Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 869
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 340
  • софия
Съни, добре си ги видяла навреме и си влязла някъде. Че откъде пък цял рояк пчели са се появили..

# 2 341
От някой кошер. 😁 Това е било цялото семейство. Аз също съм виждала веднъж.

# 2 342
Дари, то добре че имаше къде да влезна, че иначе не ми се мисли.
Ени, доста семейства май бяха.

# 2 343
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съни, добре си ги видяла навреме и си влязла някъде. Че откъде пък цял рояк пчели са се появили..
Роят си се, станали са много,царицата е взела  част от кошера и тръгват на ново място.

# 2 344
  • София
Да, може да са се делели пчеличките.
Чироз да пита пчеларя 😉.

# 2 345
  • France
Нормално, първи топли дни. Има нова царица и си търсят ново местенце. Не жилят, ако не ги заплашиш с нещо. Ако няма къде да влезнете, просто стойте неподвижни и ще минат до вас без да ви закачат.

# 2 346
Мързелче, сподели моля те къде гледа сериала А.Л.Ж.И.Р. Откривам го само на руски, има ли го някъде с български субтитри?

https://filmisub.com/filmi/drami/56089-alzhir-season-1-alzhir-sezon-1-2019.html

Ето тук е, с бг субтитри, така че и оригиналната реч се чува.

Панди, стискам палци малката да се оправи по-скоро...
Попи, и за твоето детенце стискам, дано му мине, дано няма белези и дано не се е уплашило /ти каза, че по-скоро обидено било.../

Днес дали не умрях  от студ, а... знаех си, че трябва да сложа боди под блузата, хем с дълги ръкави бях, знаех сиии... цял ден се увивах с един вълнен широк шал, останал ми там от зимата... сички ми се хилеха...

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 13:11 от мързелче

# 2 347
Честит ви понеделник Sad При мен седмицата започна ударно.
Компютърът съвсем се скапва. Захващам се да прехвърлям работните файлове на друг, уж по-нов и по-добър, но пък не ми е неудобен и ще ми трябва доста време да свикна с него.
Втрещих се днес от цени при нас. Търся един конкретен слънцезащитен продукт, намерих го онлайн на цена под 40 лв. (вярно, на промоция). Реших да потърся из аптеките в града, имаше го в една, но струваше 53 лв. Доста сериозна разлика. Дори и без да е намален, цената онлайн пак е по-ниска. Поръчах го в крайна сметка де.
Мързелче, благодаря за линка, запазвам го и ще гледам при първа възможност.
Съни, добре, че си имала къде да се скриеш. Аз много се страхувам от пчели, такова нещо не съм виждала досега.
Спорен е да е следобедът ви!

# 2 348
  • Пловдив
Тъкмо гледам и аз, че в Нотино всичко е с безпл.доставка и има намаление на разни неща...обаче ми е рано за слънцезащита Simple Smile
Още се чудя за парфюм на мм...или часовник...най-накрая ще остане с нищо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 349
Реших да потърся из аптеките в града, имаше го в една, но струваше 53 лв. Доста сериозна разлика. Дори и без да е намален, цената онлайн пак е по-ниска. Поръчах го в крайна сметка де.
Да не е онази на центъра,под хотела..Там веднъж влезнах за нещо,и като видях надценките, които слагат,не повторих.
Студ, големия чак си беше пуснал конвектора в детската.Довечера май и климатика в спалнята ще се наложи да включа,на топло 😬.

# 2 350
  • софия
Тъкмо гледам и аз, че в Нотино всичко е с безпл.доставка и има намаление на разни неща...обаче ми е рано за слънцезащита Simple Smile
Още се чудя за парфюм на мм...или часовник...най-накрая ще остане с нищо Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз досега в Нотини гледах. Поръчах си някаква маска на Керастасе, понеже съм чувала че са хубави ама така и не съм ползвала. Ще видим как е. На мен косата ми е доста суха ( то с тая преса и бодисване как ли да не е), та без маски не мога.

# 2 351
Не, Ренко, срещу пожарната. На центъра нямаше, не зареждали изобщо от тази серия.
И на мен по принцип още ми е рано за слънцезащита, но съм със слънчева алергия и миналата седмица успях да се опъпча порядъчно по деколтето. Досега съм използвала слънцезащитни само на плаж, но май е време да започна да се мажа с нещо и в ежедневието. Някой ако има опит, ще се радвам да сподели.

# 2 352
  • София
Оф   скарах се  с една приятелка ,детето й е аутист и според нея ваксините са виновни  за всичко.Cry

# 2 353
  • Пловдив
Даре и мойта грива тъй...суха в краищата, па мазна в корените и е ужас! Посл.път си взех маска Лореал...ам 20кинта и ни-що Confused

Сиросче, спешъли... Simple Smile

Мид, коете те ядоса? Може и да има право жената...

# 2 354
Напълно съм съгласна с Мисти! Напълно възможно е да е от ваксините.
Благодаря за палчетата 🤗! Засега се размина!

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 13:53 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт