Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 257
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 095
Добро утро.
Али, с какво пръска розите?
Днес се успахме. От години не ми се беше случвало. Уж алармата на телефона е включена, но чух тази на щерката, която е 15 минути по- късно.
Боби, много ми хареса поста ти! Да бъде!

# 1 096
Маре, ако не забравя ще погледна довечера. Нещо за листни буболечки,  каквото са ми дали от агро аптеката...

# 1 097
Аз пък току що изтрих алармата. Стига толкоз, септември пак 🤣

Хубава седмица! Съдейки по дъжда навън ще ни върви по вода 🤣

# 1 098
Добро утро!
Много ме боли главата,от снощи съм изпила една кофа хапчета,не ми минава .
Селесте,сега видях,че си имала рожденик- да ти е жив и здрав!
Хубав да е денят ви!

# 1 099
Още месец преди да изтрия алармата. Сега записвам за лагери.
Селесте, честит да е ТМ на патерица. И да те слуша.
Пеги, съжалявам за това, което се е случило. А това какво ти е казал сина ти, ваше е решението къде ще живеете, на децата им е лесно, местим се ..и готово. За съжаление не е така
Мари, концерта беше на сборна формация/проект. Заслужаваше си. (https://www.eventim.bg/bg/bileti/intelligent-music-project-live- … 539094/event.html)

# 1 100
Пеги, и сама знаеш, че Германия сега,  няма нищо общо с Германия преди 10 години. За съжаление обаче аз не съм оптимист, че някой нещо ще намери. Даже няма да го търсят. Някои от пишещите знаят за кражбата в офиса ни. И видеозапис, и самоличност имахме и накрая нищо.

# 1 101
Съни,съгласна съм с всичко,което казваш!Не вярвам,че ще има резултат някакъв.Чудно ми е как никой нищо не е чул.Тоя джет не може безшумно да се изнесе,натоварен е на нещо.Може би хората не искат да се замесват,за което не ги упреквам.

# 1 102
Пеги, и сама знаеш, че Германия сега,  няма нищо общо с Германия преди 10 години. За съжаление обаче аз не съм оптимист, че някой нещо ще намери. Даже няма да го търсят. Някои от пишещите знаят за кражбата в офиса ни. И видеозапис, и самоличност имахме и накрая нищо.
Обади се в полицията. Преди време от едно от жилищата ни ( давахме го под наем през една от платформите), откраднаха телевизора. Знаехме кой е човека, имаше и други ужилени от него. Вкараха го в ареста и ни върнаха ТВ-ра. Просто трябва да си настоятелна и да не спираш да тормозиш полицията, вкл и можеш да стигнеш на по-високо ниво. Проблемът е в стойността на откраднатото - имаше нещо, че ако е под МРЗ не могат да им направят нищо.

Фонсе, щях да ти пиша. От утре тече срока за смяна на личния лекар ( вие като нас нямате, а и сте със спрени права). Та сега е момента да си запишеш ЛЛ. ( имах впредвид от утре)

# 1 103
О, Тит,  нашето е цяла одисея.  И на по-високо ниво е стигнало и пак нищо.

# 1 104
Най-мразя такива одисеи, в нашата страна на абсурдите.

# 1 105
Тит, знам го тоя проект. Сигурна съм, че е било супер преживяване.
Бел, тези дни все забравях да ви поздравя за красивата градина.

# 1 106
Пеги, ужасно е това, което ви се е случило.
Дано ги хванат!

Фонс, как върви адаптацията. За теб знаем, ами мъжа ти намери ли работа. Щерката как е?

Чакам да се чуя с лекаря и да водя голямата. Нещо ми е изнервено вече.

# 1 107
  • Бургас
Добър ви ден!

Едва станах в 10 днес, много ми се спеше. Още едно алармено събуждане по принуда ще има за екскурзията, която май няма да е утре заради лошото време, и баста.

Тит, нищо не казваш за летенето вчера. Срещна ли някоя с метла? Joy

Руми, всичко ще е наред.

Успешна и спокойна седмица, момичета!

# 1 108
Нали ви казах да не излизате с метлите:) Препоръчвам летенето, усещането е по-различно. Особенно като ти дадат да караш самолета ( чето). Аз и друг път съм карала, но беше хеликоптер. Поне научих сума ти и глупости - напр. как се сее ориз (пълно е с оризови полета), до каква височина е зона свободна за полети, различните позивни...и имам вече 2 часа летателни. Остават ми 198 ( според американските стандарт), изпит и ще имам документ за летец Simple Smile
Ядме е, че вчера е имало шоу на американски коли  в района и можехме да отидем. ММ и Калин щяха да са на върха, хем се кефят на дрифтове, хем щяха да го правят на писта, хем всички коне дето са под капака на колата на ММ щяха да излязат.
Я кажете, къде ще пращате децата за лятото? Лагери?

# 1 109
Каката ще е на лятна занималня. Избираме между 2 и дете имат плюсовете и минуси. Предстои да говорим с втората и да решим.

Общи условия

Активация на акаунт