Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 874
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 325
  • sf
Ай добро утро, ставайте! Нямам картинка на кафе, ще карате на въображение! 😁

# 2 326
  • София
То аз, че не съм спала е нормално, ама то защо?

# 2 327
Добро ви утро!

# 2 328
Панде, покрай въртележката през деня и страшката вечерта, съвсем изключих какво щях да ти пиша.

Хубаво е да пуснете една стерилна и една обикновена урина на малкото Панде. Добре е да видите причината за цистита и кое лекарство ще помогне, за да решите трайно проблема.

# 2 329
Добро утро!

Панде, Попи, как са малките героини днес?
Не могат ли да измислят как да се будят и пращат на училище тези тийнове без майката да се пропие от сутринта? Или да си чакам ваканцията?

# 2 330
  • Пловдив
Добрутро!
Скания...май по-добре да чакаш Wink
За морето през май...не мисля, че е моето Simple Smile не, че съм била по това време у гръцко, ама и аз кат Скания чакам да стане чай водата и тогаз да кисна.

Да питам и аз за Пандето и Попи младши?

Да сервирам едно и от мен, а...? У френско съм...прая съ на мноу интересна...Сиросче, глейш ли кво пише зад мен на витрината, м? Smile

# 2 331
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Малкия подкашля, събрал е някакъв секрет, дали е алергията, която не знаем от какво е все още, или е вирус...
Май тази седмица ще сме домА!

# 2 332
Добро утро!
Да оздравяват всички мъничета бързо!
Пия си кафето на слънчице и е прекрасно.
Хубав ден на всички!

# 2 333
  • France
Надявам се вашето утро да е по-добро от моето... от тримата недовършени, най-послушен е най-малкият... като никога той да спи и да ме събуди големият му брат... в 5:30 Tired Face за тези три часа кърмих 2 пъти, смених памперс 2 пъти, скарах се с МН един път и почти нашамарих Монстърчо.... аааааа....

# 2 334
  • софия
Добро утро и от мен! Аз се събудих от данданията на горния етаж - нещо разместват горе и се чува адски много. сега вече съм се паркирала на терасата с чашка кафе и маска за лице. Днес имам 100 чадачи да свърша, но мисля да е от обяд натам.

# 2 335
Добър ден!
Закарахме Синеочка на ДГ,пихме кафе,измих,изчистих,пуснах пералня... Остана да прибера едно пране.
Вън е гнусно време,дъжд,студ. Утре го дават още по-гадно. Дано поне не вали да идем на площада,че ще има празник.
Пандето и Попи да пишат как са децата. 🤗

# 2 336
Благодаря, че питате, момичета! Добре е, малко е изморена, защото много късно заспа. Подута е леко, но поне не изглежда по-зле. Ще си пие АБ сега и ще мажем АБ паста и после ще видим нещо за белези.

Лекарката вчера каза, че не може да го залепи, защото при ухапване от куче се приема, че раната вече е инфектирана. Но понеже е по-скоро драскотина вероятно няма да остане белег.

На мен ми е много мъчно, че не я предпазихме. Да не говорим, че това ми е един от най-големите страхове да си вземем куче вкъщи и ако се случи с нашето куче, не знам какво ще правим. Още от сега полагаме много усилия за възпитанието му и ги учим и двамата как да се държат един с друг, не ги оставяме без надзор, ама ето - белите стават за секунда и с трима възрастни на една ръка разстояние (буквално). Вчера в Пирогов на какво ли не се нагледахме, болеше ме страшно глава, от някъде миришеше на мърша, бяхме заобиколени от контузени деца и окървавени възрастни. В комбинация, че съм и страшно изморена, със сигурност гледам с по-черни краски на ситуацията.

За пореден път обаче мога само “евала!” да кажа за лекарите в Пирогов и отношението им към деца.

# 2 337
  • София
Попи, милото детенце. Кой знае какво му е станало на кучето. Понякога за тях децата са като други кучета или плячка.
Вашето ще свикне, че детето е над него.
Фил, като се оплакваш, не го описвай така смешно.

# 2 338
Изкарах си акъла сега. Както си пия кафето и изведнъж чух някакъв шум и към мен идваше цял рояк с пчели, но много, много. Веднага влезнах в сградата до мен. Вече ги няма. Не бях виждала толкова много наведнъж никога.

# 2 339
  • Euskal Herria
Добър ви ден!
Писали сте, писали... докато ви изчета, си изпих дневното количество кафе.
Да се оправят по-скоро дечицата!
И да споделя, че противно на очакванията самолетите бяха пълни, независимо дали международен или вътрешен полет. По една-две празни седалки само имаше във всеки самолет, всичко заето. А колко много семейства с деца и малки бебета ...
Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт