Искам да кажа ... (182) през май 2021

• 56 412
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 915
За колело бих посъветвала втора употреба. Цената и почити на половина. Калин е нон стоп с такова, израства го, продавам на цената, за която сме купили и вземам следващия размер.
А големината на гумите е в зависимост от ръста на детето,
Бих взела по-старо колело, но фул фрейм каска. Децата много често падат, и....на нас ни коства един зъб липсата на каска. (И то по време на пандемия, ни в болница мажеш да отидеш. А и отговор на въпроса”Къде ти падна зъба?” Е” На рамото на тати”. Помислихме, че е загубил постоянен зъб)

# 916
Маре, все се каня да те питам, мажете ли с нещо стриите на сина ти?
Онзи ден видях, че и Монката има. На краката, тя си мислила че са венички;)
Още са червени, та се надявам да ги преборим. Много бързо се извиши за последната година и на ръст е почти колкото мен вече;)

Ето ги обувките, само ги премерих днес и оставих в офиса, че у дома е пълно;)

# 917
Добро утро!

Тути, силно одобрявам обувките! Да им купиш и тоалет, който да им ходи 😁

Колело и аз трябва да си закупя в някакъв момент,  много ще ми е удобно за джиткане из селото.

Вчера четирите дни почивка няма да казвам през кое ми излязоха... 😁 Но сборих задачите,  които бях планирала, плюс още един чувал непланирани.

Спорен ден,  банда!

# 918
  • гр.София
Добро утро 🍀
Тути, страхотни са 🤩
За съжаление си отглеждаме поколение- консуматори! Всичко си гледат и копират, и аз говоря, говоря и накрая отстъпя!
Хубав ден от мен 🤗

# 919
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Тути, много хубави.
Аз вече нося само спортни.... И равни...
А толкова харесвам обувка на ток...
Тази нощ се будих 4 пъти от болезнени крампи....
Имам нужда от редовно движение, да сваля малко килограми...
Хубав ден!

# 920
Ауууу, Тути, мноооого хубави.
Аз хич не мога вече да нося тънък ток. Така свикнах с маратонките, че не знам ако ми се наложи да обуя такава красота какво ще правя 😁
Отивам на кафенце, а следобед ще ходя за децата. Пак ще ми е разхвърляна къщата 🙂

# 921
Добро утро.
Тути, ще ти пиша на лично, че да не досаждам тук. Обувките са много хубави.
Боби, за крампите пиш ли магнезий?

# 922
  • Бургас
Добро утро!

Тути, много фръцкави обувки, с кеф да си ги носиш. Аз ще ги гледам на снимки само Simple Smile че съм казвала какъв спънат кон съм.

Много ми стана мъчно за Митето снощи. Вики след един коментар, че панталонът ѝ прилича на мъжки, спря да носи панталони. Добре че свършват вече училище, че наближават дните на късите гащи, а тя е с тъмни косми по краката и там имаше коментари още миналата година.

Пореден ден по лекари днес, една торба пари хвърлих за две седмици. Съдовият съм сигурна, че ще види повечко капилярчета от мен и ще ме надупчи пак порядъчно. Цикълът ми обаче е като часовник този месец, а и повечето ми изследвания са отлични. Другата седмица последните.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 923
Добро утро.
Коментират си децата. И по наше време беше така, но обектите на коментари бяха други. Моят син няма телефон и не играе игрите, които другите играят и е обект на коментари. Постоянно обяснявам, че той е това, което е, а не това което има, но е гадно. И все пак има разлика, когато нищо нямаш заради нищета или защото родителите ти са преценили,  че в момента можеш без това. По отношение на дрехите, пазаруваме заедно, за да се чувства добре в тях, че аз като дете нямах тази възможност и определено имах комплекси по темата.
Тути, чудесни обувки. Аз не мога да си харесам. Имам едни със същия ток, все едно съм боса, много са ми удобни, но са велур и то светъл и видът им вече не е много ок.
Селесте,  дано и днес си отличник.
Усмихнат да е денят ви.

# 924
  • някъде ... тук ...
Почерпете се за здравето на дребния! И той порасна, 16 години си е сериозна цифра Simple Smile

И аз съм привърженик на това да се ползват и купуват колела втора ръка, поне докато пораснат децата и не започнат сами да си ги избират, че и купуват.

# 925
Здравейте и от мен,

Лудницата ми е пълна на работа, нищо че се върна колежката ми от болнични.
Дано днес е малко по-поносимо.

Боби, купи му втора употреба, за 1година ги израстват и минават на следващ размер.
А за коментарите, винаги и навсякъде и към всеки ще има такива за едно или друго. Важното е да научим децата по какъв начин да ги приемат и как на по-късен етап да отговарят на тях.

# 926
  • Бургас
Ели, честити 16 на Дребс! Да е здрав, щастлив и с късмет!

# 927
  • Mediterraneo
Ели, да е много здрав и успешен 16- годишният!

# 928
Ели, да е много здрав, щастлив и успешен младежът.

# 929
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Ели, честит да е Малчо! Прекрасна възраст! Здрав, щастлив и много успехи в живота и спорта!

Пуснах си отпуск, от днес до края на другата седмица. Ще скокнем за няколко дни до Хисаря с приятели, но преди това, трябва да свърша някои задачки, за който нямам време след работа!

Боби, и аз подкрепям съвета, за колело ВУ, но преди това питай Митето, дали би приел или по-точно, как би реагирал ако му се присмеят, че не е ново колелото! Децата, колкото са чисти създания, толкова са и жестоки понякога!

Хич не мога да измисля, какво да купя на малките, за първи юни! Трудно ми е, защото родителите им, не искат да ги затрупват с вещи и играчки и накрая ще им дам по някаква сума да им изберат това, което би им било полезно или имат нужда. Не обичам така,но ги разбирам, че не е нормално да си затрупаш жилището с вещи!

Общи условия

Активация на акаунт