Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 72 911
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 2 070
Фил, знам какво ти е, което не ми пречи снимката да ме умилява. Вируславчо е бонбонче, така ми се прищя да го нагушкам.

# 2 071
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята не е в скута ми,ама една минута не мога да седна. Гладна,жадна,пишка й се,ака й се,играе й се,дай ми това,искам онова... 😅😂
Исках да излезем малко,че не вали,обаче почна да гърми и всеки момент ще се излее.
Моя син се катери по мен, а е 29 кила вече, и като се друсне, ми се припишква. Иначе, в момента в който изляза от стаята, тръгва по мен, или се почва "мамо, мамо, маммооо, вииижжж" Grinning

# 2 072
Фил, Heart Heart Heart

Съншайн, чук мен ме заболя, като те прочетох. Бързо да минава.

Никакъв шанс да ми се обади бивш. Не съм имала такъв от 24 години Smile

# 2 073
Той Стрейнджъра ако четеше малко повече преди да пише,щеше да е на ясно,че не си от типа жени, които се занимават с бивши,ама ... Затова му казах,че пак е неадекватна реакцията му!

# 2 074
  • France
Ето ревна.... директно в ефир Joy

Допис. Няма и 30 мин. Едва сгънах 1/10 от прането. Сега люлям легълцето, че ме чакат останалите 9/10. Още не съм се къпала за деня.

# 2 075
  • Somewhere in the World
Ах че сладък, Вируславчо Heart Eyes
Елиф, и аз сега се уча да съм си номер 1 - дори сина ми ме мотивира и подбутва.

# 2 076
  • France
Тц, тц, това ако ме дават по някое реалити, одма са ме изкарали най-голямата мърла на Републиката. Joy

Съншайн, изтрий цитираното, плийз. И аз ще трия.

# 2 077
Тц, тц, това ако ме дават по някое реалити, одма са ме изкарали най-голямата мърла на Републиката. Joy

Съншайн, изтрий цитираното, плийз. И аз ще трия.

Извинявай. Ей ся махам всичко.

# 2 078
Леле как загърмя и затрещя. Порой Imp
Страх ме е от гръмотевици.

# 2 079
Хич не ме умиляват бебета. Бебешкия период на моите ми дойде доста нагоре, бих искала просто да го изтрия от съзнанието си. Вероятно подобен ужас ме чака и сега с тийнеджърския период. И още чакам да си видя къщата чиста и подредена за повече от 0,05 минути.

Иначе аз много се обичам. Раздавам се за други хора само ако е в рамките на собствения ми комфорт, нямам задръжки да казвам "не" и да влизам в конфликт, ако считам, че съм в правото си. Отне ми време да се променя, имах страх, че хората ще ме намразят или ще ме избягват заради това, а то се оказа точно обратното. Ирационален страх, защото всъщност никой не обича изтривалки.

# 2 080
Значи, все си мисля, че ако пращаш нещо за чужда сметка, е хубаво да го питаш за предпочитания за куриер, ама за какво...

# 2 081
  • Пловдив
Аз незнам как моето Аз да е преди другите Rolling Eyes
Не видях бебето...
Тук слънце изпече Simple Smile

Кажете някой читав сайт за часовници, мъжки? Гледам и в немския амазон..

# 2 082
  • София
Конкретна марка ли търсиш Мистик?

# 2 083
  • Пловдив
Конкретна марка ли търсиш Мистик?
амииии...не точно, ама да не е няква измислена, де Simple Smile и до 100-тина /120-30/лева.

# 2 084
  • София
Нямам идея,аз по -скъпи щях да препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт