Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 315
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 050
  • някъде ... тук ...
Здрав да ви е, Селесте!

# 1 051
  • дядовата ръкавичка
Здрав и спокоен да ти е, Селесте! И повече време да имате заедно.

Леле, това Буболече как ме разсмя Laughing, да къпе червеите, че били кални Laughing Много й отива буболеченското име.

# 1 052
  • Mediterraneo
Хубава неделя на всички!
Селесте, честит ти рожденик!

Баба ми и дядо ми са отделна вселена. Никога не са признавали майка ми и нас за нещо, винаги са били до вуйчо и неговите деца. Сега изведнъж запримираха за майка! Не е честно да я поставят в това положение да избира между децата си и тях самите! Ама родители, какво да прави жената. Ще си отиде за месец, ние ще поизмъчим с работата и гледането на малкия тук, ама, както винаги, ще се оправим. Моята голямата поне може да гледа вече братовчеда, трудно ще е с логистиката, но да сме здрави! Ние държим да си е тук майка, защото, ако не дай боже, нещо стане с нея, докато е в Бг, тогава ще е наистина трудно.

# 1 053
Селесте, жив и здрав да е.
Гитя патешко с ориз и патешка супа от домашна патица.

# 1 054
Селесте, честит да е рожденика! Здрав и щастлив!
На буболечето съм ѝ фен😘
Дотук с плановете за здравословна закуска, пека сиренки;)

# 1 055
Ама хапни нещо здравословно за закуска, пък сиренките нека са в обедното меню. Simple Smile

# 1 056
  • Бургас
То като гледам кое време е, закуската е липсвала изцяло Simple Smile, така че сиренките са си направо за обяд.

Благодаря ви, момичета, за честитките! Здрави да сте и вие, и близките ви!

# 1 057
  • София
селесте, жив и здрав да ти е рожденика и да има повече време за забавление с вас!
Аз сготвих, само чакам шишчета да се изпекат, за да взема душ и отиваме на боулинг.

# 1 058
Селесте, да ти е жив и здрав!

Буболечето е страхотна, както винаги Simple Smile

# 1 059
Селесте, жив и здрав да е мъжът ти! Повече време да успява да отделя и много да те слуша! ☺

Много сладко Буболечето 🥰

Направих аз едно Джъмбо сама на спокойствие.
Малко цветни снимки и от мен 😘.

# 1 060
  • Бургас
Селесте, здрав да ви е рожденика! Да има повече време за вас!

Буболечето е сладкиш!

Бел, разкошни снимки!

# 1 061
Бел, домът на родителите ти е малък рай. Евала им, че полагат толкова грижи и труд да поддържат тази красота. Не ми се мисли колко време им е отнело, докато го направят.

С Буболечето няма празно. Всеки ден е приказка като са тук. Не ми се мисли колко ще ми е скучно и празно като си идат в новата къща, а този ден все повече наближава. Добре поне, че са наблизо и ще ги виждаме често.

# 1 062
Тарти, много се ядосвам на такива хора.
Цял живот изискват от всички около тях.
Ми да се обадят на вуйчо ти, какво звънят на нея.

Бел, да поздравиш вашите - голяма красота!

# 1 063
  • София
бел, много, много красиво!
тарти, ужасно е това изнудване. Няма ли вариант за категоричен отказ от страна на майка ти? Казва, че децата й се нуждаят в момента от нея и не може да се върне...

# 1 064
  • Mediterraneo
Руми, точно! Цял живот изискват от всички, не е само сега, когато вече са много възрастни( дядо мина 90-те, баба ми ги навършва тази година)! Когато решихме, че ще емигрираме, отидохме да им кажем и да си вземем довиждане. Дядо отсече- Отидете, виж се със сестра си за малко и се връщайте! Нас кой ще ни гледа? Моля?! Никога нищо не съм получила от тях, никога за РД не са ме поздравили, морално по никакъв начин не съм им длъжна. А вуйчо ми е край тях, те му преписаха къщи и имоти отдавна на него, на майка й дават 1 кашон олио от рентата на земите годишно...Много ми е болно за майка. Да отива, да се сбогуват и да се прибира при нас!

Общи условия

Активация на акаунт