Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 257
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 080
Пеги, от споделяне олеква. Пиши си всичко, което ти тежи на душата.

# 1 081
Пеги, тук сме, пиши ни.

# 1 082
Благодаря ви! Синът ми току що ми каза„Мамо,нали помниш от къде се прибрахме преди часове?От теб зависи да сме завинаги там,ще сме по - добре.,”
Да,аз искам да живеем тук/от 18 годишна съм в Бг/,дали не сбърках?Ама и Германия не е това,което беше.

# 1 083
  • гр.София
Селесте, да е жив и здрав твоя мъж, да ви гледа и глези 😘
Ооо, Пеги, това е ужасно! Прегръщам те 🤗
До сега подготвях куфара на щерката, действахме по списъка на госпожата, едвам събрахме всичко, как ще го носи не знам ако трябва да го качва по стълби!
Отивам да слагам масата. Хубава вечер!

# 1 084
  • София
Пеги, ужасно, дано ги хванат, и то преди да са се отървали от стоката!

# 1 085
Пеги, кошмарно изживяване.. Пиши, щом ти олеква, жалко, че с нищо не можем да помогнем. Дано успеят да ги хванат. Със сигурност си трябва професионална подготовка за тези мащаби. Щом и сота са успели да заглушат..

# 1 086
  • Бургас

Искам да попитам дамите от Бургас... Как е плажа в Сарафово? И автобусите вечер от Бургас до там кога най късно тръгват? Обмислям там да сме тази година.
Автобусите са на 10-15минути. Последният е около 23.30-24ч не съм сигурна. Мога да проверя.
Плажа е страхотен. На мен ми е любим! ❤️
Сарафово е тихо и спокойно местенце.
Обичам го! ❤️
Ето снимка  с гледка от любимата ни,, Екатерина,,

Пеги, случилото се е ужасно! Дано имате камери наоколо да ги хванат гадините!

# 1 087
  • Бургас
Пеги, ужасно съжалявам за случилото се. С такова вълнение тръгна. Дано стане чудо и ги хванат тези гадове. Иде ми да ги кълна чак.

Ес, Сарафово е добър избор, не си спомням да е било някакво гъмжило там в малкото пъти, в които съм ходила. Има доста заведения, магазини, хубава сладкарница, а Бургас ти е на 10 минути с автобуса. Има и малко рибарско пристанище, от което може да се стигне пеша до Бургас.

# 1 088
Пеги, ужасно е случилото се.
Вчера майка ми е пратила бебето котенце на осиновител. Мислим го, защото беше много мъничък и не знаем как  ще е грижат. Надявам се да са отговорни стопани.

# 1 089
  • София
Пеги, гадост наистина
Аз пак за Св.Влас нагласих.Тоз път да не се каним Селесте, Карз и който друг желае мийтинг.Sunglasses

# 1 090
  • Germany
Пеги, ужасно е това. Дано ги намерят. Съжалявам за проваленото пътуване.
Прекрасен ден имахме ние. Цял следобяд с приятели на двора. Не се бяхме събирали от 2 месеца. Децата се налудяха, ние побъбрихме, имах нужда.

# 1 091
  • при моите деца .....
Добро утро!
Дъждовно е при нас....
Пеги, ужасно е това, което ви се е случило...
Хубав и успешен понеделник, ползотворна и щастлива нова седмица, сбъднати мечти, осъществени желания и незабравими изживявания . 🍀

# 1 092
  • гр.София
Добро утро 🍀
Кофти време, едвам станах! Вчера си купихме нов телевизор, има неразгадаемо за мен дистанционно 😁 иначе изгледах доста филми по нво го!
Успешна седмица от мен, при мен е четиридневна 🤗

# 1 093
Добро утро!

Пеги 🤗

Вчера голяма игра с детето преди обед,  чак не искаше да си ходи. Обещах му следващите почивни дни да го взема за цял ден.  И следобед като се хванах да скубя трева... пишман станах. То верно не съм бутвала, ама... Ще трябва да мисля нещо за тази цветна градинка. И не можах да я очистя цялата, а след дъждовете тази седмица подозирвам, че няма и да личи къде съм чистила. Поне си напръсках розите,  че беше страшно.

Седмицата ми се очертава доста натоварена, но - здраве да е!

Хубава да е вашата!

# 1 094
Добро утро и успешна нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт