Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 409
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 930
Бубе, ако приемаш една идея. За приятелка купих бамбукова купичка с името на детето. Купичката прави вакуум и се предполага, че детето няма да я разсипва. Много сладко изглежда и е персонален подарък.

# 931
  • На брега на реката
Благодаря ти, мила Съни, но и двете дечица имат такива! Kissing Heart

# 932
Благодаря ти, мила Съни, но и двете дечица имат такива! Kissing Heart
Браво. Аз взех и кукла с името на детето, има и зайчета, мечета и т.н. с име, малки са и куклата поне изглежда чудесно.

# 933
Добро утро!
Ели,да ти е жив и здрав!
Хубав ден!

# 934
Ели, честит празник! Щастлив и успешен да е младежа!

Буболина, ако си имат всичко и родителите не искат да ги затрупват, по-добре дай по някаква сума пари и те да преценят какво да вземат. Аз бих ги събирала за нещо по-голямо.

На моите деца нищо няма да им купувам за 1ви юни, постоянно им се купуват разни неща и като цяло нямат нужда от нищо конкретно.

Вторник бяхме по магазините, за да изберем някаква дреха за Калина за снимки на албума.
Единственото което и става беше в НМ и то от детската секция, размер 146см. Simple Smile И пак това, което купихме и е леко широко.
Ама пу, пу, все така да си върви и остане, елегантна.

# 935
Елит, честит да е синът ти! Здрав и щастлив да ти е! ☺

И аз се чудя какво да вземем на Мишката за 1-ви юни. От дрехи няма нужда поне до годинка. Може би някаква играчка и книжка за по-натам. Ще видя и столчетата за хранене, ако има намаления по сайтовете.
Бубе, ако наистина нямат нужда от нищо, и аз съм за определена сума. Аз на бебка ѝ ги събирам в един плик и ще взимам, като трябва нещо. Сега трябва да купим корниз, перде и полилей за нейната стая. Нищо, че като я гледам ще е залепена за мен до първи клас в най-добрия случай 😃.

# 936
Бел, на твоята мишка един вързан балон на количката е предостатъчен Grinning

Боби, и аз съм за колело втора употреба. Няма никакъв смисъл.

# 937
  • Бургас
Бубе, имат ли „тихи” книжки? Направени са от плат и са много занимателни. По тях детето може да закопчава копчета/ ципове, да връзва връзки, учи най-различни неща.

# 938
  • На брега на реката
Съни, от магазин или сайт си взела тези неща?

Селесте, май нямат такива книжки? Може ли, линк, към такова нещо?

Ако не мога да реша, ще са парички в пликче, ама ми се искаше да има и още нещо!

ПП. Намерих и ще разгледам!

# 939
ЕлиТ, да е здраво момчето. Да случи на хубави гаджета!
Скоро момчето получи голям и някакъв си(не разбрах какъв точно) монитор за новия си геймърски компютър, за който сам си беше спестил парите за няколко години. Ще мине за подарък за първи юни(ако настоява за такъв).
На щерката вчера се отлепиха маратонките(Келвин Клайн за около 150 лева- разочарована съм) и там ще насочим финанси.

# 940
Ели, честит да ти е малкият - вече голям мъж! Да е много здрав и да крачи уверено напред в живота!

# 941
  • гр.София
Ели, жив и здрав да е младежа Birthday
На първи юни, малката отива на зелено училище, та подаръците след това, само знам, че няма да ми се размине да купувам робокси Joy  ако не знаете какво е, то и аз не знам де, вкарвам пари в играта и тя си купува някакви щуротии.
Мина матурата, дано се е справила, утре по математика и да се приключва!

# 942
Ели, честит да е! Много здрав и щастлив!

Нищо не искам да купувам за 1 юни, у дома сме като склад и имаме сериозни проблеми с пазаруването. Ще ѝ дам пари и да се почерпи с някоя нейна дружка.

# 943
  • Бургас
На Вики поръчах книгите на Слави Панайотов+ една игра, свързана с културни забележителности в България. Късмет, че завършването съвпада с 1-ви юни, с един куршум два заека. Тогава е и на еднодневна екскурзия, но тя не се брои, щото я организира училището, нищо че я плащам аз. На Марто ще взема едни колички за сглобяване. Купих, разбира се, и по една щуротия- някакъв пластилин като желе имаше в Лидл миналата седмица, а те завалиите много си мечтаели за такъв.

# 944
  • дядовата ръкавичка
Да ви е здрав, щастлив и успешен рожденика, Ели!

Съни, и аз се интерсувам откъде са играчките с име, че племеницата скоро има рожден ден.

Честно казано, не си спомням на моите да съм купувала подаръци за 1 юни. По-скоро само сме ходили някъде да се забавляваме.

Общи условия

Активация на акаунт