Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 322
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
тит, моля те, дай локацията на дюнерджията Confused. Децата ми много обичат дюнери, а аз само нареждам колко са гадни и как се гнуся пред дюнерджийниците, някак нечистоплътни ми изглеждат продавачите.
Шишчета и леща трябва да приготвя за обяд. И една мусака, ако спретна за вечеря, ще е добре Blush

# 1 036
Титина, на коя група сте на концерт?
Боби, в последните страници на темата за Ай Херб(ама го написах) Денис подробно е описала доста марки и видове колаген- как и кога се пият, с какво се съчетават и т.н. Прочети там първо. Много марки вече се предлагат и на българския пазар (със завишена цена, естествено), но като за начало докато ти си поръчаш и пристигнат, са добър вариант.

# 1 037
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, добре съм, спах като къпана Simple Smile

Тит, сериозна програма те чака днес. Да си я изпълниш с кеф.

Рожденик имам днес, почерпете се за негово здраве. Да ми е здрав и дано намира повечко време за нас, че дори уж почивната неделя я изкарва работейки на компютъра.

Идея нямам какво ще се яде днес. Ще се завъртя из Била, пък дано го измисля.

Спокойна неделя, момичета!

# 1 038
Честит да ти е рожденика, Селесте! Да е много здрав и по-малко зает!

# 1 039
Честит да е, Селесте! Весел празник. Ако нещо не измислиш за хапване- обади се на майка ти и свекърва ти! Трите сте страхотен кооператив.

# 1 040
  • София
Селесте, да ти е жив и здрав рожденика!
Само да кажа, че колагена се пие поне 3 месеца без прекъсване, за да има ефект. После 3 месеца почивка и пак.
Много хубави снимки видях и за хубави дестинации разказвате, браво!
Ние сме вързани с внуците от петък, но днес се надявам следобеда да ни се освободи. Не че се оплаквам, много ми е приятно да сме заедно, толкова ги обичам тези дечица!
Хубав ден, дами!

# 1 041
Селесте, жив и здрав да е и вие покрай него!

Аз кукнах рано, направих лазаня, че такава беше поръчката и след малко отивам на кафе с дружките 🙂
На едната мъжа й все се чуди, какво толкова има да си говорим, че всеки ден се виждаме hahaha

# 1 042
  • Canada
Боби, костен бульон освен колагена препоръчвам за ставите.

Руми, и ние вчера се радвахме на светулките на село като малки деца.

Иначе цял ден скитахме из Арбанаси с приятели, черешите са в бурканите вече.

Разкошен залез хванах снощи

# 1 043
  • Ямбол

Добро утро!

Честит рожденик, Селесте, здрав да е!

От 3 дни едва днес успях да дойда на плаж, скапаното време .... Но пък си почивах.

Слънчев ден и на вас!

# 1 044
  • Canada
Който пише преди кафето, така е...

Селесте, жив и здрав да ти е рожденика, дълги години да се радвате взаимно и повече да време да споделяте заедно! 🎁🎂🍀

Една манастирска роза, ухаеше невероятно 🌹

# 1 045
Добро утро!

# 1 046
Тути, подхващай баницата. Неделя е.
Аз ще пържа свинско месо и ще пека боб за ММ.

# 1 047
Маре, ще закусваме здравословно;)
Никакви баници днес, мусака ще правя. После на спорт и фризьор и ей я неделята си мина.

# 1 048
  • Germany
Честит да ти е рожденика, Селесте! Здрав, усмихнат и с повече време за вас!
Страхотно слънчице грее от сутринта, но бая подухва, дано не ни развали плана за барбекю за днес.
Хубава неделя!

# 1 049
Честито на  всички имали повод за празнуване в последните дни, че само ви чета, но нямам време да се включа.

Селесте, да ти е жив и здрав рожденика. Ще ти пожелая да има повече време за вас, но като знам как е, когато имаш собствен бизнес не разчитай много на това Wink.

Боби, Flex code ще ти препоръчам за ставите, но както и Мериан каза, трябва да го пиеш 3 месеца, после почивка 3 месеца и отново още един курс. Аз също имам проблем със ставите на ръцете и 2 години го пих по тази схема. Имаше ефект, но имай в предвид, че няма да почувстваш облекчение веднага. Дори в началото болките може и да се засилят малко.

При нас обичайното. Бръмбарчето расте, мина първата му ваксина, слава богу нямаше драми. Тази седмица следва още една. Буболечето е страхотна кака, много е грижовна. Вече си е голямо момиченце. Миналата седмица събрала няколко червея от градината и решила да ги къпе, че били кални. По едно време носи единият с една тъжна физиономия и вика "Този май умря, че се скъса. Дядо дали ще може да го залепи или зашие?" Joy. Не се гнуси и страхува от разни такива гадинки и буболечки, но и внимава да не ги нарани.

ММ пече чушки и ще ги панирвал за обяд. Гледам и някакви плескавици е приготвил. От мен се иска само доматен сос и ще напълня едни чушки за утре. Останалото ще е почивка и някой сериал след обед.

Приятна неделя и спокойна следваща седмица.

Общи условия

Активация на акаунт