Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 481
  • 642
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За 2ри път поръчам от парфюмо и се оказа че един от серумите в кутията ми липсва.Някакви съвети?

Пишете им или се обадете. Те имат опция преглед при получаване, която е добре да се ползва за да няма такива изненади

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 11:41 от chanel19

# 541
Айде, да не кажете, че не съм казал: Xerjoff 1861 Collection Naxos

# 542
Добра оферта ми се вижда на Mugler Edt 2019 - 54лв. за 30 ми. - 1-3 бр.
https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-angel-2019-eau-de-toilette-za-jeni-30-ml/

# 543
Искам да благодаря на Milen за жокера за Naxos. Утре ще е при мен Simple Smile
Сън не ме хващаше откакто в размените ми се скараха как смея да предлагам Angel's share за отливка от този...е сега вече ще си го пробвам от извора Smile

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 18:40 от luckystar

# 544
Много съм доволна от parfumite.eu. Изпадна от там бройка на спрения Lipstick on Maison Margiela. Бяха го бяха писали "без опаковка" и очаквах да дойде някой пребит тестер (че и цената му беше такава), но дойде съвсем новичък, в кутия и с празен ход! 😍

Essenza nobile обаче пак се моткат. 20 дни вече. Някой знае ли от кой град изпращат, че се опитвам да проследя нещо, което не мога да разбера от тях ли е, не е ли...

# 545
Да споделя разочарование от Parfimo. Поръчах преди около 10 дни два парфюма, след 30 минути отказах единия. За другия уж всичко окей, ползвах и актуален код за намаление. Минаха два-три дни и ми се обадиха по тел. да ми съобщят, че останалия в поръчката ми парфюм не е наличен, след което получих и писмо за анулиране. Да де, обаче на сайта им същият уж "липсващ" парфюм се появи буквално след часове с 5 лв по-скъп.
Погледнах днес има ли го още този парфюм (само Parfimo го предлагат) - има го, на същата с 5 лв по-скъпа цена. Поръчах вече с друг код, получих си мейлите за приета, потвърдена и вече изпратена поръчка, и да, спрямо предната разликата си е 5 лв.
Не ми е за 5-те лева, на фона на 120+ е направо смешно, но ми стана тъпо, че правят подобни цигански номера - без значение нашите в Сливен или чехите. Обидно е към клиента - можеха просто да кажат, че парфюмът идва с нова, малко по-висока цена, че кодът изтича и няма как, че се дължи на лош синхрон със склада - майка и забавяне в електронния магазин.
И изобщо прави впечатление, че цените в повечето популярни сайтове летят нагоре...

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 21:06 от Анонимен

# 546
  • София
Доволна от Нотино за пореден път!

Парфюмът е истинска радост за сетивата! Както за очите, така и за носа ми! Heart Eyes

# 547
Нотино ми анулираха 2 поръчки.

# 548
Ако някой го търси, стана въпрос за него: https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/salvatore-ferragamo/emo … ester-p276719127/

# 549
Без причина? 😯

# 550
Здравейте,
Този аромат HERMES TERRE D´HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER къде може да се намери най-изгодно ? И сега ли му е сезона ?
Четох че е много харесват, но аз лично те го познавам...
Бих приела и малка отливка/проба Simple Smile

# 551
Без причина? 😯

Нямало наличност.

Raisa Sochorová - това персоната, която ми ги анулира. Защо е толкова важна причината, не е нормално когато продукта свършва това да се отразява в онлайн магазина. А на другия ден въпросните продукти бяха с доста по-висока цена.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 21:03 от zari65

# 552
Не ми се случвало с тях досега. Дано не им стане практика, както е с други сайтове, че не прави добро впечатление...

# 553
Клиент съм им откакто бяха енцо, но с не много поръчки годишно. Купувам оттам откъдето ми е изгодна цената и все пак от  разпознаваеми сайтове.
И аз бях изненадана.

# 554
paco5 - код за 5% допълнителна отстъпка при покупка над 50.00 лева на всички продукти Paco Rabanne.
До 23.59 часа на 27.05

В Elfragrance

Общи условия

Активация на акаунт