Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 923
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! След празнична серия, днес вече е време за повечко работа.

Преядох и аз, няколко пъти даже. Агне не ям, но пък не пропуснах другите изкушения. Все си обещавам, че няма да допускам преяждане, че ще се движа повече, но все някак не се получават нещата.

Thirteen#, много харесвам Велико Търново. Тъкмо вчера гледах дати за спектакъла "Звук и светлина". Не съм го гледала, а ми се иска. Приятно прекарване.

Philomena, съболезнования!

# 151
  • София
Добро утро!

Аз също съм на работа днес. По този повод се оказа, че ксъм си купила два чорапогащника с един размер по-малки от нужното. Намъкнах единия и отгоре сложих боди, за да го държи да не се смъкне. Laughing Но с бодито ми е жегааааааааа.
И още има. Влезнах в офиса и трябва да се чекирам с карта работно време. Картата е в портмонето ми. То е в раницата на гърба ми. Та включих компютъра и започнах да се въртя из офиса като муха без глава, търсейки раницата, за да извадя картата. Ми няма я раницата. Тъкмо ме обля една вълна на дълбоко безпокойство, че съм дошла без раница и се сетих, че е на гърба ми. Grin
Поручавам ли приза за най-изкукал днес?

Фил, съболезнования! Disappointed

Съншайнче, то и на моята зверкиня й мирише агнешкото, но каза, че въпреки това е вкусно и изяде една порция на обяд. На вечеря обаче не поиска. Само краставица хапна. Но и на обедната порция се радвам. Ще й се радвам сигурно до следващия Великден на тази изядена порция агнешко. Laughing
Когато беше на 3-4 години имаше период от няколко поредни дни, в които изяде по една порция манджа дневно и още ги споменаваме тези дни като мил спомен. Laughing
По едно време беше прояла и леща, и то не само за едно ядене. Но в детската градина развалиха напредъка, защото когато се беше нахранила ( с половината порция леща) те й бутали насила още лъжици, за да опразни паницата. Тя се опитала да отблъсне паницата, за да даде знак, че не може да изяде повече, но я разляла неволно. Бяха я наказали и от тогава повече леща не вкуси. Аз пък издадох забрана да я карат да опитва каквото и да било, ако не иска. Защото те бутат лъжица насила в устата, не убеждават, а насилват. Това не е опитване. Мило ги попитах имат ли нужда от писмена молба до директорката, за да не прилагат тези методи при моето дете. Не се наложи да пиша. Smiling Imp

Съншайн,
Скрит текст:
не знам каква е ситуацията при твоето момче, но моята Пандичка по същия начин пролет и есен имаше проблеми. По съвет на друга майка ( на която пък УНГ й го е рекнал) започнах да слагам по 2-3 пъти на ден спрей Стеримар ( морска вода). Бях скептична, защото с други марки спрей с морска вода не ми се получаваше, но пробвах. Помогна за моя изненада. 1-2 спрея изпръскхме и после го спрях, защото свърши спрея преди заплата. Но вече нямаше нужда, защото хремата не се върна, запушването - също. След това периодично се запушва нослето нощем, но пръскам какъвто хипертоничен спрей намеря в аптеката и помага. Обаче първоначалното отпушване го направихме именно със Стеримар.
Въпросната майка също беше пробвала други марки спрейове преди това без резултат. И тя като мен се съмнявала, защото съставът по етикет е еднакъв. Но пък се оказа, че поне при нашите деца именно Стеримар даде резултат.

Благодаря за закуско-кафето!

Приятен ден да имате!

# 152
Фил, най - искрени съболезнования! Прегръдка.

# 153
  • Пловдив
Никой ли не е ползвал кола под наем да похвали някоя фирма?

# 154
  • София
Мистиче, аз не съм шофьор. Ще питам брат ми, щом никоя от другарките не се включва по въпроса. Той миналата седмица нае автомобил за един ден, че имаше проблем с личния си такъв.

# 155
  • София
Фил, съболезнования.
Мисти, знам че има хора, които дават под наем на частно, може би в автофорум има информация. Иначе всяка от големите фирми е ок. Най-важното е да се види какво е самоучастието при евентуална щета.

# 156
Фил, съболезнования!
Никой ли не е ползвал кола под наем да похвали някоя фирма?
Мистиче, а защо трябва колата да е от София? Не става ли от вашия град да я наемат, пък да ги забере от летището?
За съжаление и аз не мога да ти помогна с инфо.

# 157
Фил, съболезнования!
13, била си ми наблизо има няма час път.
Снощи всички си ометоха агнешкото, само тъй ще го готвя. Това не миришеше иначе хлапето нямаше да го побутне.
 Гостите ми си тръгнаха рано, измих всичко и оправих, остана сал тавата на баницата. Днес ще си мързелувам, ядене има. Пералнята ще пусна да повърти някоя друга дрешка и се чудя какви дрехи да глася за сряда. Навън жега, вътре си е хладно на моменти чак ми е студено. Ботуша не съм прибрала, а май сандалите трябва да търся.

# 158
  • Sofia
Съболезнования, Фил! Heart
Мисте, не съм ползвала, а май и не познавам никой, който да е ползвал.
Ние отново сме на път, най-приятно изкараните почивни дни от последните години.
Аз съм с алергия към много треви, храсти, дървета, обичам влажна пролет, иначе е ад. Детето също проявява признаци, тествана е преди години и имаше положителни резултати към някои треви и дървета. Още не съм се почнала с ериуса, маската със сигурност ми идва много добре в това време.

# 159
  • Пловдив
Трябва ми препоръка за познати кацащи от Америка...
И аз ще потърся.

# 160
  • София
Мистиче, писах на брат ми да ми каже коя фирма е ползвал и дали е доволен. Той обаче си поспива до късно в почивни дни ( ерген човек ) и отговор преди обяд едва ли ще имам.

# 161
  • Пловдив
Мерси, Панде! Не е толкоз на зор Wink
Аз изнамерих няколко, та да звъннат и да решат. Да се ориентират хората.

Ние спряхме по път..

# 162
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съболезнования, Фил!  Светъл път на леля ти, и кураж на близките ви!

# 163
# 164
  • Оптимист по принуда
Фил, съжалявам Cry

Общи условия

Активация на акаунт