Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 891
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 295
Натко да престане да задава въпроси, а ако иска да се впише в темата, да участва адекватно. Нямам против мъжете тук, имам против досадата.
Споделям това мнение!
Браво на Донси! Все така да се развиват нещата при теб 🍀
Балонита,заслужаваш всичко, което си си поръчала,че и още толкова! Хич да не ти е съвестно! Щастлива майка = щастливо бебе!
Дари,Елиф, заедно ще отслабваме! Моите бански са ми по мярка,но това хич не е за хвалене,че последните две лета бях или бременна или малко след раждането !
Лайла,не са всички така! Не позволявай и ТН да е така. Хвърляй кецовете,слагай роклята и токчетата и марш на шопинг и кафе с приятелки. Нека новият татко да погледа детето!
Дами,имам нужда от стиснати палци тези дни!

# 2 296
  • софия
Стискам ти палци,Сиси Hug

# 2 297
Бабълс, препръчвам червилата на Джефри стар. Скъпи са, но са топ формула, едни от най-добрите, които съм пробвала. В момента мисля, че има намаления на комплект мини nude червила - имам ги, и аз на намаление ги взех, за да ги пробвам, и останах очарована.
Аз тази година съм решила да развържат
кесията и да си купя бански от Етам. Да видим дали ще се прежаля.Grinning
Трябва да се готви нещо, ама не знам какво. Май до Лидл ще ходим, но първо ще извеждаме малкото патенце Куч на разходка. Grinning
Не ми се бачка утре, въпреки че днес се убих от чистене.
Лайла, не са всички й  са ти го казали - не допускай и твоят да стане такъв. Защо прибираш кецовете да гният? Айде стига, идва лято, слагай кецовете, някоя рокля, портфейла в чантата на бебето и на разходка!

# 2 298
Цветенце, и аз за тях четох хубави отзиви но ми се иска нещо по натурално. Иначе и бански си поръчах на Becksondergraad  и на Roxy, като към вторите имам високи очаквания.
Сиси, луд с картечница бях тая нощ ще видим ма като ме хвана безсънието Joy Innocent

# 2 299
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Наготвих -  омлет на фурна, със спанак и пресен лук, краве сирене и моцарела.
БанЦки за тюлени, от пазарЯ, по големшки, това ползвам.
Много неприятно заваля към 16.30, скучаем вкъщи, утре понеделник, пак на въртележката.

# 2 300
Сиска, ще стискам и аз палци. Всичко ще се нареди, вярвам.
Ооо, Рокси ми е любима марка, макар да имам две неща на кръст.
Съншайн, много апетитен този омлет, а идеята ще я крадна.
У Мистикова също мога да се отбия, обичам готвено със зеленишки 😆
Цветенце, това червило за първи път го чувам 🙄 чудни неща научавам от тук, мерси Simple Smile

# 2 301
Сисун,  стискам! После да се похвалиш.
Съншайн, тая вечер сме у вас. Много апетитно изглежда! Преди това ще мина през Мистето на зеления Grinning

# 2 302
  • софия

Наготвих -  омлет на фурна, със спанак и пресен лук, краве сирене и моцарела.
БанЦки за тюлени, от пазарЯ, по големшки, това ползвам.
Не знам защо ама ми заприлича на пица този омлет...в резултат сега преглъщам и си мисля за пица. Ама пуст мързел не ми се занимава да си правя. Ще си налея чашка винце вместо това,по-малко усилия изисква.

# 2 303
Сис, стискам!

Наплажувани, нахранени и залегнали сме, аз с чаша вино. Пуснах си булсата, че предния месец го пропуснах. Не че толкова гледам, но ми липсваше нещо да ми бърбори на български. И веднага се ядосах, как може да накараш малко дете да казва - "ще те изплющя"? Аз ли не съм в ред да се шокирам от подобни неща? Ще си пусна някое дискавъри или спорт за да си оправя чакрите.

Снощи и аз се вихрих с покупки, ама децата рязко останаха без обувки за лятото, а промоцията на обувки.бг май се казва в България, ми дойде съвсем навреме, сега ще се сдобият с по два чифта.

# 2 304
Аз видях хубави бански на витрината на "Триумф". Ама рекох си да изчакам, да е сигурно морето, че тогаз ще пазаря. Нямам никаква идея какъв размер трябва да са, отдавна не съм ходила на море, а именно откак бях бременна. Pensive Ами морето далече, детето беше много малко, нямаме кола... и тъй досега, да видим тая година.

# 2 305
  • France
Оплаквам се, че банските ми от 2019 не само не ми стават, но няма изгледи и да ми станат някога. Cry

# 2 306
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дари, и дребуса реши, че е пица. Разочаровах детето 😬

# 2 307
  • София
Оплаквам се от цистита на Малкото Панде. 😭 Тя сега не смее да си легне, защото се притеснява да не се напишка нощес, ако не усети, че й се пишка докато спи.

# 2 308
Няма такъв ден. Не стига, че цял ден се мъча да изпреваря времето, ами накрая тъкмо да свърши всичко и да се прибираме, и кучето на наши приятели ухапа дребната по лицето. Най-доброто френчи, какво му стана, никой не разбра. Бяха до нас и дете, и куче. Хайде още 2 часа в Пирогов. Повърхностно е, само една от няколкот следи от зъби е по-дълбока, ама отнесе една ваксина срещу тетанус, кръвни изследвания и предстоят 5 дни АБ. Сега ММ се реди пред денонощната аптека, има сигурно 10 човека опашка.

# 2 309
Ох Попи Hug да минава бързо!

Общи условия

Активация на акаунт