Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 335
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз клинове никога не съм харесвала, но на гимнастика ми е топло с дълги анцузи. Но д-то още ми е дебело и не стои естетично иначе размери много.

# 1 006
  • Бургас
Пеги, дишай! ❤️ Весело изкарване и лек полет! Знаеш, че чакам снимки! ❤️

Митето е сладур! ❤️

Руми, бързо да й минава крачето на щерката!

Еми, смел младеж е бил!

# 1 007
  • Бургас
Пеги, лек полет! С Буби и Ели да се заредите само с хубави емоции от почивките си.

Руми, дано няма нищо тревожно след ямр.

Честита прическа на готин Мите. Много свежа рамка има.

Следобедният дъжд ме застигна и ми обърка лекинко сметките. Ходих до мола да търся хубав чадър на мъжа ми, че е рожденик тези дни, и още на връщане се наложи да го тествам Joy След това имах час за педикюр, но хвърлих поглед на прогнозата за следващите няколко дни и размених часа за парна баня за другата седмица с днешния за педикюр. Направо ми идеше да се тупна по рамото за това си мъдро решение Joy

Заспивам и аз. Нещо винцето съвсем ми изпи силите. Лека, момичета!

# 1 008
Аз клинове никога не съм харесвала, но на гимнастика ми е топло с дълги анцузи. Но д-то още ми е дебело и не стои естетично иначе размери много.

Да не ти пука за естетиката по време на спорт, това имах предвид 🤗 В общия случай ходим за да направим хубаво тяло, не защото го имаме и да го врътнем. Но те разбирам де. Ако искаш пробвай с йога панталон, те са тънки и свободни, но пък може да ти се набират по време на упражненията.  Клин с по-дълга тениска пак е опция, някои от дамите във фитнеса в спортния център така идваха.

# 1 009
Добро утро.
Отметнах половината чистене. Ще си полея орхидеите, една пералня,  прахосмукачка и после сме свободни.
Днес програмата е кино, пазаруване, разходка, първи урок по китара. Дали го свърта на едно място при този план? Иска сега и веднага всичко да започне.
Али, и ти си права. Йога панталоните ги гледах, но няма да са удобни. Предлагам на детето да започнем вечер да тичаме.  Съвсем скоро ще се престраша и за клинче. 10 кг съм свалила за няма и 3 месеца, още 6 остават до целта.
Хубав да е денят ви.

# 1 010
Добро утро!

Съни, ама ти верно си машина, браво!

Аз пак спах на пресекулки, ама кот - такова. За днес в планът е градска разходка, мързел,  боядисване на косата, женска вечер.

Времето, обаче, е пълен потрес - есен.

Котката ми може да е бъгава, ама за сметка на това е адски смешно създание 🤣

# 1 011
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се отпочинала, без аларма... Малко преди 7.
Вече минах през банята, пуснах перална и се наслаждавам на второто кафе....
Кантарът ме зарадва.
Дано е хубаво времето и да излезем с Митето....
Хубав ден!

# 1 012
Добро утро и от мен. Изненадващо се успах.
Съни, поздравления за уроците по китара. Много ме е яд, че децата не пожелаха да се научат.

# 1 013
  • гр.София
Добро утро 🍀
Хубав Лио, само за мачкане 😺
Браво, Съни! Верно си машина 🧘
Боби, поздравления и за теб 🤗
Наспах се и аз 🙂 сега пия кафенце на тишина, всичко спи!
Трябва да ходим до мол, да накупим някои неща за зеленото училище, дават кофти време, яд ме е, в Девин ще са, как ще ги водят по пещера и разходки не знам!
Нямам идея какво да готвя, вие какво ще правите, направо съм се изчерпила, все кусури намират и мажат филии 😁
Като за начало палачинки 🥟
Хубав ден от мен!

# 1 014
  • някъде ... тук ...
Добро утро! Пия си кафето на пясъка.

Да ви е хубав денят!

# 1 015
Ели, благодаря за тази снимка. Много искам на море да съм.
Благодаря ви, момичета. Но то моето не е за хвалба. Изобщо не трябваше са си позволявам да ги качвам.

# 1 016
  • на Мелмак
Добро утро!

Килограми като сваля, остарявам. Не, че съм дебела сега, но след Ковида, бях с 10г нагоре. ММ ме харесва, казах му - гаранцията мина! Такава съм, това е важното. Човек трябва да се чувства добре. А и до втората бременност съм била грозно слаба. Как ли не се мъчех да кача кг. Тогава имах проблеми, метаболизма откачи. Сега вече не ми пука Wink

Съни, поздрави! Важното е ти да си ок!

Каката е на национално състезание по немски, малкия отиде на урок. Аз след малко на работа ще ходя.

Али, Лио е смешен, наистина Heart Eyes

На Ели и Бубето - приятни почивки!

Аз вчера платих капаро за почивка също, малко договора трябва да оправим. Докато не тръгнем обаче не ми се вярва Simple Smile
Тарти, по-надолу от теб ще сме, Коста дел Сол Yum

Колежка ще влиза за операция, натоварено ще ни бъде, но още търсим попълнение. Дано при нея нещата са наред.

Хубав да е денят ви, с хубави покупки да се поФалите Wink

# 1 017
  • Mediterraneo
Ети, хубаво да си изкарате! Пък догодина- при мен.

Напазарувахме, няма да готвя два дни. Следобед съм на работа. Купих на мама билет да се прибере за месец, че дядо ми и баба ми я побъркаха. Опитваха със заплахи да я накарат да се върне, онзи ден дядо се обадил да реве, да се приберяла поне да се сбогуват, ей такива неща. Тя от 2 месеца е тук, да не си помисли човек, че от години не са се виждали. Разбирам го донякъде старците, но са големи егоисти, винаги са били!

# 1 018
Али, стискам палци скоро да му намерят правилната доза на Лио и да няма повече проблеми.
Съни, браво за резултата и волята да го постигнеш.
Ели, Бубе, весело да ви е!
Фонс, като я гледам тази купчина с череши ще стигне за круиз на Бахамите, даже и за коктейли на плажа ще останат пари. Grin
Ети, Коста дел Сол звучи много добре. Heart Eyes Много хубаво да си изкарате и с удоволствие ще гледаме снимки. Grinning
Ние сме планирали годишнината да я празнуваме в Италия, дано само дотогава да не се появят спънки.

Чакам мъжа ми да ме забере и да ходим на къщата да подготвим нещата. Днес ще правим нещо като малко празненство тип освещаване по повод слагането на покрива. Много стара тукашна традиция датираща още от 13-ти -14-ти век, обикновено се събират много хора, става голям купон, при нас се наложи да е по-скромно празненството заради мерките и все пак се радвам, че въобще може да се съберем. На много места са все още със сериозен локдаун и рестрикции. И при нас бяха на кантар нещата, но изкарахме късмет.

Грил сезонът го обявявам за открит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 019
  • на Мелмак
Ааааа, няма ви!
Отсъствие на всички!
А ма ха Stuck Out Tongue Winking Eye

Наздраве, девойки Beers
Наработих се, пазарувах, ММ ми купи бира и го изпратих на кръчма, сега доволно полежавам и мързелувам Yum

Общи условия

Активация на акаунт