и е икономичен:
https://saffbulgaria.com/product/floral-toner-balance/

# 178
Charmes пробвай нещо с по-изчистен състав,с не толкова химия.Според inci-то има няколко комедогенни и дразнещи съставки в серума ти,може би това е причината да се обриваш.

Много благодаря! Бих се радвала на препоръки, ако имате в предвид някой продукт. (Извинявам се за лаишкия въпрос, има ли списък или сайт, в който да са изброени нещата, които да се избягват)

# 179
Charmes Има много сайтове,аз който хвана него ползвам.Погледни този https://incidecoder.com можеш да въведеш състава или наименованието на продукта.
Тези на Грандел които споменах са много добри.Аз съм на тема корейска козметика и другите съм ги позарязала в момента,та не мога да помогна с някакви нови идеи

Casual щом харесваш корейско,пробвай ампулите и есенциите на OHUI,невероятни са.Тестери има и в Ибей.
Сутрин ползвам серум с Astaxanthin и след него серум с Bifida Ferment Filtrate,а вечер ампулите и есенциите на OHUI.Забравих какво е суха и дехидратирана кожа.
Да не би пък тонерът ти да не е ок и да изсмуква влагата от кожата?!

Общи условия

Активация на акаунт