Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 113
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Този сервиз го гледах за 70 лв май беше по-лесно е човек да си го купи отколкото да се ядосва с играта им.

То това е ясно за много игри. Особено пък на Гранини наградите, нито миналия път ми трябваха, нито сега. Но го консумираме. В прилични количества. Редовно и без игри. Но и компаниите и агенциите трябва да разберат, че не може така да се гаврят. Очеизвадно, брутално и нагло. Особено пък в този случай където собственото си правило за 1 награда го нямат за нищо.
~Carolina~, не е точно така. Гранини купувам по съвсем други причини. Но след като съм купила имам право да участвам. Да, ясно е че и 100 бележки не гарантират нищо. Но когато не се спазват правилата вече не става въпрос за късмет.

# 2 131
http://mistral.shop/igra/
Нещо и от мен, само обект остава да намеря 😂

# 2 132
~Carolina~, не е точно така. Гранини купувам по съвсем други причини. Но след като съм купила имам право да участвам. Да, ясно е че и 100 бележки не гарантират нищо. Но когато не се спазват правилата вече не става въпрос за късмет.

Да, участваш, но не печелиш. И виждаш, че и организаторите мамят и пак продължаваш. Ами няма смисъл.
Айдее, месеца пак свършва. Да видим какво ни очаква юни. Палатки и чадъри. Само дето не пия бира и няма как да ги спечеля, а и не искам такива грозни брандирани бирени. Smile

# 2 133
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хора, разберете, че няма как винаги да печелите. И 100 участия да имате не ви е гарантирана наградата. Като виждате, че играта не е честна спирайте. Хем продължавате да им пълните гушите, хем се ядосвате.

Така е факт.Особено такъв карък като мен 😁 Но все пак когато е обявено по 1 награда би трябвало да е така.Иначе сока го купувам не само заради играта, а поради това , че е поне малко по качествен от предлаганите на пазара.А , моето дете пие доста.

# 2 134

От  новата игра на Каменица.

# 2 135
# 2 136
  • София
Ще се ошашавим с тези бири.Imp И тези с червени езичета. Като ми изпадне някое, ще регистрирам наред, където стане.Grin

# 2 137
В пощата си видях имейл на Sandberg за месечна игра, само с регистрация на код
https://sandberg.bg/bg/maillistCompetition?code=ZGB-38Y

# 2 138
АКО НА НЯКОЙ ВСЕ ОЩЕ МУ ТРЯБВАТ КОДОВЕ ЗА ОЧИЛАТА- тук записвам 2 кода, защото е абсурдно да разигравате за тях томболи или да искате нещо в замяна.  
 *кодът е валиден само за магазин INVU на платформата на www.bsi24.bg и не може да бъде използван повече от веднъж
Код за отстъпка R534GM
Код за отстъпка RKSYQ1
Валиден до: 01.06.2021

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 12:10 от Марги Атанасова

# 2 139
Никой не ми писа за кода за очилата в петък,  така че сега отново ще напиша- който го иска да пише на лично. Ще го дам на първия който ми пише.

ПОДАРЕН!

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 22:05 от Станимир Иванов 641942

# 2 140
  • София
Взех си вчера ваучера от Нестле за Бриколаж.Страшно съм доволна и ще си го похарча с кеф да си обновя терасата.Иначе си върнах протокола и печелившата бележка.
Уточнено ли е, че важи само за сектор градина? За касовата бележка не разбрах.  Остана при теб, нали? Пишеше, че само ще я сверят и няма да я взимат. Защото моята е от Билла и участва в "Ти спести с Билла". Simple Smile Ако трябва да се подготвям да показвам имейли. Joy

С първата капачка от Куинс спечелих игра. После регистрирах още два кода, но само ги пропилях. Логично беше да не пуска известно време. Но пък имах мерак за хладилна чанта и нямах търпение да чакам. Joy

# 2 141
  • Сливен
Излезна ми като реклама, във Фейсбук :

# 2 142
  • София
Благодарение на  fiona91 и един мой код взех на синовете очила, бих се радвала да взема и на племеника ми, така че ако на някой му е останал код бих се възползвала.

Някои да знае метално сиво езиче с 6 символа от коя игра е?

# 2 143
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Таня ето какво пише на ваучера.

За адрес на доставка бях посочила офис на Спиди.И там си беше упоменато да се върне протокола и бележката.

# 2 144
Таня ето какво пише на ваучера.

За адрес на доставка бях посочила офис на Спиди.И там си беше упоменато да се върне протокола и бележката.
Най-после от Нестле са започнали да искат бележките.

Общи условия

Активация на акаунт