Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 334
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 020
Всичко ме боли. Цял ден скиторене, че и докато детето беше на урок,  митках по магазините. И си купих бели кецове, че много исках. Купих и обувки за мъжа ми, че след 2 седмици е рожденик.

# 1 021
  • Бургас
Тарти, мъчно им е сигурно. Само тя ли е иначе край тях?

Съни, честити придобивки. Бели кецове и аз искам.

Ем, весело освещаване.

Каталясах днес. ММ ще отваря нов обект и днес ходихме да чистим преди да дойдат мебелите. Ама как нито той, нито някой майстор се сетил да покрие витрината, да застели пода, хвърчали бои и какво ли не. Една жега, аз с дълъг крачол, че е баш на светофара на натоварен булевард и не върви да се дупя там по къси гащи, а за капак и с медицинския чорап до слабините. Краката ми туптят сега, но дано поне довечера не ме стегне ръката като миналата събота.

Ети, на линия съм вече за наздраве. Биричка май ще си отворя.

# 1 022
Скромно наздраве от мен с чашата на ММ.

# 1 023
  • Бургас
Хубави почивки сте заформили, момичета! Много се радвам за вас! ❤️
Радвайте ни със снимки, много обичам!

Ели, разкошен кадър! ❤️ На хубаво място си пиеш кафето! ❤️

Селесте, не трябва ли да си пазиш крачето? 🤔

Черешки обичам! И ягодки също.
Ама им е рано още!

Тоз Лио, голям образ! ❤️ Сладур!

Мари, наздраве! 🍻

Тарти, явно им е тъжно. А и с възрастта, знаеш, стават по - зле и от децата!

# 1 024
А аз правя сладко от люти чушки.
Днес Калин на драма клас, а майка му 3 часа мери улиците- в резултат, пълна торба зеленчуци от женския пазар - неуспешни покупки; открит корейски пазар -успешни покупки, 3 варени геврека, и кафе с кардамон с един дюнерджия ( бяхме му редовни клиенти и като му открихме новата локация, направо се родихме). И в една галерия успях да отида , и на някакъв пазар при Халите.

Селесте, ЕЙ заради това вместо ММ да върши нещо, предпочитам аз да го свърша, че после в чистене губя повече време. Мъже.

Тарти, познато. Баба и дядо действаха по същия начин с баща ми. За това съм казала на ММ - никакво стоене при дедето, има домове, там ще сме, но няма да позволя да се мразим и манипулираме.

Съни, честити кецки

# 1 025
  • Бургас
А аз, искам бели кубинки!
И кецки!
❤️

# 1 026
И аз съм с бели маратонки. Много си ги харесвам, но пусто съм като прасенце, все някъде ги цапам 😁

Дворът е пълен със светулки. Голяма красота! Много рано тази година.

# 1 027
Добро утро.
Тит, явно вчера сме мерили една локация.  Аз минах през Женския пазар, за да си купя череши и бях изненадана, че нямаше никъде.  Та си останах без череши.
От Лидл вчера си купих препарат за почистване на перални, та рано-рано отметнах тази работа. Днес ще сме на село, имам доста задачки там.
Хубав да е денят ви.

# 1 028
  • На брега на реката
Добро утро!

Късно виждам наздравицата, ама и аз снощи, на биричка бях. Отседнали сме за една нощувка в хотел Йегерхоф и бяхме в бирарията. Много е хубаво и много добре си изкарахме!
Днес ще помиткаме в Пловдив, ще ходим да хапнем в някакво вървежно заведение "Паважа"  и след обяда, ще отпрашваме за Хисаря.

Съни, честити кецки! Със здраве и кеф, да си ги носиш!

Тит, не е ли рано за сладко от чушлета?

Селесте, как си?

Ем, как мина купона?

# 1 029
Добро утро. При нас е много студено.

# 1 030
Съни, как да нямаше череши. Беше пълно. Явно си отишла по-късно. Явно от дъждовете са по-воднисти.
Бубе, не знам дали е рано. Имаше чушки на 2 лв./кг. Трябват ми месести люти чушки, като халапеньо.
Днес ще бришем из пловдивско. Кака ви ще е пилот, така, че моля не яхвайте метлите преди обяд. После ще отметнем исторически обект, обяд в някакъв суперсили ресторант във Фелибето и вечерта рок концерт. Пълна програма дето се вика.

# 1 031
Тит, нямаше нито една череша. Ходих към 16.30.

# 1 032
Добро утро!

Чуден ден имах вчера. Цял ден митках насам - натам, купих си парцалки, надуваем дюшек за градината. Боядисах си косата, а вечерта с дружките се пребихме от ядене и ланкане в един ресторант.

Сега пия кафе и медитирам. Ще пооправя малко из дома и чакам нашите да дойдат с чавето 🤩

# 1 033
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не съм се наспала....
Снощи чаках ММ до късно, цяла нощ мисли Каката, излиза на дискотека, а сега ще водя Митето на подранил празник за 1 юни....
Болят ме ставите.... Да ми препоръчате някакъв колаген.
Хубав ден!

# 1 034
Добро утро!

Изпуснах ви малко и не запомних всичко 😃
Бубе, да си направите резервация за Паваж, че никога няма място там. Иначе приятно прекарване!
Тит, и вие добре да си изкарате!

Аз си пия кафето на село. С Мишката сме тук от вчера и спа при баба си. Само 2 пъти за кърмане ми я водеше и си я взимаше 😃. Другият път може да се подготвя с изцедени запаси и съвсем да поспя. Днес ще си поседим тук, че ММ е за риба.

Хайде спокоен неделен ден на всички! ☺

Общи условия

Активация на акаунт