Серуми за лице, коса и тяло

• 89 815
  • 641
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, знаете ли от къде мога да си намеря (във физически магазин в София или да си поръчам) успокояващ измивен крем на Avene. Само, че тук има един трик. Търся си старата опаковка, а не вече новата такава. Благодаря предварително! Ще приложа снимка на новият и на старият измивен крем.
Новият:
Скрит текст:
Старият:
Скрит текст:

Виж:
https://www.emag.bg/pochistvasht-krem-avene-cleanance-hydra-za-s … tm_medium=android

# 631
  • София
Стига да не дойде пак новата опаковка, защото в Амазон също е с тази, но идва новата.

# 632
Емаг едва ли са сменили снимката. Според мен може да намериш изостанала бройка в някоя малка квартална аптека.

# 633
  • София
Преди доста време бях видяла такава останала бройка ама не я взех. Сега вече обаче всичко е заменено с новият вид...

# 634
Ще ми препоръчате ли хубав серум за 23 години?

# 635
На 23 не съм.се клепала и мазала с серуми нямаше смисъл...

# 636
  • София
За 23 - това

За Avene - оглеждай се в някоя квартална аптека. Аз така си намерих последни бройки от един серум на Лореал, като го спряха.

# 637
Момичета,
моля препоръчайте продукти за лице (кремове, серуми, тонери) от по-бюджетните варианти.
Към момента използвам ретинАл, витамин Ц на Geek & Georgeous. Но трябва да се заредя с дневен, нощен и околоочен крем. Иска ми се и някой серум или тонер с киселина. Ползвала съм много продукти през последните гоодини, но май никой не съм повторила. На 34 съм с нормална към суха кожа, с пигментни петна и вече поява на леки бръчки.

# 638
  • пустинята Гоби
А аз на 23 съм се клепала с кремове, нямаше серуми тогава. Със сигурност да слагаш серум на тази възраст е добра идея, нещо хидратиращо примерно, или ако кожата е проблемна нещо свързано с това. Преценете си състоянието на кожата и погледнете серумите на Ординари - бюджетни, с малко съставки, съвсем подходящи за старт като рутина.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:39 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 639
На 23 не съм.се клепала и мазала с серуми нямаше смисъл...
Момичето пита за препоръки, не какво ние сме правили на 23 години.
Всеки хидратиращ серум е окей. Цялостно превенцията е добър приятел.

# 640
На 23 г. е препоръчително да се използват кремове за лице. За хидратация и превантивна грижа. Кожата около тязи възраст започва да старее. Колагенът намалява, хиалуроновата киселина започва да се изчерпва, младостта е един миг.

# 641

Този /от i herb съм го поръчвала/
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт