Серуми за лице, коса и тяло

• 87 385
  • 633
  •   1
Отговори
# 180
Casual щом харесваш корейско,пробвай ампулите и есенциите на OHUI,невероятни са.Тестери има и в Ибей.
Сутрин ползвам серум с Astaxanthin и след него серум с Bifida Ferment Filtrate,а вечер ампулите и есенциите на OHUI.Забравих какво е суха и дехидратирана кожа.
Да не би пък тонерът ти да не е ок и да изсмуква влагата от кожата?!
Хм Ванеса сега ме накара да се замисля - ползвам ЕсенсТонера на ПЯ или флорални води ( розова, безсмъртниче и една комбинирана )
Корейски продукри само един път съм поръчвала - нямам време да проучвам ( а там си требва ) , а и по-трудното поръчване ( не съм много добра в това Wink ) .... затова се отказах на този етап.

# 181
Момичета влизам да дам мнение за серума на krauterhof hyaluroni+, тествам го вече трета седмица само вечер, много приятна консистенция плътна и пухкава, на мазната ми кожа попива добре, не запушва порите и не даде никаква реакция от към опълчване. Има лек мирис като на краставици или нещо подобно но почти веднага изчезва, кожата ми определено го харесва, но за по суха може и да е лек или да се слага повече. Определено ще го повторя.

# 182
Здравейте, търся серум за коса, нещо против косопад, което да не омазнява косата, защото иначе мога да го ползвам само преди къпане, а ми се иска да е за ежедневна употреба.
Спряла съм се на два варианта.
The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density
Grow Gorgeous Original Hair Density Serum , този ми идва малко скъпичък, и ме притеснява това че в магазина много ми го хвалеха, като ми похвалят толкова нещо продавачите обикновено се разочаровам.

Много моля за препоръки, проблема ми е най вече отпред на пътя и бебешките косички, там косата ми е уредяла. Взимам витамини, правя си разни маски, но искам да ползвам и серум. Общо взето ми се иска да пробвам доста неща за да избегна миноксидил.
Причината за косопада ми е най- вероятно смяната на климата, съответно и водата. За водата съм взела мерки от скоро и се вижда намаляне на косопада.

# 183
  • София
Glossycherry , аз ползвам този в момента, но само от 3 дни и не мога да кажа засега дали има ефект. (съчетан с шампоана от същата серия)  

Аз го взех дори с по-голямо намаление,сега са му завишили малко цената. Не омазнява косата, ухае много приятно , но лично при мен отиват много брой впръскания докато успея да нанеса по целия скалп (вероятно не само 10 впръсквания  както пише в указанията)

# 184
На Grow Gorgeuse омазнява косата и не е подходящ за коси, склонни към омазняване. На Epriuvage серумът е хубав и работещ, но също може да ти омазни, трябва да се използва много малко количество и то само след баня.
В момента използвам ето този

Оставя много хубаво, свежо усещане.
Също хубави серуми са този на Lanza и на Mediceuticals. Последните два лично не съм ползвала, но момичетата в профи темата ги хвалят много Simple Smile

# 185
За ежедневна употреба серумите на Меди,серумите от Генезис серията на Шварцкопф и серумът на Лий Стафорд(обаче мирише много силно),те не омазняват.
За серума на ТО почти не съм засичала добри отзиви,а този на ГГ омазнява,клечосва и втвърдява косата,поне при мен.На Ланза и Филип Кингсли омазняват,особено първия.
В маските за корени слагай етерично масло от розмарин.Има много проучвания в които се твърди, че действието му е подобно на Миноксидил-а.

# 186
Аз ползвах лосионът(ампули) на Линеа Био и не омазняват, а смятам,че ми се отразиха мн.добре на косопада.Имам цели нови кичури точно отпред.

# 187
  • София
За този ли Philip Kingsley става въпрос, че омазнява? (Че съм му хвърлила око)

# 188
За ежедневна употреба серумите на Меди,серумите от Генезис серията на Шварцкопф и серумът на Лий Стафорд(обаче мирише много силно),те не омазняват.
За серума на ТО почти не съм засичала добри отзиви,а този на ГГ омазнява,клечосва и втвърдява косата,поне при мен.На Ланза и Филип Кингсли омазняват,особено първия.
В маските за корени слагай етерично масло от розмарин.Има много проучвания в които се твърди, че действието му е подобно на Миноксидил-а.
Какви са тези серуми на Меди, може ли на английски да ги напишете, малко ми е трудно така да отгатвам как да ги проверя в амазон, не съм в България. Благодаря ви много за отговорите. Simple Smile

ДХ3, много харесвам на Линеа Био продуктите, за жалост май няма как да се докопам до тях Sad

# 189
  • София
Mediceutucals е пълното име
Мисля, че за този серум ставаше въпрос, да ме поправят ако греша.

# 190
LoLo Това е да,честно казано единственото което прави е май да "овлажнява", чак да омазнява.Не го препоръчвам на никого,освен на тези с хипер сух скалп,но пък за целта има доста по-евтини варианти.

Glossycherry това е официалният сайт https://mediceuticalsusa.com/
Продуктите им са уникални,но особено в чужбина като че ли не са познати.Препоръчвам ти и шампоаните и маската за скалп

# 191
Аз ползвах лосионът(ампули) на Линеа Био и не омазняват, а смятам,че ми се отразиха мн.добре на косопада.Имам цели нови кичури точно отпред.
Ползвала съм доста видове от тези ампули и всички ми омазняват косата и като изсъхне е мръсна на пипане и на клечки.

# 192
И при мен така. Косата ми става ужасна, на клечки, все едно не съм я мила няколко дни. Не бих ги препоръчала.

# 193
Аз говоря за лосионът за косопад, който слагам само в корените.Косата ми е изключително мазна, но не видях промяна.Харесвам и аргановите ампули за крайчетата.
Иначе не харесах кератиновите, които ми правеха твърда косата.Други не съм опитвала на марката.

# 194
Момичета купих си Purito Vitamin C serum, миризмата му обаче
е ужасна. Може ли някоя от вас ако го ползва, да каже дали е нормално?

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 20:12 от Neli1978

Общи условия

Активация на акаунт