Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 479
  • 642
  •   1
Отговори
# 570
Ама този парфюм, ако е върнат и е отворен, се продава с % намаление и е отбелязано, че е такъв както е тук, примерно. Две прозорчета за 100 мл с различни цени, едното е с %, т.е. това е отворен парфюм, може да липсва и част от количеството.
https://www.notino.bg/mugler/angel-nova-parfjumna-voda-za-zheni/p-16036790/

# 571
  • На черешатааа
Някъде да се намира https://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Ani-54785.html на добра цена. Спешно трябва да си купя парфюм Smile и реших, че ще е той

# 572
# 573
  • Пловдив
Alien Aqua Chic наличен тук
https://www.parfumi-shop.net/product/10615-thierry-mugler-alien- … hic-2012-b-o.html
Може и да не е качен сега, скоро не съм проверявала, но мисля, че някой ги колекционираше.

# 574
Една мила дама ми позволи да си пръсна и от двете и сега разносвам Narciso и Narciso Poudre и тъна в блаженство 😃

Май сбърках темата, ще кажа, че планирах да си купя 30-цата на бялото кубче от Елинор на сляпо, ама докато се помайвам и той свърши

# 575
От Нотино 🥰

# 576
  • На черешатааа
Благодаря Flowers Hibiscus , разровичках  още и  тук https://www.parfumi-shop.net/ и с код цената стана чудна  Two Hearts

# 577
Essenza nobile ме халосаха с мокър парцал. Питах ги кога да си очаквам поръчката на Rose de Kandahar Tauer от началото на май и... оказа се, че всъщност не бил още наличен, нямало достатъчно суровина да го произведат. Аз го дебнех от известно време и знаех, че е някакъв дефицитен тоя парфюм и само периодично го има в малки серии, но дълго време не беше наличен, а после изведнъж се появи, та реших, че е наистина. Поне предложиха рефънд, но предпочетох да го изчакам (още месец уж), че кой знае следващия път дали ще се доредя пак. Много го искам вече...🙄

# 578
Мейл ъп ме разочароваха. Направих поръчка в деня на рожденият си ден, не ми начислила отстъпка, разбира се. Когато с имейл попитах защо - ми отговориха, че трябвало да има поръчка между въвеждането на датата на РД и поръчката с отстъпка за РД. Мисия невъзможна ми е да проследя кога съм въвела датата и имам ли поръчки след това. Не съм им за десетте лева, но поне да не обявяват гордо, че правят подаръци и да не чакам датата, за да поръчам. Това са тъпи номера - хем обявяват, че ти дават отстъпка, хем правят всичко възможно да не я получиш. По тая причина почти съм се отказала от Дъглас - само, ако нещо ми е много изгодно. С тая карта така и не се доредих до щедрите им подаръци.

# 579
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Essenza nobile ме халосаха с мокър парцал. Питах ги кога да си очаквам поръчката на Rose de Kandahar Tauer от началото на май и... оказа се, че всъщност не бил още наличен, нямало достатъчно суровина да го произведат. Аз го дебнех от известно време и знаех, че е някакъв дефицитен тоя парфюм и само периодично го има в малки серии, но дълго време не беше наличен, а после изведнъж се появи, та реших, че е наистина. Поне предложиха рефънд, но предпочетох да го изчакам (още месец уж), че кой знае следващия път дали ще се доредя пак. Много го искам вече...🙄
Тези и мен много ме дразнят. Каквото и да поръчаш - не е ясно кога ще дойде, или поне аз не съм видяла някаква отметка или забележка, че парфюмът не е наличен в момента  и ще трябва да се чака. Когато им пишеш винаги ти казват, че може да възстановят парите, да изпратят само това което е налично, а за другото да чакаш. Последният път ме моткаха така заради Lalibela. FОбаче пък имат много хубав асортимент. Обаче пък не правят много отстъпки, не помня да са пускали масово промо кодове. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 580
  • Sofia
При мен след чакане от месец и половина Parfumdreams ми анулираха поръчката, не могли да се снабдят с парфюма.

# 581
Зачудих се дали да не ги помоля поне мострите в поръчката да ми пратят сега, ама...сигурно не им е икомически изгодно и пак щяха да предложат рефънд. А и по-добре май не подушвам нови работи, че ако ми харесат, само ще  има да ги мисля 😆
А този моят си беше 100% наличен, пишеше си, че се изпраща до дни, не от тия дето с предварителното поръчване.

# 582
Някой ако се вълнува: CHRISTIAN DIOR OUD ISPAHAN

# 583
  • София
Мейл ъп ме разочароваха. Направих поръчка в деня на рожденият си ден, не ми начислила отстъпка, разбира се. Когато с имейл попитах защо - ми отговориха, че трябвало да има поръчка между въвеждането на датата на РД и поръчката с отстъпка за РД. Мисия невъзможна ми е да проследя кога съм въвела датата и имам ли поръчки след това. Не съм им за десетте лева, но поне да не обявяват гордо, че правят подаръци и да не чакам датата, за да поръчам. Това са тъпи номера - хем обявяват, че ти дават отстъпка, хем правят всичко възможно да не я получиш. По тая причина почти съм се отказала от Дъглас - само, ако нещо ми е много изгодно. С тая карта така и не се доредих до щедрите им подаръци.
Няма 10 лв отстъпка за РД. За пръв път чувам.
Моята беше 5лв и стоеше в месеца на РД в кошницата ми директно.
Вие не проверихте ли преди да поръчате и натиснете бутона?

# 584
  • Пловдив
Има 10 лв отстъпка за РД в makeup, но поръчката трябва да е над 50 лв. Ползвала съм я два пъти.Може би зависи от натрупания оборот към сайта.

Общи условия

Активация на акаунт