Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 877
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Попи,гадост.АБ задължително.
Подразнило се е нещо явно.При нас преди две седмици един Джак ръсел захапа така едно момиченце,при все,че жената го държи на каишка и бе с нейното в внуче.

# 2 311
Попи, в големи приключения сте се вкарали. Детенце уплаши ли се?
Панди, не зная какво да те посъветвам ... Гуш!

# 2 312
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много неприятно, Попи! Дано не и остане белег на личицето!

# 2 313
Благодаря, момичета!

Елиф, обиди се повече, отколкото се уплаши.

# 2 314
  • Пловдив
Сис, стискам!

Лоли и аз за пица си помислих... Simple Smile много вкусно изглежда.

Аз зелении не ям (поне не на супа, гъсто по-може), та...заповядайте Simple Smile

Попиии...дано мине бързо! Ако е уплашена да и леят кършум. Незнам вярваш ли в тия работи, ама...препоръчвам.

Скания, ама водата става ли веч за плуване? Колко градуса е?

# 2 315
  • София
Набора е страшна,няма място за отстъпление!

Панди,защо така ми малкото зайче се наредили бре.
Уговорих морето ,дано всичко е наред.

# 2 316
  • Пловдив
Панде, успокой я...дано няма проблем вечерта.
Ако и направих отвара в леген и да покисне там? То късно ся, де..ама утре.

# 2 317
Панди, горкото дете Sad Аз съм се справяла с този проблем с боровинки. Но ти по-рано спомена, че си й давала, явно нямат особен ефект.
Попи, неприятна случка сте имали. Малката как е, стресна ли се? Дано не останат белези.
Мързелче, сподели моля те къде гледа сериала А.Л.Ж.И.Р. Откривам го само на руски, има ли го някъде с български субтитри?

# 2 318
Ауу Попи,кофти... Синеочка като беше на годинка и малко я ухапа хъскито на приятели,има белег на ръчичката.Дано при вас не остане нищо.
Панде,милото... Идете утре да й изпишат нещо.
Нещо сили нямам,да се катурва Синеочката,че утре е на ДГ,да си почина малко. Grinning

# 2 319
Попи, гуш и за двете!

Мисти, за мен става само през август, дори пръстче не съм топнала още, но децата не мога да ги извадя от водата, като жабки са.

# 2 320
Милата Пандичка:( не може ли да се дават от тези добавки с боровинка срещу цистит? Тя нали е ученичка, значи не е бебе - или не са позволени? За мое щастие не съм страдала сякаш от подобно оплакване, но близки, са и винаги ми е ставало адски мъчно като съм чувала разкази. Дано бързо да й премине!
Елифче, той е един Перко Наумов, американски влогър с доста антиконти репутация, но брутално високо качество на гримовете. Имам палитра и червила и няма шест-пет.
Бабълс, сега като си прочетах поста, голяма акълодавачка съм - тези червила са матови, а ти не си писала какво търсиш, но просто гримът ми е огромна страст и приятелките ми все ме питат за съвети, та и сега викам да си се изкажа. Grinning
Аз за бански ще чакам някакво намаление, защото няма да преживея да дам едни пари и на другия ден да пуснат намаление, както става по законите на Мърфи. Grinning
Утре пак на работа... Ай сиктир!

# 2 321
  • France
Панде, а даваш ли ù АБ на детето. Тук ти дават едно прахче - само една доза, която го пресича веднага. Страх ме е инфекцията да не се качи нагоре към бъбреците.

# 2 322
Фил, може ли да кажеш основната съставка? Стана ми интересно.
Пандич, дано се успокои малкото панди.  Най - мразя, дете да го боли.

# 2 323
Аз съм пила Монурал за цистит. То е едно прахче и действа много бързо,но си трябва изследвания и лекар.

# 2 324
Сисун,  стискам! После да се похвалиш.
Чак за похвалване не е! По-скоро палците са да минат безболезнено нещата. Благодаря ви 🤗!
Мисти,идеална е за плуване водата сега! Вчера успях да поплувам и тен хванах даже мъничко 😜
Да минава бързо на дечицата и дано няма последствия за малкото Попи! Най- ми е мъчно да гледам болно дете. Сърцето ми се разкъсва!
Скания,преди години ММ мислеше като теб за морето. Опита майското море и се съгласи с мен ,че това е най-добрата част на летния сезон. Май и октомври са ми любими тук!

Общи условия

Активация на акаунт