Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 131
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 115
Някой има ли идея коя бира е с червени езичета и има награди кен(кенчето е нарисувано, а не надпис). Брат ми имаше гости и ми е събрал езичетата, обаче не знае това от коя марка е... 😂

# 2 116
Някой има ли идея коя бира е с червени езичета и има награди кен(кенчето е нарисувано, а не надпис). Брат ми имаше гости и ми е събрал езичетата, обаче не знае това от коя марка е... 😂
Бургаско е с червено езиче , обаче няма награда - Бира Кен . Това навежда на мисълта,  че са от новата игра на Каменица,  която стартира на 1 юни ( Вторник ) и има печалби Кен 😉

# 2 117
  • София
Новата игра на Каменица също е с червени езичета. Днес видях от тях в Била на 79ст.
Гранини са видял и съобщението във ФБ още сутринта, но мълчат цял ден. Сега пак им писах. Написах и имейл със скрийнове до агенцията и до Девин АД.
В понеделник ще ги прозвъня всички. Не че ще има файда, но поне да им почне гадно деня. Както на мен ми се гади от тях.
Само не знам на децата какво ще обяснявам. Вече им забраних Куинс. Сега и Гранини. А най-тъпото е, че купуваме толкова сок, защото едното все още не яде плодове, а пие само ябълков сок. 100 %. Бистър. Нищо друго. И затова Гранини или Куинс. На промоции.

# 2 118
Earth80, аз също ще им звъня на Девин. Имам повече от 30 участия и запаси от сок, заради сервиза, който много ми харесва. А има цели семейства с по няколко награди... Предполагам ще ми кажат, че са супер готини и раздават повече от обявената бройка награди, а аз съм топ карък и затова нямам никаква награда. Не очаквам развитие, но поне ще споделя мнението си и макар да харесвам соковете им, не мисля да купувам скоро.

# 2 119
Те изобщо свързали ли са се с някой от Гранини? ( имейл, телефон) Имам един колега спечелил още в началото на играта като по чудо и още не са го потърсили 😂

# 2 120
Аз имам к-т чаши от началото на играта и много отдавна ми ги доставиха. Свързаха се по телефона.

# 2 121
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз ще им досаждам на Гранини утре рано , рано.Срам ме да си кажа колко участия имам и аз заради сервиза....над 30 са , а дори чаши не ми даде.
Взех си вчера ваучера от Нестле за Бриколаж.Страшно съм доволна и ще си го похарча с кеф да си обновя терасата.Иначе си върнах протокола и печелившата бележка.

# 2 122
Този сервиз го гледах за 70 лв май беше по-лесно е човек да си го купи отколкото да се ядосва с играта им.

# 2 123
Имам код за очилата, който няма да ползвам. Ако някой иска, да свирка.

Подарен!

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 09:36 от Шефът Антонио

# 2 124
И понеже вчера ми писаха само 2-3 офертата все още е в сила, и се оказа че освен 2 ваучера по 50 лв ще избера и двама човека за по 30 лв ваучери - 1 за INVU и 1 за Eyelet, предоставен от човека, които ще подкрепите. Избирам довечера, за да може утре да поръчате.
Имам 2 ваучера за очила и няма да ги ползвам, до последно се надявах, че ще пуснат нови модели от детските или ще има намаление на други. Ще ги дам на различни хора, ако има много желаещи ще направя томбола. В замяна ще помоля за глас за линка на мой близък. Ако има желаещи да пишат на лично.

# 2 125
Спечелих слушалки от Чио чипс! Дано са хубави, че купих скоро от китайския 1:1 като на снимката за 20 лв, пак JBL 😄

П.с. сбърках ги с тапи от друга игра, тези на Чио са други.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 10:15 от Krem112

# 2 126
  • София, Дружба 2
И аз подарявам 2 ваучера по 50 лева за Инвю. Ако на някой му трябва, да казва. Simple Smile
Подарени

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 10:02 от Picky

# 2 127
Бургаско е с червено езиче , обаче няма награда - Бира Кен . Това навежда на мисълта,  че са от новата игра на Каменица,  която стартира на 1 юни ( Вторник ) и има печалби Кен 😉

Ние си взехме от новата опаковка на Каменица и под капачката има нарисувана халба за бира. Сайта им още не се отваря и на самата бутилка не пише нищо, та да видим с какво ще ни изненадат.

# 2 128
Здравейте! Ще помоля ако някой падарява ваучер за очилата. Бих искала да купя на малкия ми син очила. До като се усетя и бяха свършили ваучерите. Благодаря ви от сърце! 🥰

# 2 129
Хора, разберете, че няма как винаги да печелите. И 100 участия да имате не ви е гарантирана наградата. Като виждате, че играта не е честна спирайте. Хем продължавате да им пълните гушите, хем се ядосвате.

Общи условия

Активация на акаунт