Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 299
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Тарти, напълно те подкрепям. Но си мисля, че бабата и дядото ще са си живи още няколко години. То гоистите се съхраняват!
Бел, чудесен двор, наслаждавай му се!

# 1 066
  • Бургас
Бел, чуден двор. Само е да си лежиш цял ден на хамак/шезлонг под някоя сенчица и да му се наслаждаваш.

Буболечето е много сладка грижовна душичка Heart

Рожденикът си уговорил бърза работна среща и аз се припичам на една площадка. Нищо не измислих за обяд, така че после разчитам да ни почерпи нещо Wink За вечеря рибка с картофи ще правя.

# 1 067
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, жив и здрав да е рожденика! Да те глези и обича!
Бел , невероятна красота!
Водих Митето в Правец на подранил детски празник, после в парка да кара тротинетка....
Чакат ме съдове....

# 1 068
  • На брега на реката
Селесте, честит да е ТМ. Здрав, щастлив и повече отдаден на вас и почивки!

Бел, още вчера резервирах Паваж. Малкия син ни го препоръча и наистина готвят уникално!  И от мен, поздравления на вашите, за чудесната градина!

Бубулечето е чудничка и много забавна! 😊

# 1 069
Здравейте и от мен...
Вчера се разходихме до язовир Сопот и хапнахме в едни от хотелите там. Определено добро място.

Искам да попитам дамите от Бургас... Как е плажа в Сарафово? И автобусите вечер от Бургас до там кога най късно тръгват? Обмислям там да сме тази година.

# 1 070
Момичета,прибрахме се без време.Обрали са ни!От вътре каквото взели, взели,но от вън как са изнесли джета на синът ми без никой да чуе не знам.СОТа не се е задействал.Добре,че кучето беше при свекърва ми.ММ не е на себе си,как е карал до тук,не искам да се сещам.

# 1 071
Ох, Пеги, плюй си в пазвата. Малкият дявол е.

# 1 072
Пеги, обирали са ни, ужасно е, не го пожелавам на никого. Мисли си, че ви се е разминало по-голямо зло. Всичко друго се възстановява, само здраве да е.

# 1 073
Селесте, здраве и спокойствие за рожденика!

Добре, че са гостите на града, че да се ограмотя за вървежните заведения 🙄😳

Бел, много хубаво!

Радвам се, че сутринта изведоха децата навън, въпреки налегналия ме мързел, че следобеда обичайният дъжд ни застигна. Оползотворих го с чистене, баница, душ и вече съм с бира в ръка. Наздраве!

Ооо, Пеги. Наблизо обект с камери има ли? Застраховка? Не, че ще е компенсира, но все е нещо. Важно е, че сте здрави.

# 1 074
Пеги, много лошо, но е малкият дявол.
Важното, че вие сте добре.

# 1 075
О, Пеги, ужасно е.

# 1 076
  • На брега на реката
Пеги, това е кошмар! Дано успеят да ги хванат! Пфу, монек да не посмее да тръгне на някъде или да се похвали, че отива!

# 1 077
Никой,освен свекърва ми не знаеше,че ще пътуваме.Преди Ковид не се спирахме,в Германия си ходех всеки месец.Според полицията са ни следили ,от доста време.Камери ММ от много време иска и аз все му казвам,че СОТ има,за какво ни е тоя Биг брадър.
Много неща са взели,дори и парфюмите ни всичките,ма те повечето не бяха пълни,за какво са им.На никого не съм се обадила още ,само тук пиша,извинете ме,ако съм досадна,но искам да говоря.ММ само мълчи,не мога така аз.

# 1 078
Пиши си, Пеги, ако ти помага.

# 1 079
Пети, ужасно е съжалявам много.
Преди години бяха обрали апартамента на баба ми... Като отидохме вратата беше широко отворена... Бяха откраднали дори вратовръзките на дядо ми.
А бяха оставили едно малко котенце.
Хем бях дете тогава... Пак беше отвратителна усещането.
Пиши си тук.

Общи условия

Активация на акаунт