Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 257
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Mediterraneo
Пеги, съжалявам за случилото се!

# 1 111
  • Бургас
Тит, много яко приключение и много в твой стил.

Летният лагер ще съм пак аз Simple Smile До днес училище и занималня, от сряда започвам с летните занимания. Юни ще е сравнително спокоен, но събере ли се в един момент лятната банда и ще искам да е учебно време Joy Вики нали е свързващото звено и веселбата ще е пак у нас.

Случайно открих, че ми е изтекла валидността на задграничния паспорт. Отивам и точно две минути преди това започнала 45-минутна дезинфекция на помещението. Не знам за какво точно им беше, след като после ни пуснаха всичките 30 човека вътре да си дишаме във вратовете.

Нашите правят днес 40 години брак. Оставих тайно една изненада у тях и ще чакам включване по-късно от майка, че е на работа сега, а татко пък си е на село.

Много смотано време, ту вали, ту роси, ту нищо. Ми като ще валиш, извали се наведнъж и да се свършва Simple Smile

# 1 112
  • Canada
Пеги, съжалявам за случилото се!

Тит, лудетино, благодаря 🤗 Ще проверя как стоят нещата, че още сме в леко разкрачено положение 😁

Руми, благодаря и на теб 🤗 Мисля, че се справяме. Още е бъркотия в някои отношения, но това означава, че има надежда всичко да се подреди, нали 😁 Девойката стажува в Обзор, евентуално септември ще се връща в Канада, надявам се да размисли 🙂 Новини за твоята девойка има ли?

Овършахме Търново и Арбанаси уикенда. На някой ако му трябва къща за гости препоръчвам с две ръце Астра. Денят ни завърши на Преображенски манастир, на по чаша чай с отец Георги, игумена. Изключително мил и земен човек.

Бел, истинско бижу е градината на родителите ти!

Селесте, честита годишнина на мама и тате!

# 1 113
Селесте, да се водят още много години родителите ти!

# 1 114
Ооо, Фонс, отец Георги е много готин. А какво кафе, сирене и ракия прави...

Аз...ще чистя.  Вчера останах без силици с тази трева и днес вече е неизбежно.

# 1 115
Али,какво чистене,днес е понеделник,събота е далече!Не ме слушай,шегувам се,нещо ме избива на глупости.Един аперол шприц мисля да си забъркам.

# 1 116
  • Canada
Але, ще се поправим следващия път, няма да е само чай 😁 Онзи Щастливец, в който се видяхме са го затворили или поне не успяхме да го намерим 😏

# 1 117
Пеги,  ам който не е чистил събота и неделя... На му сега 😁 Ама сколасах де. Половината къща. Другата половина още я броя зазимена в съзнанието си 😅 Наздраве!

Фонс, да, няма го. Остана само този срещу Халите. Бастисаха цялата сграда, неизвестно защо...

Чакам едни гърдички да се изпекат, ще опържа картофки и 🐷

# 1 118
Али,наздраве!Гърдичките много ги уважавам/боже,как прозвуча/,не не е това...

# 1 119
Голям ужас с тия доктори. Един аз отсвирих, че ни разкатаваше напразно, друг с триста зора намерих 😁
Разгеле в 7 вечерта минахме преглед.
Няма счупено (това го знаехме), няма скъсана връзка (на това се надявах) някаква капачка или каквото е там се е разместила.
Обездвижване с брейс глезен за 28 дни. Красота. Май училището приключи за нея 😁

Сипах си винце, окъпах се и май ще си лягам.

Али, кой Щастливец го няма, на Полтава ли 🙄
И кога сте се виждали с Фонс, ех!

# 1 120
На гърба на балета на щерката, в другата зала са сложили някакъв микс от зумба, салса, кизомба и пр. Поскачах днес и аз. Имам два месеца да не изглеждам като тюлен тежка категория на плажа 😆🤣😆

И аз осигурявам лятната програма на децата. Сигурно доста мрънкане ще отнеса, но избор няма 🤭

Руми, бързо и леко да минава, без последствия!

# 1 121
Моят син не иска занималня. Ще го менкаме аз и баща му. Ако го запиша насила, ще ми разкаже играта с мрънкане. Сега следват 6 екскурзии и един лагер през юли. Две почивки с нас и другото ще го мислим в движение.
Реших днес да правя домален сладолед за празника. Обаждам се на мъжа ми да донесе от хладилника сметана и маскарпоне. Сметаната се пресече,  а маскарпонето се оказа шоколад. Ми не му върви на сладоледа.

# 1 122
  • Бургас
Сега следват 6 екскурзии и един лагер през юли. Две почивки с нас и другото ще го мислим в движение.
Ммм, добре се е уредил.

Руми, малкият дявол е. Да минава бързо, лесно и безболезнено!

# 1 123
  • гр.София
Добро утро 🍀
Честит ден на детето 🍭
Днес по рано станах, че в 7,15ч трябва да е пред училището Маги, от сега ми е мъчно 😁 а тя няма търпение!
Фонсе, много добре звучи разходката, радвам ти се 🤩
Руми, както каза Селесте, малкия дявол, ще се оправи госпожицата 🤗
Леле, Съни, шест екскурзии, браво!
Рире, само така, лято идва няма се излагаме 😘
Али, как е Лио?
И аз този месец съм го уплътнила целия с ходенки уикендите, най-сетне 😊
Хубав ден от мен 🤗

# 1 124
Добро утро и честит празник на всички малки и пораснали деца!

Руми, наистина пак малкката беля! Да минава бързо. Щастливеца на Полтава го няма, да. Пък с Фонс се виждахме още като  беше канадка 😁

Деси, чак не смея да се похваля, но сякаш нацелихме дозата.

Мръсен студ в тук, протестирвам!

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт