Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 922
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 135
Нетрадиционно посветих деня на маникюр, педикюр и маски( с последното така изплаших детето,че не смееше да ме доближи  🤣😂) . За вечеря направих агнешки дробчета с карамелизиран лук,картофено пюре и зелена салата с рока ,нар и кукунари 😋. Отворих бутилка хубаво червено вино и чакам ММ да го изненадам 🥰

# 136
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нетрадиционно посветих деня на маникюр, педикюр и маски( с последното така изплаших детето,че не смееше да ме доближи  🤣😂) . За вечеря направих агнешки дробчета с карамелизиран лук,картофено пюре и зелена салата с рока ,нар и кукунари 😋. Отворих бутилка хубаво червено вино и чакам ММ да го изненадам 🥰
Какво са рока и кукунари ?

# 137
Извинявам се,имаш право Лоли ,хич не се усетих! Рукола е на български,не рока,а кукунари са ядки, които не намерих на български как се казват. Ето това са

# 138
Кедрови ядки са това, като че ли.

# 139
Кедрови ядки са. Сисуне, паля и пристигам.
Аз се радвам на Виктор Калев. Уникален.

# 140
  • София
Преядох! А уж малка порция. Баща ми каза, че стомахът ми е малък, не ми била виновна порцията. Не ми пука къде е истината, но едва дишам.
Злоядата ми дъщеря благоволи да опита агнешко. Дори яде от него. И за вкусно го обяви. Паметна дата в семейната история. Доволна съм!

Сиросче, КиликандзерО ме кефи на макс както винаги! Много го уважавам тоз котак, шъ знаиш.

Спи ми се вече, така че лека и мека!

П.П. Кротева де се спотайва? Притеснява ме . Не мой тъй да праи Начи.

# 141
  • София
Кой е най-изкукал днес, а? Добро утро.

# 142
  • sf
Аз 😁 даже съм на работа. 🤣

# 143
  • София
Аз 😁 даже съм на работа. 🤣
Не си се разписала, не се зачита 😘

# 144
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 145
Добро утро,момичета!
Един ден празнувам, после 2 трябва да оправям след празника.
Спокоен ден на всички!

# 146
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Reunion И аз се излюпих рано, рано. Послушах музика на слушалки, разгледах разни сайтове.

Pandachina , завид благородно. Като бях малка, на село, баба ми гледаше  животни, всеки Великден имаше агнешко или ярешко, печено на пещ. Сега, мъжа ми и детето не ядат агнешко, и не ми се занимава да пека само за мен. А пък и малкия ще измрънка, че му мирише...

Малкия или е барнал вирус или е алергичен към нещо цъфтящо. Крайно време е да го тестваме, порасна вече.

# 147
  • France
Христос Воскресе, момичета. На мен не ми е празнично. Леля почина.

# 148
  • Пловдив
Добро!
Пия кафе, закусваме и стягам багажа за у дОма.

Фил, съболезнования!

# 149
Прегръщам те, Фил! Съболезнования!

Общи условия

Активация на акаунт